Skip to content
10 reacties
469 weergaves

Foto's en filmpjes van zijn ex

Ik heb vanavond op de laptop foto's en filmpjes gevonden van hem met zijn ex. Ben er vet van over de zeik. Heb een smoesje verzonnen dat ik buikpijn had. Snap niet dat hij die filmpjes heeft gemaakt, maar helemaal niet dat hij ze nog op zijn laptop heeft. Ben ook een beetje bang dat hij dezelfde dingen met mij wil doen en wil filmen. Wat moet ik doen. Tegen hem zeggen dat hij het weg moet gooien, vragen waarom hij het heeft, het uitmaken? Dat wil ik helemaal niet, want hij is super lief.

17 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • hoe moet ik een meisje verkering vragen die wilt seksen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19: ja ik doe die dingen nu. In het begin omdat hij dat graag wilde, maar ik vind het ook leuk en geil om te doen nu

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • En nu doe je de dingen die hij graag wil? Doe je dat omdat hij dat wil of wil je het zelf ook?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Mooizo dat het opgelost is en dat je de reden ook weet.

    En dat je jaloers was is best logisch, zou ik ook zijn

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ik was een beetje jaloers ook, maar wat zou jij zijn als je een ander meisje seks ziet hebben met jou vriend op allerlei manieren. Een paar filmpjes waren ook gewoon grof, in wat hij deed en erbij zei.

    Ik heb er met hem over gepraat en uiteindelijk heeft hij ze weggegooid. Toen vertelde hij dat hij het super geil vind om gepijpt te worden en dan klaar te komen, hij keek die filmpjes nog omdat hij dacht dat ik niet zou slikken en zo diep zou gaan. Hij keek die dan om zich af te trekken. Maar nu is alles weg gelukkig

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet gek dat hij dat heeft bewaard, al is het mogelijk strafbaar om zulke beelden te bezitten als hij en/of zij onder de 18 is. Dan is het wettelijk gezien kinderporno, ook al zijn beiden akkoord met het filmen. Maar zorg er in ieder geval voor dat je zelf nooit met hem gefilmd wordt, dat is het verstandigst. :)

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke, even op de reactie van de jongen hierboven.
    Jongens willen 9/10 keer ook de galerij in mobiel van meiden zien, staan er foto's in die maar iets met andere jongens te maken hebben zijn ze stik jaloers, want ja, hun meid heeft een andere jongen op der mobiel tussen haar foto's staan.

    Ik snap dus echt wel wat ze bedoeld, want ja als het uit is hoef je dat niet te houden. Er zullen misschien jongens zijn die het als een trofee zien, maar dan moeten ze het ook begrijpen als ze daardoor ruzie krijgen met hun huidige vriendin en dat zij het met hem uitmaakt.
    Je hebt dan namelijk toch een nieuwe vriendin, als het goed is heb je daar genoeg aan, anders zit er iets niet helemaal goed.

    En voor de topicstarter. Erover praten waarom hij dat soort zooi nog op zijn laptop heeft staan mag altijd, zorgt er juist voor dat iets opgehelderd word. Het zou namelijk zomaar kunnen dat hij die vergeten is om te verwijderen. Dus voordat jij het uit zou maken omdat je je rot voelt, zou ik er eerder met hem over praten. Anders voelen jullie je straks beiden echt rot

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nooit, nooit, nooit iemands anders z'n laptop checken. Dan vraag je hier om. Los daarvan, sorry als het macho klinkt, maar je mag niet aan een jager vragen om zijn trofees te vernietigen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind het ook wel een beetje pervers dat hij dat allemaal gefilmd heeft hoor. Maar zou er niets van zeggen. Anders gaat hij boos worden omdat jij in zijn files hebt zitten neuzen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Zijn dat dan zulke gore filmpjes of ben je gewoon een beetje jaloers misschien?

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten