Skip to content
35 reacties
11444 weergaves

Naakt slapen bij andere. Raar?

Hoi hoe zit het ik slaap naakt maar als ik logeer kom ik niet in slaap als ik niet naakt slaap maar ik ben bang als ik naakt gan slapen dat ze heg raar vinden of hoe zit dat hebben julli wel eens naakt ergens anders geslapen

14 jaar
8 jaren geleden

35 Reacties

  • Mijn vriendin slaapt ook naakt. Als ik bij haar ben ga ik ook gewoon uit de kleren. Eerst is het een beetje raar maar daarna eig best leuk

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Gelijk heb je j14. Maar ik heb misschien makkelijk praten als geboren naturist

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • ik was er ookk eerst bang voor maar toen ik er tegen mijn neefje savonds over begon bleek hij ook vaak gewoon naakt te slapen en dat hebben we toen ook gedaan.
    Hij schaamde zich in elk geval helemaal niet voor zijn lijf en zo moet het ook zijn vind ik. ik lees hier steeds vaker verhalen van jongens die zelfs in hun onderbroek douchen of op kamp een schone onderbroek onder de dekens aandoen. Je moet je gewoon niet schamen voor je lichaam.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Joh, het voelt gewoon zalig om weer eens met een maatje in bed te liggen. Geen homo toestanden of zo. Gewoon lekker chillen en kletsen. Daar wordt je zo relax van, dat kan ik echt niet uitleggen. Vergeet die pornoclips. Mensen zijn bang geworden om nog een bed te delen. Omdat ze denken dat seks daar direct bij hoort. Onzin. Gewoon zalig pitten zonder toestanden. Dat zijn de mooiste nachten.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, en dan ook nog de vraag of je nudist of naturist bent? Over dat slapen, doen jullie dat ook naakt en in aparte bedden of???

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ben je nudist of hoe kom je aan die vrienden.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb allerlei nudistenvrienden en samen gaan we ook naakt zwemmen bij de ander en blijven daarna ook vaak slapen.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik slaap niet naakt maar wel zonder onderbroek onder mijn nachthemd.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Slaap vaak naakt bij vrienden is heel normaal

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 14, hoe reageren je vrienden op je luier? En draag je daar niks boven dan? Zelf moet ik ook een luier om door mijn ongelukjes. Ik draag er altijd een sportbroekje boven dus me vrienden weten het niet.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Kan nieet naakt slapen, slaap altijd met een luier om. Als ik bij vrienden slaap dan moet ik dat ook doen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vindt dit ook wel leuk, toch niets aan! Jongens van deze leeftijd zitten in de puberteit en het is niet verboden ofz om te experimenteren, het is zelfs normaal niet? Vergelijken wat een ander heeft enz.. dit is dus ook niet gay ofz, ik begrijp niet waar mensen dat vandaan halen, want gay zijn twee mannen die op elkaar VERLIEFD zijn, en met elkaar 'vrijen'..

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als zij Het oké vinden dan is het goed

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 was en ik ben bij mijn vader opgegroeid. Die liep altijd naakt rond in huis. Hij sliep vroeger ook naakt bij mij in bed. Ben er dus mee opgegroeid. Ook met een odol want die had ie elke morgen zowat. Toen ik een jaar of 11 was kreeg ik die ook. lagen we allebei s morgens met een stijve in bed. Masturberen deed ie ook waar ik bij was. Hoort er allemaal bij zei hij dan. Niks mis mee. Sex met een vrouw is lekker maar alleen ook, zei ie altijd. Toen ik me ook ging aftrekken kreeg ik een andere kamer. maar mijn vader heeft me alles spelenderwijs geleerd. We zijn gewoon twee dikke maten en hebben geen geheimen voor elkaar.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik slaap thuis altijd naakt maar als je bij vrienden bent is het netter om je slip aan te houden. Tenzij ik weet dat ze er geen bezwaar tegen me hebben dan ben ik gewoon naakt.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Vanaf m'n 10 of zo al naturist, dus altijd naakt slapen. Toen ik 16 was logeerde ik bij een tante die 2 dochters heeft en ging ook naakt naar de douche en sliep in dezelfde kamer. Eerst keken die 2 d'r ogen uit maar deden daarna ook hun kleren uit. We hebben vaak veel plezier gehad, ook met tante voor wie naakt heel gewoon was, maar toch met wat teveel interesse naar mijn stijf wordende piemel keek! Tja, wat wil je als je alleen 2 dochters hebt.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Al m'n vrienden weten dat ik naturist ben en slaap altijd en overal naakt. Als er een vriendje bij mij blijft slapen of ik bij hun stap ik gewoon in mijn blootje uit bed en loop ik naakt naar de badkamer of zoek ik gewoon rustig en schaamteloos naar een schone onderbroek of een lange t-shirt

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik slaap thuis naakt en bij vrienden ligt het er aan of hun het ook doen. Bij de meiden doe ik het hetzelfde als bij de jongens gewoon doen wat hun ook doen maar daar is al meerdere malen meer gebeurd dan alleen naakt slapen met de meiden dan he??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 12 hoezo slaap je bij je oma naakt

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Met heel goede vrienden waarvan ik weet dat ze naakt slapen ben ik ook naakt en als ik het niet goed weet dan vraag ik het en als ze het raar vinden dan hou ik mijn slip of boxer aan.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten