Skip to content
16 reacties
101 weergaves

ik wil niet ''vreemd gaan''

ik ben al een paar keer vreemd gegaan en mijn vriendje weet ervan heb het hem eerlijk gezegd. maar ik weet niet hoe ik moet stoppen met vreemd gaan. tenminste ik ben geen maagd meer en mijn vriendje wel en ik hou ook echt veel van hem en ik heb ook geen gevoelens voor die andere jongen die ik altijd pijp of seks mee heb. maar toch doe ik het en hij appt me altijd van ik wil seks en eerst zeg ik van nee ik wil niet maar als hij door blijft app'e zeg ik altijd oké ik kom wel en het is niet zo dat ik dan geil ben ofzo ik ga gewoon en daar is niet egt een rede voor. wat kan ik doen om niet meer vreemd te gaan zonder mijn liefde van mijn leven te dumpen.

16 jaar
9 jaren geleden

16 Reacties

  • @meisje15jaar

    Ik ging elkekeer met dezelfde jongen vreemd. Maar heb al een paar weken niet afgesproken dus ook geen sex gehad. En ik denk dat het wel moet lukke.

    Xoxo de schrijfstet van deze forum

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ga je steeds met dezelfde jongen vreemd? Of met een paar verschillende?
    Als je echt wil stoppen, dan moet nummer(s) wissen en helemaal geen contact meer hebben. Das het enige dat werkt.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @Meisje 12 jaar

    Makkelijker gezegt dan gedaan

    Xoxo de schrijfster

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ga gewoon niet meer vreemd

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Me ex ging constant vreemd omdat ze haar "needs" had maar ze snapte maar niet waarom ik geen interesse in haar had, ben persoonlijk der misschien wat preutser mee, maar ik zou verder geen echte relatie met der willen houden wetende dat ze sowieso vreemd zou gaan als ze haar zin niet kreeg.. maar goed de kans dat je je ware op je 16e al gevonden hebt is ook niet zo groot. Me ex loog er constant trouwens over, als klein voorbeeldje ik kon haar een vraag stellen over het vreemdgaan en kreeg ik elke keer weer een ander antwoord of verhaal, dus dacht op ten duur, waarom zou ik hiermee naar bed willen gaan tis eigenlijk gewoon een makkelijke om mee naar bed te gaan, en als iets te makkelijk gaat is het na een tijdje niet meer leuk. Een uitdaging is interessant en heb je tenminste ook wat te doen.

    nog een klein dingetje van m'n ex terwijl ze vreemdging deed ze het ook wisselend wel of niet met condoom, dus ik kon niet weten of ze nou een soa had of niet, ze had er ooit eens voor getest 2 jaar geleden maar in de tussentijd meer dan ooit seks gehad met allerlei jongens, (niet om m'n ex zwart te maken maar even duidelijk te maken dat de soa's toch wel een issue zijn in vertrouwen)

    Te hopen dat je vriend het allemaal accepteert, want ik deed het niet. persoonlijk heb ik het liefst een maagd zodat ik er zeker van kan zijn dat ze niet zomaar vreemd zou gaan voor welke reden dan ook, thanks voor al die tekst te lezen.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • @Meisje 17 jaar

    Hey was eigenlijk de bedoeling dat we elkaar zouden ontmaagden maar ik wilde zo graag dat ik vreemd ben gegaan.
    En hij wilt het wel maar hij weet niet hoe hij school, werk, voetbal en mij moet combineren dus hij heeft het nu druk met al die dingen dat we heen tijd hebben om sex te hebben. Als we samen zijn dan gaan we op date.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • vraag me af waarom jouw vriend nog maagd is. Wil hij geen sex met je?
    Jij bent blijkbaar een meisje die gewoon sex nodig heeft. En ja daar weet ik zelf alles van, ben ook weleens vreemd gegaan voor de sex

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Sex speelt nu een grote rol in mijn leven. En mijn vriend is nog maagd en ik al niet meer en ik heb ook nog eens een zwakte voor die jongen waar ik mee vreemd ga. En wat het interessant maakt is dat ik gewoon sex krijg want het is gewoon fijn. En Het ergste is dat ik er lol in heb, ik vind het leuk maar heb wel schuldgevoelens.

    Dus de volgende dingen maken het vreemd gaan interessant:

    het gevoel.
    De persoon

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • nouja als je het vreemd gaan echt niet kan stoppen gebruik tenminste een condoom, stel je raakt zwanger dan is het tenminste van je vriend en niet van een ander.. maar even verder zoekend naar een oplossing, wat maakt het vreemd gaan zo interessant? (denk aan de spanning gevoel etc etc)

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • @Jongen 21jaar

    Beetje van beiden soms zonder condoom en soms met.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • en wils kracht? overigens doe je het met de jongens waar je mee vreemd gaat met of zonder condoom?

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 21 jaar

    Spulletjes om mezelf te verwennen heb ik al en toch blijf ik contact zoeken met die jongen. En ik weet dat ik me niet als een sletje moet gedragen en zo zit ik ook helemaal niet in elkaar. Ik weet niet hoe ik dit anders zou kunnen zeggen maar ik kan niet stoppen ofzo. En ik weet ook dat ik een vriend heb die heel veel van me houdt en dat ik zuinig met hem moet zijn om het zo te zeggen

    Xoxo de schijfster

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Niks persoonlijks tegen jou, maar als m'n vriendin zich gedraagdt als een sletje dan is het voor mij over, sorry, dus wees maar blij dat ie je nog wilt na dit.. En stoppen is niet zo moeilijk en als je je needs moet vervullen, koop een goede vibrator of een sybian..

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 16 jaar

    Ja... hij doet het echt wel goed

    Xoxo de schrijfster van deze forum

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Neukt hij lekker?

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat het voor jezelf puur die knop omzetten is en tegen jezelf zeggen voor wie kies ik? kies ik voor m'n vriend of voor vreemd gaan? Je geeft aan echt voor je vriend te kiezen. Dan ga jij daarvoor. En schakel je je knop om en verbreek je alle contact met hem en zegt het hem eerlijk dan voorkom je moeilijkheden!

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten