Skip to content
29 reacties
2358 weergaves

wanneer ontmaagd???

heyy ik ben 12 en ik vraag me af; wanneer zijn jullie ontmaagd of willen jullie ontmaagd worden. dan weet ik een beetje wat normaal is want heel veel mensen liegen daar over.

12 jaar
9 jaren geleden

29 Reacties

  • Beetje jonge mensen (ik ook) maar op 13 ofz al ontmaagd is wel erg jong ofzo toch

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben 14 en ben vorige week ontmaagd door me vriendje we gaan al een jaar het was echt lekker   zolang je klaar kan komen ben je al klaar voor sex maar weet wel met wie

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Precies een week geleden :)

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Nog niet

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • zeg meisje 17 ik heb al van mijn 11 jaar een vriendje ja mijn vriendje was ook 11 jaar en we doen sexs vanaf 13 jaar net op de dag dat we 2 jaar samen zijn ondertussen zijn we al bijna 3 jaar verder en het klikt beter en beter

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • De lust is vaak groot maar vooral -heb ik gemerkt- in je tiener jaren gaat een relatie snel uit en als je sex hebt en een volgende vriendje hebt krijgen veel mensen schaamte en spijt ook in mijn omgeving hebben mensen dat. Darom had ik volges mij beter kunne wachten tot t huwlijk en mij op een persoon kunnen richten als k volwassen ben.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • t gaat erom of je geniet van de seks, de kans is sowieso klein dat diegene die je ontmaagd ook degene is met wie je gaat trouwen, en aangezien maar liefst 40% weer gaat scheiden is kans groot dat degene met wie je trouwt niet diegene is met wie je oud wordt

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb erg veel spijt dat ik het gedaan heb. Binen de kortste keren was onze relatie uit. Ik kan iedereen aanraden om het moment te bewaren tot het huweluk.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 14 ging je dan zo diep dat je je maagdenvlies had gebroken? Of werd je misschien ongesteld...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het klinkt heel raar maar ik heb mezelf volgens mij ontmaagd, want ik was 11 ofzo en toen wreef ik wel een over mijn clitoris omdat ik dat lekker vond en toen ik 12 was keek ik porno en wou toen proberen of dat echt zo lekker was en toen heb ik mijn wijsvinger in mijn vagina gestopt het deed een beetje pijn dus ik ging een beetje op en neer met mijn vinger in mijn vagina zodat het minder pijn deed en toen ik mijn vinger eruit hield dat er bloed op ik schrik zo erg en voelde me heel schuldig maar ik heb het net weer gedaan en het was best lekker en geil maar is het wel normaal dat ik mezelf heb ontmaagd op mijn twaalfde??? alvast bedankt xx???

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet het pas doen als je er zelf zin in hebt, niet omdat anderen het doen - of zeggen dat ze het gedaan hebben. Veel jongeren vinden het stoer om te zeggen dat ze 'het' gedaan hebben, maar dat betekent niet perse dat het ook waar is. Bovendien boeit het niet wat anderen zeggen en doen, je moet je eigen gevoel volgen.

    Jongens onder elkaar experimenteren vaak vanaf het moment dat de puberteit begint, soms iets eerder met spelletjes. Jongens en meisjes spelen ook wel 'doktertje' als ze jong zijn, maar dat is meestal vrij onschuldig, om te kijken hoe het er bij de ander uitziet. Dat is allemaal heel normaal, en niks mis mee.

    Ik werd op m'n tiende wegwijs gemaakt door een jongen van veertien, die me uitlegde en liet zien hoe je moest trekken en zo. Dat was eigenlijk een soort seksuele voorlichting, die ik voor die tijd nooit echt had gehad. Ik was hem dankbaar, want ik snapte voor die tijd nauwelijks hoe m'n eigen lichaam werkte.

    De eerste keer met een meisje was toen ik vijftien was, zij was drieëntwintig. Zij versierde mij eigenlijk.

    Aan de ene kant wordt er veel te benauwd gedaan over het begrip 'maagd', alsof je daarna ineens 'tweedehands' bent of zo. Dat is echt dikke onzin natuurlijk. Aan de andere kant moet je je ook zeker niet haasten om iets te doen waar je nog niet aan toe bent. Het moet leuk, spannend en fijn zijn, en je moet er zelf echt zin in hebben. Het is geen wedstrijdje. Je hoeft je er ook niet door tegen te laten houden, maar doe het gewoon in je eigen tempo.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • When your age is on the clock, you're to young for the cock.
    Ik was btw 15 toen ik werd ontmaagd.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik was 12 jaar toen ik een lul van een jongen van 14 jaar ijn mijn kutje kreeg zalig wax heel veel zaad bij

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik Ben 12 in soms zeggen me vriendinen DAT ik een zufert bent omdat ik geen sex will hebben ,maar ik maak me niet Druk wat er heersen veel ziekte en als je zwanger raak en je bent beneden18 kan je je bij de bevaling dood gaan en begrepen veele van Julie niet

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben op m'n 12e ontmaagd door mijn vriendje.. Gelukkig geen pijn gehad :/

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was 15, had een lange tijd al een relatie en op een gegevenmoment kwam van het een het ander

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • De gemiddelde leeftijd voor een ontmaagding is 17 jaar. Meid, jij bent pas 12, veel te jong om je er al mee bezig te houden. Mensen liegen er over om stoer te doen of omdat ze zich schamen voor de "late" leeftijd dat ze ontmaagd zijn of omdat ze nog maagd zijn. Neem van mij aan, leeftijd is niet belangrijk, als je maar niet te jong bent. En doe het niet zomaar, alleen met iemand waar je van houd en als je zeker weet dat je er klaar voor bent. Anders ga je spijt krijgen

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik 13 was heb ik mij zelf ontmaagd met de dildo van mijn zus. Ik heb het heel rustig en voorzichtig gedaan en het deed bijna geen pijn. Mijn vriendin is ontmaagd door haar vriendje en dat deed toen wel pijn omdat hij veel te snel wou. Ik heb het nu ook een paar keer echt gedaan en dat deed ook geen pijn.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 15 (boven mij) maar ook voor bijna alle jongens Waarom wil je zo graag ontmaagd worden? Denk je dat je stoer bent als je geen maagd meer bent? Vind je dat cool als je dan seks hebt gehad? Ben je dan volwassen of 1 van de coole boys die al seks heeft gehad want dat is cool op de middelbare school.. of niet dan? En ik vind het nu al lullig voor dat ene random meisje waarmee je het wilt doen. Maagdelijkheid is iets belangrijks dat je weggeeft. Je kunt niet zomaar je lul in elke kut steken omdat je ontmaagd wilt worden. Meiden zijn geen speelgoed, sletten, hoeren. Meiden worden OOK als maagd geboren en 9 van de 10 meiden die je leert kennen laat zich echt niet gek maken om seks met iemand te hebben want je hebt er behoefte aan. Guys grow up!! Volg je brein, niet je pik.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • kzou heel graag ontmaagd willen worden een meisje dat zin heeft?

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten