Skip to content
10 reacties
763 weergaves

Kom te snel klaar

Hallo,

Ik heb een heel groot probleem.
Als ik seks heb met me vriendin kom ik vrijwel direct klaar.
Het duurt nooit langer dan 5 a 10 seconde.

Hoe lang doen jullie er over en hoe doen jullie het uitstellen?

20 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Heb je onze raad wel goed begrepen?
    Aftrekken helpt niet zeg je, maar als je vriendin je aftrekt komt die spanning toch wel?
    Dat je met foreplay spanning op bouwt is juist de bedoeling, ook dat je dan klaar komt. Daarna begint het pas. Dan duurt het even voor je weer kan, daarvan moet je gebruik maken.
    Wat betekent een tweede keer werkt voor mij niet? Er moet na de 2e, 3e, 4e keer een moment komen dat je een pauze nodig hebt en dan moet het lukken.
    Daarna vrijen jullie regelmatig genoeg dat je niet weer voortijdig komt.
    Dat is niet zo maar een spelletje, jullie hebben een probleem en daar moeten jullie wat aan doen. En deze methode is best plezant.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is vervelend!! Heeft een van deze methodes boven al geholpen? Je vriendin zegt wel dat het niet erg is maar zo heeft zij er niet veel aan.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet het! Het ligt niet aan jou! Je vriendin is gewoon te lekker! Lol.     Maar serieus: wat is er mis mee als je klaarkomt tijdens het voorspel? Of tijdens de sex? Als je bent gekomen, nee je een half uurtje pauze, of je gaat haar verwennen met je tong en/of vingers. En geef je haar zo een geweldig orgasme. Na een tijdje krijg jij ook vanzelf wel weer een stijve en dan gaan jullie gewoon weer neuken. Toch goed idee? Extra lang plezier! ;)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo Allemaal!

    Bedankt voor alle reacties.
    Een tweede keer of aftrekken van te voren werkt voor mij niet.
    Dit heb ik ook al geprobeerd.

    Het aftrekken gaat namelijk niet zo snel. Ik heb dit probleem eigenlijk alleen bij het sexen.

    Als we beginnen dan krijg ik al zoon gevoel in me buik en dan wordt alles super gevoelig.

    Met forplay is het eigenlijk direct gedaan, dan bouw ik te veel spanning op.

    De forplay is wel leuker voor mijn vriendin uiteraard!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • 5 tot 10 seconden is wel heel erg snel jah. Je vriendin zegt wel dat ze het niet erg vindt, maar je moet haar ook een orgasme gunnen. En zelf zou ik ook liever niet in 10 seconden al klaar zijn.

    Je moet eerst rukken voordat je sex hebt. De 2e keer duurt het klaarkomen al langer. Is dat nog niet lang genoeg trek je je eerst 2x af. Probeer anders eens ook een ander standje.
    En als je dan weer voelt dat je bijna komt, stel het dan uit door even te stoppen met neuken. Geef haar idd even een massage, of ga verder met je vingers of tong en begin daarna weer met neuken.
    Misschien is het sowieso handiger om eerst je vriendin klaar te laten komen en dan pas jijzelf.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi, hoe gaat dat met rukken? Kom je dan ook zo snel of dat niet? En probeer je wel eens te edgen als je je rukt? Als je dat met rukken goed oefent dan lukt dat ook met sex. :) Succes. J.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat 3 keer in de week niet werkt kan ik mij voorstellen, je hebt echt wel een probleem en je moet wel wat doen als je daar af wil komen. 3 Of 4 keer op en avond helpt dat ook niet? Het moet niet altijd neuken zijn, er zijn 1000 andere spelletjes. Geef elkaar eens een massagebeurt, jij begint. Je mag haar laten komen en zij jouw ook. Probeer het nu nog eens. Nog mis? Niet opgeven, dat is toch best een leuke therapie. Speciale condooms en smeerseltjes zou ook niet ons ding zijn.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • We doen het minsten 3 keer in de week.
    Vaak ook wel een tweede keer maar dat duurt niet heel veel langer.
    De verdovende condooms of zalfjes werken wel een beetje maar die werken ook op haar in.
    Het gevolg is dat ze zelf dan ook niet veel meer voelt.

    Ik zelf vind het snelle klaar komen wel erg vervelend maar mijn vriendin vind het helemaal niet erg.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • 5 à 10 seconden is echt wel snel.

    Maar er bestaan condooms met een stofje die de penis wat ongevoeliger maken. En ik zou voorstellen dat je niet beweegt als je binnenkomt bij je vriendin.

    En dan ook zoals hierboven geschreven eventjes masturberen en klaarkomen vooraleer je seks hebt met je vriendin. Ook ervoor zorgen dat je bij het voorspel niet aangeraakt wordt door haar.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat had ik ook, komt veel voor. Er zijn allerlei methoden om dat te verhelpen. Je doet het misschien niet vaak genoeg. Jij of je vriendin zijn allicht teleurgesteld als het weer te snel kwam, dan willen jullie niet meer en zo komt het nooit goed. Als je het kort nadat je klaar bent gekomen weer probeert duurt het veel langer. Probeer zo de juiste tussentijd uit. Als dat dan goed is niet weer te lang wachten want dan gaat het weer mis. Zo lukt het dat het iedere keer de juiste tijd duurt.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten