Skip to content
14 reacties
192 weergaves

Wat denk kun jongens allemaal??

Hoi ik ben een meisje 15 ik vraag me af wat jongens allemaal denken als aftrekken of het met een meisje doen… Ik wou ook een beetje weten hoe jullie dan de ruit zien en dan perfecte meisje voor jullie zin en ik vraag me ook en ook voor de meisjes wat is de perfecte jongens

15 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Je moet je niet druk maken over wat jongens allemaal willen zien in een meisje. Jezelf blijven en niet te onzeker zijn.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • gewoon slank figuurtje, lekker kontje, gezicht moet me aanspreken maar hoeft zeker niet 'standaard' knap te zijn

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik een meisje zoek moet ze voornamelijk aardig zijn

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • als ik me aftrek houd ik meestal beelden in mijn hoofd van geile situaties die ik al beleefd heb. Daar komt geen ideaalbeeld van een of andere lijf bij te pas: ik beeld me in dat ik de beleving die op zich al geil was, nog geiler kan maken: doordat er een extra jongen of een extra meisje meedoet, of dat mijn vriendin op me squirt. Dat deed ze laatst ook echt: sindsdien gaat het niet meer uit mijn fantasie.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 14.

    Ja dat doe ik ook, gewoon geilen op een lekkere chick uit m'n klas of die ik ken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik aftrek kijk ik meestal porno en dan denk ik me meestal in dat ik in die situatie zit met een (van de) meisje(S) die ik leuk vind

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Nouuuuu,

    Persoonlijk hou ik van meiden die wat pittiger en direct zijn, meisjes die heel verlegen zijn maar wel stout vind ik ook leuk 😏 .

    Als ik mezelf aftrek dan denk ik vaak aan iets heel geils, bijv n keer dat ik seks heb gehad of iets dergelijks, of ik gebruik gewoon mijn Fantasie!

    Het meisje moet trouwens lief zijn, niet dik of mollig, gewoon mooi sportief lichaam. En ze best wel opwindend / geil zijn

    Xr

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Onze hulp is rond de 30 en heeft vaak geen onderbroek aan zag ik weleens als ze te diep bukte. Ze is heel mooi en strak met niet zulke grote tieten maar ik word zo geil van d'r dat ik me dan af ga trekken, waarbij ze me een keer betrapt heeft. Ze vond het niet erg, bleef eerst kijken en heeft me toen laten spuiten. Lekker was dat!!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik samen met een meisje ben kijk ik natuurlijk naar haar, en besteed ik ook echt al m'n aandacht aan haar. Om dan aan iets of iemand anders te denken zou gewoon lomp zijn. ;) Als ik alleen ben zijn m'n gedachten alleen van mij, en dan kun je natuurlijk helemaal vrij fantaseren over alles wat je maar leuk of spannend lijkt. Dan zijn er geen grenzen, en dat gaat ook niemand anders iets aan (tenzij je het zelf wilt delen).

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij het aftrekken denk ik vaak aan meisjes die ik ergens gezien heb die dag, dan denk ik hoe ik haar versier en daarna sex met haar heb.
    Als ik een meisje neuk of als ze met pijpt dan denk ik af en toe even hoe lekker het is. Bij het pijpen kijk ik dan even en dan vind ik het geil mijn pik in haar mond te zien bijvoorbeeld.
    Zelf val ik op mooi strakke meisjes. Mooi kontje, niet te grote borsten, maar mooi rond. En een leuk lief gezicht, maar wat ook iets ondeugends heeft

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Persoonlijk houd ik van skinny, (niet het media aandacht skinny maar echt skinny) en niet te grote borsten, verder gewoon strak. Verder dat ze gewoon lief is leuk is met kinderen en lekker kan koken is toch wel iets wat een toegevoegde waarde heeft :)

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • ik sluit me aan bij jongen van 18

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens vinden grote rondingen en een strak gezicht wel geil

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongens trekken zich graag af maar laten zich nog liever aftrekken of pijpen door een meisje natuurlijk. Nadien komt pas echte seks. Jongens houden van meisjes met grote borsten maar een mooi gezicht is ook belangrijk.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten