Skip to content
32 reacties
2512 weergaves

Naakte selfie gemaakt?

Wie heeft er wel eens selfie gemaakt van jezelf of je vriendje terwijl je naakt was.

16 jaar
8 jaren geleden

32 Reacties

  • Een naakt selfie sturen naar een vriendje of een foto op een nudisten site is wat anders. Op zulke sites komen hele andere soort mensen dan de personen die zo'n selfie in handen zouden kunnen krijgen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Idd. jongen van 12. Ik sta met mijn vriendin (met toestemming) ook naakt op de website van een naturistencamping in Z. Frankrijk en goed zichtbaar is, dat m'n piemel niet echt slap is! Dat had ik toen niet in de gaten maar mijn vriendin vindt het gaaf.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja hoor in Kroatie op een naaktcamping samen met vakantievrienden, die foto's heb ik met goedkeuring van m'n ouders naar de site van die camping gestuurt, en ze staan op de site

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje 11

    Ik ben het met je moeder eens en adviseer je ook om geen naaktfoto's te sturen als jij hem naakt wil zien of jezelf naakt wil laten zien ga dan bij hem langs en let er op dat hij geen foto's maakt dan bereik je het zelfde zonder het risico dat je op internet beland.

    En ik ken jou niet dus weet niet of je er klaar voor bent dat moet je zelf bepalen maar bedenk wel dat met 11 wel vroeg is voor zulke dingen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Maak ze ook wel eens...

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Heeyxo Anoniempie 11 jaar hier please help!


    Ik wil dus een naakdfoto sturen via sosial media naar een jongen die ik egt leuk vint. Ik heb het aan mijn moeder gevraagt maar die zegt dat het niet mag maar k wil echt heel graag want hij heet Dennis en hij begint al sgaamhaar te krijgen wat ik best wel geil vind!

    I dondt now wat to do! please gife me a klue!

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Super opwindend, foto's van jezelf en je vriendje, naakt.
    Alleen, als het uit gaat ne je vriendje is daar boos over, reken dan maar dat je foto's vanzelf op internet belanden, en daar nóóit meer vanaf komen ook.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel eens een foto van mn lul gestuurd naar een vriendin van me. We hebben geen verkering ofzo, maar ze was gewoon benieuwd hoe ie eruitzag. Uiteindelijk kreeg ik ook nog een foto van haar terug ;)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja hoor vind dat erg geil, heb ook veel foto's van mijn vriendin gemaakt tijdens de seks. Op kik of snapchat delen wij wel eens foto's/filmpjes (zonder gezicht natuurlijk) in ruil voor vergelijkbare foto's en video's. Alleen heb je soms ook lui die nep foto's sturen en alleen maar foto's willen ontvangen helaas.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wow, stoer verhaal @jongen15

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 15. Ik zou je graag willen geloven maar ik kan dat niet! Soory hoor maar het is een hartstikke ongeloofwaardig broodje aap verhaal.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zat in de auto bij me moeder en ik vroeg me moeder of paar een foto s mocht maken en dat me moeder dan me zou pijpen tijdens de foto s . me moeder zij ja schat , ik werdt toen gepijpt en heb die foto s naar me vader gestuur , toen had hij een filmpje gestuurd over dat hij zat te fappen over de foto s .

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen18, het is juist hartstikke gaaf /geil om jezelf terug te zien.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou niet eens durven om een camera op mij te richten als ik naakt ben. Hebben jullie daar geen moeite mee?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja dat heb ik ook wel eens gedaan... ?? en via kik ook we eens gedeeld... 

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb wel eens filmpjes gemaakt terwijl ik aan het aftrekken was en ook dat ik dan klaar kwam. Als ik dit dan terug keek gaf me dit toch best een opwindend gevoel om jezelf zo te zien aftrekken.

    Het is trouwens best wel een goede manier om van je onzekerheid over je lul af te komen. Als je je penis dan op zon filmpje ziet, ziet hij er toch best wel normaal uit vergeleken met hoe je hem normaal ziet van boven :p

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik maak met mijn mobiel owel eens foto's van mijn kut. Of een filmpje als ik ga vingeren. Heel apart en geil om je zelf dan te bekijken. Ik laat ze niet aan vrienden ofzo zien.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja heb weleens selfies gemaakt in lingerie en naakt. Ook weleens foto's gemaakt met mijn ex van voor tijdens en na een heftige vrij partij. Ik kijk er nog weleens naar omdat ik hem nog weleens mis en ook de sex

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Om mijn kamer de webcam aangezet en me vervolgens uitgekleed. maar ik ga het niet delen, je weet maar nooit.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 17 dat is best een goede okee misschien ben ik wat jong maar ik zit ook in de puberteit.

    13 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten