Skip to content
3 reacties
608 weergaves

eerste keer seks, bijna niks gevoeld?

Hey! Ik ben meisje van 17 jaar oud, ik heb overlaatst voor de 1ste keer sex gehad, maar dus ik heb 5 vraagjes daarover. Mijn vragen zijn dus 1. Waarom als ik mezelf vinger dat ik niks voel of toch geen fijn gevoel heb? En toen ik seks ging hebben toen hij me vingerde vond ik het fijn, toen voelde het lekker aan hoe komt dat? 2. Toen we sex hadden voelde ik niet echt een fijn gevoel, snap je? Pas als hij zijn penis er diep genoeg instak ( toen de penis niet verder kon) voelde ik een een fijn gevoel maar als die er niet op zijn diepste instak voelde ik eigenlijk niks? 3. Ook heb ik tijdens mijn 1ste keer sex , direct anale sex gehad maar ik vond dit super pijnlijk, maar liet het wel niet merken aan hem. Is dat normaal dat ik zoveel pijn had? 4. Tijdens de sex ben ik niet eens klaargekomen? Waarom ben ik niet klaargekomen? ( hij was natuurlijk wel klaargekomen) 5. De ochtend na de sex had ik super veel pijn aan mijn anus, en moest ik nodig naar het wc en er liep een bruin achtig vloeistof uit wat is dat? En ook die hele dag had pijn aan mijn anus en ik moest precies telkens naar het wc voor een grote boodschap maar er kwam ofterwijl niks uit, ofterwijl kwamen er scheetjes uit, en ook had ik soms precies diarree en het stonk heel erg hard maar niet naar de diarree die ik gewoonlijk heb? Is dit wel diarree? En ook kwam er een bruin slijmachtig iets uit ik vraag me echt af wat dit is? ( kan het zijn omdat hij in mijn anus is klaargekomen dat er nog sperma in zat of wat is dat eigenlijk? )

17 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • als het er diep in zit dan voel je er helemaal niks van

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • dat zijn slimme antwoorden

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Veel vragen heb je. waarom je het nauwelijks voelt als je jezelf vingert, geen idee. Neem de tijd om opgewonden te raken, ga niet direct naar je eigen clitje, maar streel ook je buitenste lippen, je tepels, je binnenste lippen. En met je vriend vond je het uiteraard opwindend, en dus voelde je meer. Een pik in je kutje geeft niet heel veel gevoel, in je kut zitten niet veel zenuwen. Je clit, daar draait het om. maar die verdwijnt maar zomaar onder je clithood, nauwelijks aangeraakt door zijn pik. jij heb gelijk ook anale seks gehad, waarmee je wel heel veel tegelijk voor de eerste keer liet gebeuren. Voor anaal contact moet je je sterretje goed kunnen ontspannen, en sowieso is er veel, heel veel geil of echt glijmiddel nodig. Klaarkomen als je geneukt wordt is voor veel meiden niet weggelegd. Tip: laat je uitgebreid en traag beffen, dat is bijna een garantie om wel klaar te komen. Je anus is denk ik gewoon knap geïrriteerd, wie weet een stukje ingescheurd zelfs. Als pijn houd moet je er even een arts naar laten kijken. ja, dat is wellicht heel beschamend, maar dan weet je wél hoe het beste te doen. Enne, vraag je vriend maar eens om drie vingers van jou in zijn anus te doen, om het een beetje vergelijkbaar te houden, dan leert hij gelijk hoe voorzichtig hij bij jou moet zijn. In élk geval de tijd nemen om het op te rekken.

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten