Skip to content
10 reacties
365 weergaves

17 en maagd

Ik ben en meisje en heb nog nooit sexs gehad met en jongen of en meisje nooit veder gekomen dan tongzoenen en ik ben al 17 en zover ik weet heb ik nog nooit sexuele ervaringen gehad eerlijk gezegt weet ik niet echt wat sexuele ervaringen zijn. En ik weet ook niet waneer dingen sexuele ervaringen zijn. Heeft iemand hier wel ervaring mee. ?

17 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Toch snap ik best dat je op je 17e écht wel toe bent aan neuken. Maar belangrijk is inderdaad wel dat je wacht tot je echt wilt, van je ontmaagding een mooi moment weet te maken. Spannend mag het zijn, maar vooral moet het genieten zijn.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Geen enkele reden voor paniek hoor. Hoewel veel berichtjes op dit forum anders doen vermoeden, ligt de gemiddelde leeftijd in Nederland waarop jongeren voor het eerst echt neuken, op 16,5 jaar. Dus kun je niet echt zeggen dat je nu al ver achter loopt. Zie het niet als een wedstrijd, maar wacht gwn af tot je iemand tegen komt die je echt leuk vindt.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat je vooral niet moet doen is het afdwingen. Je eerste keer blijft je eerste keer zo iets kan je niet veranderen. Wacht gewoon tot dat je een partner hebt gevonden waar je graag mee in bed zou willen liggen want sex met iemand waar je echt van houd is 10x beter dan met iemand waar je geen gevoel voort hebt.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je er heel erg mee zit vraag het dan gewoon aan een jongen die je leuk vind, of iemand met veel ervaring (miss een x afspreken)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Beste vrind ik ben 20 en tot zover ook nog geen sekservaringen opgedaan. Aan m'n zelfverzekerdheid en vrouwvaardigheid heeft 't nooit gelegen, ik was gewoon nooit zo georiënteerd op seks. M'n pik is 21,5 cm x 16 cm, met twee handen masturberen was lange tijd leuk genoeg. Nu begin ik echter dik in de leeftijd van serieuze relaties te zitten en wordt de nood voor een leuke vrouw wel groter. Maar ik heb nooit haast. Alles op zijn tijd.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ook nog maagd. En wat bedoeld jongen 17jaar met Zuiden? België? of Afrika ofzo?

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Alles behalve raar Het is echt niet raar om op je 17e nog maagd te zijn hoor. Je hoort vaak dat jongeren tegenwoordig jonger seks hebben, dit komt deels door jongeren die zich onzeker voelen en er om liegen of het tegen hun zin doen uit onzekerheid. Zelf was ik 14 jaar toen ik voor het eerst seks had, maar denk maar niet ik er mee te koop loop of trots op ben, ik schaam me er zelfs een beetje voor omdat t achteraf eigenlijk te snel was. Doe dus lekker ruustig aan, komt allmaal vanzelf Gr. Zero

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Is helemaal geen probleem vind ik ben ook nog maagd en 17 en btw kom ook van het zuiden :)

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey jongen van 17 jaar ben nog maagd wie kan me helpen om ontmaagd te maken 16/18 jaar dank wel

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey meisje 17 jaar,
    Daar hoef je je helemaal niet onzeker over te voelen.
    Ik had ook nog helemaal geen ervaringen tot 3 maanden terug, ben nu bijna 19.
    Ik deed me alleen af en toe vingeren maar op het gebied van jongens totaal geen ervaring...
    Komt vanzelf.
    Groetjes een meisje uit het zuiden.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten