Skip to content
15 reacties
2271 weergaves

Vriend gebruiken als slaaf

hallo meiden ik heb een vraag aan jullie :O

ik zou het leuk vinden als mijn vriendin me gebruikt als slaaf en me vernedert door met anderen seks te hebben.

wat vinden jullie hiervan? vinden jullie dit raar of geil?

18 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • Wat een kut streek van hem, zou ik ook niet leuk vinden.
    Dat is echt je vertrouwen breken.

    Ik zelf heb geen ding voor vrouwen kleding.
    Zelf vind ik het leuk om voor het meisje te werken, huishouden en
    haar te bedienen.

    Zo heeft ieder zijn eigen ding natuurlijk en is de ene wat aparter dan de ander haha.

    Ik vind het ook geweldig om voor het meisje te betalen als ze gaat shoppen. Ik denk dat de meeste meiden mij wel raar vinden daarom zeg ik dit nooit tegen hun.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij zijn 3 jaar bij elkaar geweest, en elkaar ontmaagd ! Eens uit vervelendheid bij mijn heeft ie gevraagd of hij mijn jurkjes aan mocht, en toen zei ik ja dat mag, maar onder een complete make-over ? Hij was er mee eens, jurk, make-up pantys slipje, wat sokken in een bh, en ja daar stond ie dan, later deed hij wel vaker mijn pantys aan omdat hij het lekker vond zitten! Ik had daar echt geen probleem van gemaakt en hij kon altijd in pantys lopen. Omdat hij aandrong om een ander jongen in ons midden te bijtrekken, ik geloofde niet, tot dat is in mijn kleiding en mijn pantys op de bank zat, en zijn kennis/ vriend was enkel maar in zijn ondergoed op mij te wachten! Toen was het klaar.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is vervelend om te horen dat je vriend jouw grenzen heeft overschreden.
    Je partner dwingen in een bepaalde manier kan natuurlijk niet en dat gaat uiteraard altijd fout.

    Ik moet je wel een compliment geven dat je bepaalde behoeftes van hem hebt geaccepteerd.
    De meeste partners zouden dit denk ik niet zo maar doen.

    Ik zelf zou niet weten hoe ik dit aan mijn partner zou moeten vragen.
    Bang voor de reactie en ik weet niet eens waar of hoe ik moet beginnen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Aan jongen van 18 jaar. Ik wil het begrijpen dat mijn ex vriend in deze geval zo zijn behoefde heeft, meeste wensen heb ik hem ook waargemaakt! Als een meisje gaan kleden, maar rokjes, jurkjes pantys en make-up .dat vond ik gewoonweg kunnen en vond leuk hem zo te zien en kijken hoe hij gelukkig was!!! Maar terwijl hij toekijkt dat ik met een aan neuken ben, dat vond ik een helse idee, sterker nog hij heeft een van zijn vrienden overhaald om het mee te spelen.en hij zat in zijn thuis in mijn kleiding op mijn te wachten, toen ik kwam kon ik gelijk ook vertrekken. Sorry hoor maar dat doe ik niet!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik begrijp je reactie compleet "19 jaar" maar helaas als zo'n behoefte er is kun je die niet zo maar aan de kant zetten.

    Dat betekent uiteraard niet dat het uitgevoerd moet worden maar de behoefte zal altijd blijven.

    Waarom zo'n behoefte ontstaat is voor mij ook een raadsel dus ik kan je ook geen uitleg gegeven waarom ik zo iets zou willen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ex vriend had precies het zelfde, ook dat ik hem opdrachten gaf, maar ook dat ik met een ander neuk en dat hij toekijkt en zijn eige aftrekt! Doe normaal joch en ga iets beters verzinnen!ik heb vrij wel meteen zijn liefde voor meiden kledij geaccepteerd en make up, maar met een ander te gaan neuken en dat terwijl ie toekijkt, dat ging mijn te ver!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik begrijp dat het mogelijk raar klinkt maar het gevoel dat het meisje mij op mijn plek zou zetten voelt goed aan.

    Vooral als ze laat zien dat ze alles kan krijgen en dat ook laat zien door de jongen alles te laten doen bijv: schoonmaken, boodschappen, masseren enzovoort.

    Het is moeilijk uit te leggen waarom zo iets leuk zou zijn en ik denk dat mogelijk jongens in het idee vrijer zijn dan meiden.

    Ik denk dat het vernederen (Dat ze seks heeft met andere) ook wel laat zien dat het meisje de jongen niet nodig heeft.
    Hierdoor krijgt de jongen het gevoel dat die echt moeite voor haar moet doen en dit ook zal blijven doen.

    Hoe deze gevoelens ontwikkeld zijn durf ik eigenlijk niet te zeggen.
    Ik denk ook dat het een erg moeilijk topic is want ik kan me voorstellen dat de meeste meiden dit idee niet op prijs stellen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Miss wel grappig om is uit te proberen als je aan het experimenteren bent, maar ik zelf zou er niet opgewonden van worden. en het deel dat ze je moet vernederen kan ik niet echt begrijpen, het slaafgedoe wel, maar waarom wil je dat ze je vertrouwen schend? dat wil toch geen enkele jongen naar mijn idee...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nu ben je nog maar 12 jaar oud dus jij kijk daar mogelijk wat anders tegen aan maar zou je het niet leuk vinden om controle te hebben over een jongen?

    Dat die precies doet wat jij zegt? Ik weet niet of vrouwen dat leuk vinden. Daarom durf ik het niet te vragen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het maar raar ik snap niet wat je daar leuk aan vind

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit lijkt mij ook heel leuk !
    Ik zit hier al 2 jaar over te denken maar weet niet hoe je zo iets moet vragen en of ze het wel leuk zou vinden.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Dit soort fantasieën kunnen opwindend zijn, maar meestal blijft het daar ook bij. In het echt schijnt het soms toch tegen te vallen, al kom je daar pas achter als je het (veilig en voorzichtig) probeert. M'n vriendin en ik geven elkaar soms wel eens 'stoute' opdrachten, zoals 'verplicht' uitkleden in de auto of op andere plekken waar je betrapt kunt worden, en dan de ander bevredigen terwijl je de macht uit handen geeft aan je volledig geklede partner (kleding in de kofferbak, en dan de weg op, of juist even een wandelingetje maken op een rustig plekje, waar niemand je kent). Soms is zij 'slaafje', soms ik. Maar alleen als we allebei in de stemming zijn uiteraard. Anderen hebben we hier niet bij nodig, de spanning van het risico om betrapt te worden is genoeg (en het is ook wel eens gebeurd dat iemand iets zag) :p Veel verder gaat het niet, gewoon af en toe een keer lekker iets spannends doen, dat doen wel meer mensen. In je fantasie kun je natuurlijk zo ver gaan als je zelf wilt, en dat kan ook heel opwindend zijn. Ken je trouwens de strips van Milo Manara? Waarschijnlijk vind je die wel leuk. ;) Ik heb ooit ook wat oude strips gelezen over Marquis de Sade, die gaven mij ook rode oortjes. Die zou ik wel weer eens willen lezen, en kijken hoeveel er van zijn. Ik weet niet meer van welke auteur die waren, maar dat is via Google wel te vinden. Als je uiteindelijk toch verder wilt gaan zou je eerst eens wat over S/M kunnen lezen. Daar zijn behoorlijk veel variaties in (niet dat ik dat allemaal weet, maar wel dat het zo gek niet is of er zijn liefhebbers voor) ;) Veel plezier met ontdekken...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe sterk heb jij dat gevoel dan en hoe ga jij er mee om?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb die fantasie ook wel eens ja weet niet waarom eigenlijk maar heeft wel wat geils om er over na te denken

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vindt het nogal vreemd.
    Waarom wil je dat?

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten