Skip to content
11 reacties
312 weergaves

vraag van jongen over formaat

hallo iedereen,
ik vroeg mij af wat meisjes zien als het beste formaat van het mannelijk geslachtsdeel. ik weet dat het innerlijk veel belangrijker is, maar als een meisje zou kunnen kiezen hoe lang zijn geslachtsdeel is, hoe lang zouden jullie hem dan willen hebben?

15 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • J21 hierboven begrijpt het begrip 'gemiddelde' niet zo goed blijkbaar. Dat impliceert dus dat er ook mannen zijn die (ver) boven het gemiddelde zitten, net als er ook zijn die het met 3cm moeten doen. En hoezo kan jij "verzekeren" dat een ander een kleintje heeft? Heb jij iedere man in Nederland bloot gezien?

    Ik begrijp dat het sommigen afgunstig maakt, maar daar kunnen de groot geschapen mannen niets aan doen. De natuur en genetische factoren bepalen wat je hebt.

    Ik heb ruim 23cm stijf en ~18cm in rust. M'n vader heeft ook een grote, dus ik neem aan dat het erfelijk is.

    Nadelen zijn er ook, bijvoorbeeld met ondergoed en zwembroeken. Reden waarom ik me fijner voel op het naaktstrand. Bloot zwemmen is sowieso veel lekkerder trouwens, maar met een zwembroek blijven ze raden en op het naaktstrand kijken ze een keer en dan is het over.

    Ik heb seks met redelijk wat meisjes gehad - want ja, het is wel een voordeel als je er redelijk goed uitziet en een grote pik hebt - en ik heb maar één keer meegemaakt dat het niet paste, en dat meisje was zelf juist erg klein geschapen (dat komt ook voor). Verder is het altijd prima gegaan. Ik begin natuurlijk wel voorzichtig en langzaamaan, maar ik neem aan (hoop) dat elke jongen dat doet. Als je normaal aan voorspel doet is ze nat en ontspannen genoeg. En sommigen worden zelfs zo geil van het idee dat je zo'n grote pik hebt dat ze al nat zijn en gelijk willen. Ik houd natuurlijk rekening met wat zij wil.

    En het is voor meiden blijkbaar toch heel fijn om zo'n grote te krijgen, al is het niet politiek correct om dat te zeggen als je vriendje wat kleiner is uitgevallen. We krijgen tegenwoordig door 'de maatschappij' ingestampt dat iedereen hetzelfde moet zijn omdat het anders 'niet eerlijk' zou zijn. Maar de natuur heeft daar geen boodschap aan. Daarom is iedereen weer anders. Deal with it.

    Ik ben blij met wat ik heb, en ik ga me niet verstoppen omdat een ander misschien wel eens jaloers zou kunnen worden. Of mag je ook geen mooie auto of een goeie baan of zo?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat wordt zoeken meisje van 19. Er zijn er in het echt nl. niet veel die zo'n grote pik hebben. Ja, ze schrijen dat wel maar ik kan je verzekeren dat het niet zo is. Van waar anders dat gemiddelde van 14,5 à 15 cm? als er zoveel met een lul van 20 of meer cm .rondlopen zoals hier lijkt?!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijne is 21 cm stijf ik heb nog seks gehad met een meisje en toen had ze pijn gekregen jammer want ik kon niet meer verder

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @19 hierboven: Heb je al zo veel jongens gehad?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb het liefst 18+ cm. Minder dan 16 cm doe ik niet meer (niet opwindend genoeg)

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, dat snap ik, smaken verschillen, daarom zei ik dat juist. En ja, uiteraard kan een kleine ook weigeren, maar ik gebruikte een zegswijze.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • @reactie hierboven: een kleine kan ook weigeren. Iedereen heeft andere smaken. Sommige jongens (en meisjes) zien graag kleinere borsten, andere weer iets grotere. Net zoals sommige vrouwen liever een iets grotere piemel willen dan andere.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het formaat maakt mij niet heel veel uit. Hoe een jongen zijn pik gebruikt is veel belangrijker. Liever een kleine die steigert dan een grote die weigert! Een erg grote pik kan ook behoorlijk pijn doen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga voor minimum 17, liever ietsje groter. Ik heb seks gehad met kleiner en groter en het was zo veel beter met een grote piemel.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het lieft rond de 18 cm. Onder de 14 liever niet

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb hem graag groot dus dat het lekker gevuld is. Anders kan ik geen orgasme krijgen. 17 vind ik prima. Groter altijd. 14 kan nog wel. Kleiner is wel oke, maar liever niet. :)

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten