Skip to content
82 reacties
11086 weergaves

Seks op je dertiende

Ik ben een jonge van dertien maar ik heb een vriendin van veertien 4 dagen geleden was ik bij haar thuis en haar ouders waren 2 dagen bij hun vrienden ofzo maar op een gegeven moment begonnen we te zoenen wat leide naar haar kamer ze trok me shirt uit toen trok ik haar shirt haar en haar bh ik weet niet meer wat er door me heen ging het voelde heel fijn ik trok haar broek uit en de mijne ik begon haar te vingere en toen deed ik me piemol in haar clit en we begonnen iets van 3 kwatier later was zij al klaar gekomen maar ik nog niet toen pijpte ze me Mijn vraag is hebbe nog meer jongens van 13 dit meegemaakt en is het normaal dat je op je 13 al seks hebt?

13 jaar
9 jaren geleden

82 Reacties

  • Ik vind het niet normaal, om op 10 jaar al seks te hebbben. Zou er nog eventjes meewachten! Op 10 jaar dacht k daar nog nie eens aan?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • wel jong hoor 11 jaar

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • jullie zijn best vroeg er voor. maar ik zo uw het ook best wel eens willen proberen

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Damn... luister heel goed, dit hoeft niet bij jullie te gebeuren maar is wel bij mij gebeurt. Pas is het uitgegaan met mijn vriend, 5 dagen geleden. We hadden 2JAAR! Dus ik denk ik ben er wel klaar voor, maar guess wat het is uit. Ik vind zelf dat je je maagdelijkheid pas moet geven aan iemand die speciaal is en de ware is, maar als je zo graag wilt doen, wie ben ik om te oordelen? ;) je moet doen wat je wilt, ik zeg niet dat je spijt krijgt ofzo, maar afwachten js voor het beste! 13 is wel jong. Hoe graag ik nu seks wil. Ik blijf wachten tot mijn speciaale moment! ;)

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil sex en ben 13 ik heb een meisje die het ook wil maar is dat niet gevaarlijk o kan het gewoon we willen het allebei wel duss help me pleasee...

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow wat is iedereen vroeg hier.
    Ben bijna 23 en het is er nog niet van gekomen.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Right........"deed ik me piemol in haar clit ".
    Das wel heel knap. Ik heb met je te doen; jij moet wel een hele kleine 'piemol' hebben dan.......

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb al 3x seks gehad

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • K heb best wel zin in seks al maar k hen geen vriendje en vind ook niet echt iemand leuk wat moet k doen wachten tot ik de ware tegenkom

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Mag ik mij Fappening ben 12 jaar

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Woww hier zijn echt wel mensen bij die op jonge leeftijd seks hebben ik vraag me af wie van deze mensen wel echt de waarheid sprak ? Maar ik heb er niets op tegen als jullie dit echt wouden en jullie vriendje/vriendinnetje ook Ik hoop dan voor jullie dag jullie relatie nog lang duurt en dat je er geen spijt van krijgt... Niet letten op typefouten ??

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • hmm..

    Ik ben 13 en ben zelf vorige week ontmaagd. Mijn vriendin vroeg of ik langs kwam film kijken want haar ouders waren niet thuis. Toen ik bij haar was keken we een film en opeens waren de 2 acteurs de lakens met elkaar aan het delen. Toen zei ze dat zij dat eigenlijk ook wil en ze pakte een condoom uit haar kontzak ( wist ik veel dat ze die bij haar had). Ik wist niet wat er door me heen ging en voordat ik het wist overkwam mij hetzelfde als de acteur op tv... heel verhaal srry whahaha

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je wilt doe het dan ok. Sex lekker:-P

    10 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 14 en ik vind iemand leuk en zij mij maar zij bloowt wat moet ik dan doen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben 13 jaar

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben pas 13 1/2 en heb nog nooit een vriendje gehad. vriendje lijkt me wel leuk, maar alleen maar beetje zoenen denk ik. seks vind ik echt nog veel te vroeg! ik wil het denk ik pas op mn 17e ofzo.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe oud ben je

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Heeft iemand tips om een meisje te versieren of wat zou je leuk vinden om te horen ?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Wachten XP

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi ik heb al twee jaar zin in sex alleen heb wat sociaale problemen maar zou graag sex willen of voorspel kan iemand me vertellen hoe ik een meisje kan versieren 

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten