Skip to content
12 reacties
3977 weergaves

hoe voelen borsten alleen voor de girls

Ik ben een jongen maar ik wil weten hoe get voelt om borsten te hebben

12 jaar
9 jaren geleden

12 Reacties

  • Je voelt ze bewegen als je een bikini of niks aan hebt

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Soms doet het pijn maar voor de jongens is het wel leuk.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Sommige meiden hier reageren wel een beetje overdreven, het is gewoon een bolletje vet& naarmate je ouder word worden ze groter. Ik zit nu op cup 75D maar ik vind het zelf niet zoveel voor stellen. Misschien dat andere het anders ervaren. Soms kunnen meiden er een fijn gevoel bij hebben maar als er een bal of zo iets tegen aan komt kan het flink zeer doen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Haha blikje limonade lol mijn leerkracht is zo dik dat hij zijn computer op zijn buik zet en grote borsten vallen niet mee je kan moeilijker aan je kutje die dingen zitten dan in de weg

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zie het als een kussentje je kan je blikje limonade er bijvoorbeeld op zetten xd

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb best grote borsten cup80E jongens uit mijn klas zijn raar en prikken me soms met een paraplu! Dit doet wel erg pijn.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • ik 12 jaar en en cup dubbel f ik vind het het fijn al komt er een bal tegen mijn borsten aan of als een jongen er plotseling tegenaan loopt als er tegenaan word gelopen dan voelt het als een zakje vol met scheerschuim

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • als he grote borsten hebt voel je je ze wel hangen. als ik er in knijp voel je eigelijk gewoon een bolletje vet. wel leuk als de jongens staren??

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Tja, twee vetbolletjes op je borst eigenlijk, met een steviger deel in het midden. Meestal heb je er geen last van, tenzij ze erg groot zijn, of pijnlijk door bijvoorbeeld te lang je bh aan te houden. Je voelt ze vaak bewegen als je loopt of van houding veranderd enzo, veel is daar niet aan, soms word het ook wel een beetje pijnlijk als ze erg veel bewegen.
    Mocht je daar ook vooral nieuwsgierig naar zijn: Ja, het kan soms best wel leuk voelen om ze zelf aan te raken voor veel meisjes. ;) Het zijn toch wel gevoelige delen van je lichaam, dus sommigen kunnen wel opgewonden raken als ze hun eigen borsten aanraken. Maar dit gebeurd enkel als je dat zelf zo bedoeld, het voelt niet zó goed dat je direct geil word als je ze aanraakt. Ze zijn een beetje zoals je nek en lippen daarin dus.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • das groeischijf XD

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou als je hardt knijpt voel je een soort rondtje best wel geil

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Je kan het niet echt uitleggen je weet er gewoon aan maar als er met gym een bal tegen aan komt ofzo of je valt en je borst word geplet voelt het vooral als een blauweplek (bij mij dan) en soms als je rondjes moet rennen voel je ze schudden

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten