Skip to content
11 reacties
2000 weergaves

Dildo Kopen Of Niet ?!

Hallo Ik heb een website gezien waar ze dildo's verkopen en alles.. Dus ik keek daar gewoon wat rond en toen zag ik een vibrator die er uit zag als een lipstick voor 12,00 dus ik dach OMG die wil ik hebben !! Maar ik ben bang als ik hem bestel dat: 1 mijn moeder er achterkomt dat het een vibrator is als ze hem brengen 2 dat mijn moeder het ziet op mijn rekening Dus please help me !! Deze site is het: http://condoomfabriek.nl/the-screaming-o-vibrating-lipstick

12 jaar
9 jaren geleden

11 Reacties

  • Gewoon bestellen. Bij sommige winkels kan je laten bezorgen bij een Albert Heijn en dan kun je daar je pakketje ophalen en niemand die weet wat je hebt gekocht. En je ouders weten het ook niet. Volgens mij kan dit ook bij bol.com. Succes en gewoon doen!

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen van 18 heeft in ieder geval over 1 ding gelijk. In de winkel gaan ze geen dildo/ vibrator meegeven aan een meisje van 12.
    Dus niet bashen mensen, want dat is gewoon waar!
    Tegelijk denk ik dat zo'n ding bestellen en het laten bezorgen zonder meer risico's met zich mee brengt dat ouders hier achter komen.
    Dat kun je niet vermijden. Zelfs via bol.com niet. Dat is een risico dat je dan moet nemen als je zo graag een dildo in je kutje wilt voelen.
    Als je het mij vraagt: ik vind je wel erg jong om hier al naar op zoek te zijn.
    Je bent nog een kind, en je mag ook nog lekker kind zijn. Volwassen wordt je snel genoeg.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • bedankt allemaal ik heb het gewoon tegen mijn moeder gezegt en ze zei dat ze het niet erg vond en ze wou m zelfs voor mij gaan kopen :P

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje 16 jaar: Eerst en vooral ben ik 100% zeker dat je mijn commentaar niet echt goed begrepen hebt. Ik vind het niet erg dat ze op vroegere leeftijd beginnen masturberen (heb dat zelf ook gedaan). Heb nooit gezegd dat masturberen op haar leeftijd slecht is ofzo.   @jongen 12 jaar: Ik wist niet dat in Nederland dat toegelaten was. In sommige landen is dat verboden. Ja hoor lezers, ook mensen kunnen zich vergissen!!!

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen van 18. Als ze sex met iemand wil mag dat niet maar speeltjes mag wel hoor zelfbevredeging kan iedereen doen

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • @ meisje van 12:

    je kan het pakje af laten leveren op een Kialapunt of bijvoorbeeld bij AH of Bruna, dan kan je het ophalen wanneer het jou uitkomt.

    Volgens mij komt er niet duidelijk op je rekening afschrift te staan dat je een aankoop bij condoomfabriek.nl hebt gedaan maar een andere omschrijving en anders inderdaad bij bol.com samen met een boek of cd uit de aanbieding om het bedrag niet te laten worden zodat je daar vragen over krijgt van je moeder.

    Laat eens weten of het gelukt is om jouw genotsmiddel te bestellen, ik ben benieuwd

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Uhm voor de 18 jarige.. Seks op minderjarige leeftijd mag niet tot je 16 bent volgens de wet.. en volgens mij zie ik hier niemand die seks probeert te hebben maar alleen wilt mastruberen, als je niet weet wat je zegt zeg het dan niet, het is onhandig om slechte informatie te verstrekken.. anyway, misschien een oudere vriendin of zus die het kan bestellen en aan jou kan geven zodat het minder opvalt ;P

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • He jongen18 doe even normaal zeg. Als ze graag een dildo wol kopen dan is dat niet strafbaar hoor. De 1 begint wat eerder met seks dan de ander en ik vind het juist heel stoer van haar dat ze dit durft te vragen en erover nadenkt. Heb zelf ook een vibrator besteld meisje12 bij bol.com samen met wat deo. Toen het pakje binnen kwam kon je niet zien wat erin zat en toen mijn moeder het vroeg zei ik deo en op je bankafschrift zie je bol.com staan. Ik zou er rustig een bestellen en er van genieten. Succes en veel plezier ermee.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Besef je eigenlijk wel dat je minderjarig bent?! Denk je nu echt dat ze je in een winkel zoiets gaan verkopen?! Dat is strafbaar volgens de wet!!! En het online kopen zou ik maar ook vergeten. Zoals je zelf al schrijft, je moeder kan het inderdaad te weten komen via jou rekening (als ze dat controleert). Als ze dat niet controleert, dan moet je er gewoon voor zorgen dat ze niet thuis is op de dag dat ze het pakje komen brengen. Maar dan nog ik zie het riskant.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Condoom fabriek verzend volgens mijn anoniem, stuur anders een mailtje naar ze hoe ze het verzenden en hoe het op je bankrekening komt te staan. Anders gewoon ereen kopen bij een sexwinkel

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • je moeder zal het niet echt herkennen meteen maar zou tog opassen hoor ik weet nog altijd niet hoe ik iets ongestoord kan bestellen ,
    bedankt voor de link kan ik eens rond kijken .

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten