Skip to content
8 reacties
6966 weergaves

Neuken als 13-jarige????

Ik wil mijn vriendin nemen ik houd echt van haar maar we zijn allebij pas 13.... en als ik er over begin dan zegt ze dat ik op moet houden omdat ze dat niet prettig vind.... we hebben verkering sinds 19 juli 2015 best wel lang dus maar we wonen ver weg, ik in gelderland en zij in zuid holland   Dus dat zijn 2 problemen.... ohja ik ga niet vreemd want ik geil het meeste op haar (alleen de gedachte dus al) en vreemdgaan is gewoon KUT.

13 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Als ze niet wil (wat volstrekt logisch is gezien de leeftijd) wil ze niet, en laat haar er dan ook mee met rust, ze kan het altijd nog uitmaken als ze je opdringerig vind, en dan ben je nog verder van huis.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ze het wil dan mag het maar ik weet niet of condooms al passen doe het safe man

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou niks pushen, zeker als zij al eerder heeft aangegeven dat ze dat vervelend vindt. Je kunt wel voorstellen om een keer een open gesprek te hebben, en vragen waar voor haar de grens ligt. Doe dat gesprek niet als je opgewonden bent, want dan denk je maar aan één ding en ga je misschien toch 'zeuren'. Accepteer gewoon haar besluit zonder te sippen, des te meer zal ze je waarderen. Het is logisch dat jij seks wilt, dat wil elke jongen van 13 wel. Bij meisjes ligt dat nou eenmaal anders. Misschien is ze er lichamelijk nog helemaal niet aan toe (dat kan namelijk ook), en misschien is ze er geestelijk niet aan toe, of wil ze het gewoon nog niet op deze leeftijd. Daar zul je toch rekening mee moeten houden. Helaas pindakaas. Dat is natuurlijk niet wat je wilt horen, maar jullie zijn nog jong, dus neem rustig de tijd om elkaar te leren kennen. Zo lang is het echt nog niet sinds zomer 2015. ;) Dus voorlopig maar lekker over haar fantaseren terwijl je met jezelf speelt, en het verder aan haar over laten. Des te leuker is het als zij jou dan verrast zodra ze er aan toe is... :)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ts hier Zoenen wil ze wel. Is het slim om een afruk-vinger voorstel te doen bij logeren? Niks gepland ofzo. Maar ik denk 12/7 aan haar! (De rest slaap ik haha) Ik weet hoe ik moet vragen maar durf niet echt. Ik wil wel. Ik respecteer en accepteer haar keuzes, dus niet daarover

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Kijk je bent 13, ik ben ook 13 en heb ook bijna 1 jaar zij wil zelfs nog niet zoenen... Maar daar geef ik rustig haar de tijd voor, ik zou ook wel seks willen alleen als zij er nog niet klaar voor is wacht nog gewoon ga eerst gewoon een beetje aan elkaar zitten misschien een beetje zoenen en dan komt het een keer wel vanzelf!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Zij wil dat niet. Dan wil jij dat dus ook niet en dan gebeurt het niet. Kan je nu echt niets anders bedenken dan neuken? Jullie zijn met 13 nog bijna kinderen. Gebruik je fantasie eens een beetje, en bedenk spelletjes die zij wel wil.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Er zit niks anders op dan te wachten tot zij het wilt. Je moet haar niks opdringen want dan kan ze dingen gaan doen waar ze spijt van krijgt. Rustig praten over hou probleem lijkt mij het beste. Spreek bijvoorbeeld met haar af dat ze u dat zij er mee komt als ze er klaar voor is en dat jij tot die tijd niet er meer naar vraagt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ...en wat is je vraag ???

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten