Skip to content
9 reacties
2335 weergaves

Ik wil seks met mijn oppas.

Ik wil graag seks met mijn oppas. Ze is 17.

12 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik kan alleen met zekerheid zeggen, dat heel wat hetero jongens jaloers op je zijn. Ook ik zou hebben geprobeerd om haar te verleiden. Omdat het echter strafbaar is moet je voorzichtig zijn. ik zou haar uithoren hoe ze er over denkt, dat jongens van jouw leeftijd al achter de meisjes aan zitten. En daarop dan inspelen, na gelang ze daar positief op reageert. succes er mee.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • zou ik niet doen als ik je was.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Als zij het ook wil zou ik het gewoon doen.

    Zeg haar dat je haar leuk vind en geil haar wat op en doe het wel veilig!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • ik wil seks

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had vroeger toen ik 12,13 was ook een oppas. Was een jongen van 17 jaar. We hebben toen samen geëxperimenteerd (ik naakt, hij naakt, rukken, een beetje voelen, samen douchen,...) maar sex hebben we nooit gehad. Ben geen homo, maar vond het wel spannend om te doen. Misschien kan jij dat ook wel doen? Beetje naakt rondlopen, haar uitdagen borsten en kutje laten zien als jij je piemel laat zien, voelen, samen douchen,... Maar meer zou ik niet doen... Geen echte sex dus...

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Het zou kunnen laat ze idd eens een termometer rectaal er in doen of loop gewoon naakt van de douche naar je slaapkamer en ga naakt slapen zorg iniedergeval dat ze je vaak naakt ziet en zorg dat je een stijve krijgt dan moet je haar gewoon gaan opwinden door er mee te gaan spelen niet overdreven maar een kleinbeetje dan komt t vanzelf wel

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Zo'n groot verschil is het toch niet. Ze zijn al allebei nog niet volwassen. Als één van mijn oppas kindjes het aan mij zou vragen zou ik het misschien wel met hem willen doen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen 12 ik kan de reactie begrijpen mooien vrouw en dat je sex met haar wil maar de leeftijd verscheeld te groot en het is strafbaar ze kan groten problemen er door krijgen. Je kan beter van je eigen leeftijd een meisje zoeken.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat dit echt nog niet kan als je 12 bent met iemand van 17 Maar misschien kun je wel zeggen dat je last heb van je bil of piemel fzo dan kan ze er naar kijken? Of als jullie thuis gebruik maken van een rectale temp of zetpil kun je zeggen dat je je niet lekker voelt... Dat is ongemakkelijk maar sex al helemaal als je zo jong bent. sex met een meisje van 17 kan echt nog niet als jd 12 bent.... Als je als schaamhaar hebt is het misschien helemaal ongemakkelijk een rectale temp ofzo Succes ermee!!!

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten