Skip to content
7 reacties
608 weergaves

Opwindendste/raarste plek waar je ooit jezelf hebt afgetrokken/gevingert

Hoihoi, Wat is jullie opwindensteplek waar je ooit hebt gemastrubeert? Ik weet dat hier al een forum post van is maar die is vooral gebaseerd op de raarste plekken. Ik wil graag weten wat jullie meest opwindende plek/plekken is/zijn. Geef een top5 met beschrijving zoals hieronder:D Mijn top 5: 1: Achterin de klas met een paar meisjes 3 meter naast me. Dan had ik men lul uit men broek en men trui er half overheen en men boek op men schoot. En dan met men hand onder men trui en het topje van men plasser goed stimuleren, meerdere keren gedaan en ook eens klaargekomen. Echt spannend met een paar meisjes 3 meter naast je. 2: In de trein in een bijna lege coupe. Niemand kon me zien, meerdere keren gedaan en ook wel een paar keer klaargekomen in een zakdoek. 3: Op de fiets naar huis. Wel meerdere keren afgetrokken maar nooit klaargekomen tijdens het fietsen. Wel soms gestopt en achter een bosje alsnog klaargekomen. 4: Op de wc bij een meisje. Ik was bij een vriend en er waren nog een paar vrienden. Die ene vriend had een zus en zij lag de hele tijd tegen mij aan. Ze had echt uren tegen me aangelegen en men pik was zo stijf dat ie pijn deed. Ben toen ff naar de wc gegaan en ben toen echt in no time klaar gekomen. 5: Buiten bij mij op straat. Mijn ouders waren niet thuis en ik ben rond 3 uur 's nachts naakt naar buiten gegaan en een rondje door de buurt gelopen. Toen ergens midden op straat af getrokken en niet normaal lekker klaar gekomen :) Ik ben benieuwd naar jullie plekken, als je er zo snel geen 5 hebt is dat ook geen probleem.

15 jaar
9 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ging laatst 's nachts naakt zwemmen in het kanaal en werd toen opeens heel geil dus toen heb ik me zwemmend afgetrokken en kwam ik in het kanaal

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • 1. Naast zus in bed 2. In de struiken bij school. 3. In de klas ( gwn de hele tijd op je lul drukken. 4 op kamp 5 in de kamer van een vriend toen hij moest douchen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb me op me werk in de kantine afgetrokken waar me collega bij zat ik denk dat hij me leuk vint dat hoop ik

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 23
    Jaa dan ben ik heel erg geil en wil ik graag naakt rondlopen enzo maar als ik dan klaar gekomen ben denk ik echt bij mezelf waarom deed ik dit. Maar na een paar minuten komt de geilheid wel weer terug en gaat het wel weer :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • 1:bios
    2:achter de schuur bij me thuis
    3:bij een meisje thuis met 2van haar vriendinnen erbij die wouden weten hoe het is om op ze gespoten te worden
    4:op school in de WC
    5:achter een auto op straat

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @ topicstarter
    Heb jij ook dat je dan eerst mega geil bent en dus gerust naakt buiten loopt maar dat je nadat je klaargekomen bent niet weet hoe vlug je thuis moet komen?

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • 1: in de BIOS tijdens James Bond ( in actie stuk klaargekomen) 2: in de bus naast mijn vriendin 3: in het vliegtuig

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten