Skip to content
10 reacties
4455 weergaves

Kans krijgen om onder rokjes van meiden te kijken

Vraag aan al die stoere meiden hier, Soms als een meisje een leuk rokje of jurkje aan hebt en ze gaat bijv. Verzitten dan zie je soms heel even een glimp van dr broekje.... Mits je hier op let natuurlijk. Maar ik denk dat dit ook wel eens expres gebeurd, klopt dat ook of beeld ik mij dit maar in ?

21 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik draag eigenlijk altijd korte rokjes en doorschijnende slipjes

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • @M17,

    Geil idee hoor. Waarschijnlijk weten die jongens zich even geen houding te geven. Maar als een leuke jongen je daarna recht in de ogen zou kijken, zou je het dan nog een keer durven te doen om hem een beetje uit te dagen? Lijkt mij wel een spannend spelletje. ;-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen21: nou als ik bijvoorbeeld in de bus of trein zit. Dan ga ik bijvoorbeeld even niet met mijn benen over elkaar zitten en als ik dan merk dat een jongen kijkt dan doe ik ze weer over elkaar. Vaak kijk ik dan ook even naar ze, en vaak schrikken ze dan een beetje en draaien hun hoofd weg

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 17, en hoe doe je dat dan precies?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • M'n vriendin draagt ook wel rokjes en van die flinterdunne zomerjurkjes zonder ondergoed. Ze heeft stevige kleine borsten dus een BH is ook niet nodig. Maar zonder slip tegenwoordig alleen als ik erbij ben (het zijn rare tijden). Haar vriendinnen doen het ook vaak als we naar het strand gaan o.i.d. En ik weet wel waar ik kijken moet hoor. :-)

    Het is inderdaad iets met verleiden, want we zien elkaar ook regelmatig volledig naakt op het strand. En soms wordt er na afloop hier gedoucht, dus dan is het blote meiden all over the place. En toch kijk ik als ze zonder ondergoed een glimp gunnen. Gek hè? Maar wel leuk... ;-)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ik doe dat weleens expres, maar dat ligt helemaal aan hoe ik me voel op dat moment

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is wel zo ja, hoop stiekem dat ik er nog s 1 tegenkom die geen slipje aan blijkt te hebben Ik denk dat ik niet weet waar ik dan moet kijken haha...

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ...de kunst van het verleiden.... De dingen die je niet ziet of zo maar heel even, zijn vaak spannender dan de dingen die je altijd ziet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ken er wel die het nu en dan eens express doen en nadien zeggen 'oh, daar mag je niet naar kijken', en onmiddellijk zo gaan zitten dat ik hun broekje wel even opnieuw kan zien.

    Maar eigenlijk vind ik daar iets bizars aan: als ik meiden in bikini zie dan word ik veel minder opgewonden dan wanneer ik zo eens heimelijk een slipje kan zien.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • nee, in de zomer was mijn vriendin expres met zo'n kort rokje naar mijn huis toegegaan. ouders waren niet thuis, we gingen gewoon even chillen(ik had een goed uitzicht) en ze zei: kan je het zien. ze begon me te zoenen en ging op me zitten (had dus geen ondergoed aan). Lekkere middag hoor ;-)

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten