Skip to content
4 reacties
211 weergaves

Rare logica

Hey ik heb iets raars. ik heb een vriendin maar ik ben maagd zij niet, maar we hebben wel seks met condoom. maar ja, ik beschouw seks als huid op huid maar met een condoom is dat contact nogal verbroken, aangezien het rubber dat er tussen zit en dat ik niet kan klaarkomen met condoom. maar ja het geld in principe voor meiden, de vraag is: ben ik nog steeds soort van maagd aangezien ik tot nu toe seks heb gehad met een condoom of niet meer?

16 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Jongen van 13 De pil slik je 3 weken en dan 1 week niet en zo ga je door net zo lang je wilt. De pil laat geen bijwerkingen achter althans bij mij niet. Alleen als k de pil een paar weken door slik krijg k buikpijn maar dat komt dan gewoon omdat mijn lichaam dan gewend is dat ik moet stoppen met de pil omdat ik dan ongesteld moet worden.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is toch een keer dat ze die pil in nemen en laat het nog effecten achter of iets anders belangrijk?

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Het hoeft niet altijd aan het condoom te liggen dat je moeilijk of helemaal niet klaar komt. Er zijn heus meer jongens / man die moeite hebben met klaarkomen met of zonder condoom. Penetratie met condoom of zonder is maagd af, dus je bent géén maagd meer. Als het wat moeilijk gaat, vanwege te weinig opwinding...> dan loop je wel de kans dat de erectie minder kan worden. Je hebt dunnere condooms, die meer gevoel geven, maar ze moeten niet scheuren. Een andere oplossing is dat je vriendin aan de pil zou kunnen beginnen. Als masturbatie beter gaat, zou je eens kunnen vragen of ze dat bij je doet en kijk dan eens hoe dat gaat. Ik zal me niet zo gauw druk maken hoor, soms hebben deze dingen wat tijd nodig. En nogmaals ik zal je kost geven hoeveel mannen daar moeite mee hebben, met andere woorden je staat echt niet op eenzame hoogte. succes J.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Natuurlijk ben je geen maagd meer. Eenmaal geneukt betekent maagd-af, klaar. En daar doet een condoom niets aan af.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten