Skip to content
17 reacties
4800 weergaves

opgewonden van familie lid

Yo!! Uhm ik,had n vraagje aan jullie... Zijn jullie ooit opgewonden/geil geworden van een familielid van het zelfde geslacht en zo ja in wat voor situatie?! En wat vinden jullie daarvan als zoiets gebeurd

16 jaar
8 jaren geleden

17 Reacties

  • ik zag en keer toen ik 14 was me moeder in string op bed liggen ze sliep me vrienden wouden haar graag neuken... me vader lag er naast ik kreeg een stijve ben naar haar toe gegaan heb aan haar kont geroken en sinds toen geil ik op haar

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik word soms wel opgewonden van mijn nicht, 3 jaar geleden had ze niks maar nu is ze ongelofelijk flink gegroeid. Ze heeft enorme dikke tieten gekregen en een kont.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was een keer foto's op de telefoon van mijn zus aan het kijken, en toen zag ik opeens naaktfoto's van haar. Ze had wel een slipje aan maar ik zag haar tieten wel. Ze heeft een mooi lichaam met mooie tieten en een lekkere kont, en sindsdien geil ik wel op haar.   Ik kijk soms bij haar ondergoed en dan pak ik een string of slipje en die neem ik dan mee naar mijn kamer en ga ik aftrekken terwijl ik eraan ruik en het om mijn lul heen doe ofzo.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was bij mijn nicht op bezoek want die was jarig. Toen ze met mijn zusje naar de trampoline ging om wat turn trucjes te laten zoen, deed ze daar broek uit (wel met onderbroek aan) en deed ze een split. Waar ik toen haar super lekkere poesje tussen haar onderbroek en been zag. Ik kreeg meteen een stijve

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb een nicht die 2 jaar jonger is.
    Ze is super lekker. Als ze yoga-pants draagt dan kun je haar kutje erdoor zien. Altijd als ik haar zie krijg ik een stijve en wil ik haar neuken.
    Als we alleen zijn heb ik goesting om haar vast te pakken en haar te neuken. En ik weet niet wat zij daar van vind.
    Maar dat is volgens mij strafbaar dus doe ik dat niet.
    Het is niet verder gekomen dan enkele jaren gelden dat we samen porno gekeken hebben.

    wat denken jullie daarvan? Wat moet ik doen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broer heeft echt een super lekkere vriendin. Pas waren we aan het zwemmen en kreeg ik een stijve van haar. Ze zag het.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Van mijn zussen word ik niet opgewonden maar van enkele nichtjes soms wel als ze aan mijn nek hangen of tegen mij aanplakken bij het dansen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind mijn nicht van de zelfde leeftijd leuk/lekker ik zou het graag met haar willen doen maar weet niet of dat raar is
    hebben ook wel es bijelkaar gelogeerd en sliepen beide naakt en ze heeft kapot lekker lichaam.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou met mijn broer of zus heb ik dat niet.

    Ik heb wel 1 nichtje waar ik wel eens wat mee zou willen proberen maar die is 5 jaar jonger en ik zou er nooit aan durven beginnen of durven vragen dus dat zie ik niet gebeuren.

    En daarbuiten is het al snel strafbaar dus lijkt mij ook niet handig.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben op vakantie en ik heb een nicht zij is kapot lekker

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou het wel geil vinden om iets intiems te doen met een van mijn zussen maar er nooit echt durven aan beginnen. Met twee nichtjes heb ik al wel heel wat gezoend en met een ervan ook meer dan gezoend.

    Ik mocht aan haar kutje komen en haar lipjes lekker strelen tot ze helemaal opgewonden was. En zij heeft mij dan ook wat drooggeneukt.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Het was een jaar geleden toen ik mijn broer (1jaar ouder) zag met een stijve onder de douche, kreeg ik ook een stijve pik. Hij zei dat ik ook onder de douche moest komen en toen moest ik zijn pik zuigen. Hij vond dat lekker, en ging dat daarna bij mij doen. Het voelde heel lekker, en ik kwam snel klaar, maar ik had nog geen sperma zoals hij.
    Daarna doen we dit wel vaker, het is gewoon hardstikke lekker.
    Dat is toch niet gek of zo?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel eens seks gehad met mijn zus, ze is 1 jaar ouder en heel lekker. Als we geil zijn doen we het met elkaar.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg ook regelmatig een stijve van mijn zus. Ze is 20 en heeft een super lekker lijf! Als ze dan strak gekleed is heb ik wel eens dat ik opgewonden van haar wordt.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Wel al heel wat gevoeld bij een nichtje toen ik met haar aan het dansen was. En ook één en ander samen gedaan een paar dagen later.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou gewoon een zus of een broer of een vader of moeder en sorry zie nu dat ik een typfout heb gemaakt ik bedoelde iemand van het andere geslacht maar het is tog geen incest als er niet egt iets gebeurd??

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • 'Een familielid'? Wees eens wat duidelijker, het is anoniem hier. Je bedoelt wellicht incest, dat je daaraan denkt, maar dan moet je wel duidelijker zijn over wélk familielid je het hebt.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten