Skip to content
56 reacties
2201 weergaves

hoe ontmoette jullie je vriendje/vriendinnetje?

Hoe en waar hebben jullie je vriendje/vriendinnetje ontmoet?

14 jaar
9 jaren geleden

56 Reacties

  • Ik heb mijn vriendje ontmoet op het verjaardags feest van mij bff

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kwam mijn vriendin tegen op showdance. Ze kwam er bij en toen moest ik met haar gelijk een act dansen. Had er totaal geen zin in omdat zij nieuw was en ik haar niet kon. Ik deed ook kort tegen haar. Bij het optreden moest ik ook nog de kleedkamer met haar delen. Het was me wel opgevallen dat ze mooi was. Voor we opgingen zei ze veel succes. Het ging goed en sinds toen deed ik anders tegen haar. Ik vroeg de leidster of ik weer met haar een act mocht doen. En toen was het ook ineens vet aan!!!!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik kwamen elkaar tegen bij mijn oma. Nadat mijn opa overleden was kwam mijn oma een jeugdvriend tegen die weduwnaar was. Zij gingen samen verder. Mijn vriendin is zijn kleindochter. We hadden elkaar wel eens gezien maar kenden elkaar niet. Nadat we elkaar voor het eerst bij opa en oma hadden gezien zochten we gelijk meer contact en binnen een maand was het al dik aan. We zijn al uit de kast en opa en oma vinden het super dat hun kleindochters samen verkering hebben

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • mijn lief dat was deze zomer ik ga elk jaar naar een camping het was na 20u00 en ik ging noch snel douche ik dus naar de douche tot plots de deur open ging had dus vergeten de deur vast te maken stond daar een meisje en zag mij dus helemaal naakt ze zei sorry ik zei das niks ze zei amaai je bent wel knap dank je zei ik ze vroeg wil je mijn lief zijn ik zei ja zeker als jij me wil graag zei ze ze vroeg mag ik mee onder de douche ik zei als jij dat nu al wil graag zei ik ze kwam binnen deed de deur op slot en kleede zich helemaal uit ik zei amaai wat een lekker kutje hoe oud ben je 13 zei ze ik 12 zei ik daar hebben we het gedaan zijn noch altijd samen hoor al 5 maand

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • mijn vriendin was 2 jaar geleden ik was 12 jaar zij was ook 12 jaar was meisjes uit de klas wij gingen met school elke week zwemmen altijd zag ze naar mij toen ik er is ben naar toe gegaan en vroeg wil je me ze zei ja eigelijk wel nu zijn we 2 jaar samen en hebben gisteren voor de eerste keer sexs gehad was zalig

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn buurmeisje zei dat ze voor eerste keer relatie had dat maar 1 maand was dus December 2017 tot Januari 2018, en ze hebben amper gezoend of seks gehad. Dus toevallig ik oo vakantie ging naar Moskou en een buitenwijk waar me ouders een huis hebben maar we komen uit de noorden van Rusland, stond uit het niets haar ex bij de straat tegenover. Dus zag ik hem op straat en ik sprak hem aan in Nederlands, hij zei he hoe weet je dat. Ik zei je ex is me buurmeisje, hij zei klopt helaas heeft ze het verbroken. Dus na praten en praten met hem in Moskou we gingen zelfs samen boodschappen doen en praten over welke plekken wij waren geweest in Rusland, vroeg hij mij voor verkering. Nu ik in NL ben en hij iets van 4,3km verder woont. Zie ik hem elke keer per week en we hebben zelfs seks gehad en gezoend, me buurmeisje is jaloers geweest. Maar toen zei ik moest je maar niet irritant gedragen en gemeen zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kwam mijn vriend tegen op nudistencamping in Italië. Hij is ook 14 en wonen maar een uurtje met de bus bij elkaar vandaan. Het was gelijk aan. We zien elkaar in het weekend en in de vakantie.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • niet

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kwam mijn vriendin tegen op school. Vorig jaar na de zomervakantie kwam er een nieuwe in de klas. Ze was mooi en droeg mooie kleren. Andere meiden gingen wel met haar praten, ik durfde dat niet. Met omkleden bij gym wilde ik ook niet in haar buurt staan. Maar zij wel bij mij. Toen ze mij een keer zag lopen kwam ze naar me toe en vroeg waarom ik haar ontliep. Toen zei ik omdat het was dat zij al vriendinnen was met de andere meiden. Toen zei zij dat ze ook vriendin met mij wilde zijn. Langzaam begon ik te ontdooien tegenover haar. We zochten elkaar steeds vaker op en we werden steeds inniger. De eerste zoen was op 2 maart. We waren samen met een werkstuk bezig. Zij moest iets vasthouden en ik plakken. We zaten met de armen in elkaar geknoopt en dat was de vonk. We zijn uit de kast, onze families, vrienden en op school weten ze het. Ik ben precies 7 dagen jonger dan haar. Over 3 weken zijn we allebei 16 en vieren het samen in de boerderij van haar ouders. Zin in!!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • een 2 maand geleden was op een camping ze stonden met hun caravan naast ons ze was ook 13 jaar na 2 dagen vroeg ik het aan ze zei metteen ja

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb mijn vriendin ontmoet op vakantie, ze was Brits en keek heel vaak naar mij, waarna ik haar gewoon heb gevraagd om wat te gaan drinken, aangezien ze mij toch leuk vond.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ontmoette mijn vriendin tijdens hockey. We waren elkaars directe tegenstandsters. Toen we na de wedstrijd in de kantine nog wat nakletsten kwam ze naar me toe en zei dat ik goed was. Ik zei dat zij ook goed was. Zo raakten we aan de praat. Ik vond haar gelijk al leuk, zij mij ook maar dat durfden we nog niet tegen elkaar te zeggen. Vorig jaar kwam ze in ons team en werden we vriendinnen. Afgelopen mei durfden we t pas tegen elkaar te zeggen. Maar t was wel gelijk dik aan!!!!!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Op school, zitten al vanaf groep 1 bij elkaar in de klas. Eerst gewoon bevriend, nu anderhalf jaar verkering.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • we kennen elkaar via het praten op social media.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • in het zwembad was liefde op het eerste gezicht. zijn bijna jaar samen en het gaat super tussen ons

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb sinds bijna een maand een vriendin. Ik ken haar van het sporten. Ik wist niet dat het zo fijn zou zijn!!

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn huidige vriendin was 4 jaar geleden ook op het naaktstrand waar we beachvolleybal speelden. Met een paar vriendinnen waren ze ons aan het aanmoedigen en later zijn we wat gaan drinken. Daar spraken we af dat die meiden naar dezelfde naturistencamping zouden komen in Frankrijk. Wij geloofden het eerst niet maar ze kwamen echt 

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • We zochten een andere drummer voor onze band. Toen mijn vriend binnenstapte om auditie te komen doen was ik gelijk verliefd, en hij op mij, en gelukkig bleek hij net zo gay als ik te zijn. We gaan nu al 3 jaar met elkaar!

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij de jeugd club van onze kerk

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn eerste vriend was een stagiair van mijn vader. Ik was 16. Hij was 22. Hij kwam om mij te helpen met mijn wiskunde en Duits. Al gouw hadden we een geheime relatie....

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten