Skip to content
10 reacties
520 weergaves

Jaloers op m'n broertje

Mijn broertje is 14 jaar en heeft een kamer naast de mijne. Hij heeft al een half haar een vriendinnetje en daar doet hij het s nachts veel mee. Ze slaapt een paar dagen per week bij hem en dan hoor ik ze veel sexen in de kamer naast me. Leuk voor hem maar ik heb nog geen vriendin en ik ben best jaloers op hem dat hij al wel veel neukt en ik niet, terwel die ook jonger is dan ik. Wat kan ik doen dat ik niet meer jaloers op hem ben?

16 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik begrijp wat je bedoeld. Je misgunt je broertje niets, maar je gaat je wel klote voelen. Helemaal als jij ze ook nog eens s'nachts hoort.

    Laat je niet uit het veld slaan, het leven kan raar lopen. Misschien lig je er volgende week zelf wel met een leuke meid, misschien komende jaren nog niet. Hoe liever je meestal zoiets wil hoe langer het gaat duren, dat is in ieder geval mijn ervaring hehe.

    Ik heb vergelijkbare situatie gehad in studentenhuis: mijn huisgenoot had bijna elke avond wel seks en ik de eerst maanden op kamers helemaal niet. Dan lig je daar ook maar de schralen en het is onmogelijk om het niet te horen of er niet op te letten.
    Als je er iets van wil zeggen moet je ook al best een flinke drempel over. OF ik ging er iets van zeggen OF ik liet het voor wat het was. Ik heb gekozen voor het 2de en het te omarmen.
    Hij had/heeft(woon inmiddels elders) altijd leuke meiden waar hij wisselende contacten mee had. Het klinkt misschien vies, maar ik focuste me altijd op het genot en orgasme van het meisje en dan had ik er tenminste nog plezier van ;). Making the best of a shitty situation zegmaar ;):P.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @TS,

    Je moet je vooral niet anders voordoen dan je bent, en zeker niet je broertje gaan imiteren. Dan leef je in een leugen. Je kunt wel proberen wat opener te zijn, en wat vaker de gok te nemen. Soms zul je afgewezen worden, maar als je het niet probeert wordt het sowieso nooit wat. De meeste meiden vinden het leuk als een jongen zelfverzekerd is en een goed gevoel voor humor heeft. Niet verlegen in een hoekje blijven zitten dus. En daarvoor heb je géén petjes, gel en laaghangende broeken voor nodig. Alleen een beetje lef en zelfvertrouwen. Ik heb nooit meegelopen met de kudde qua modetrends, maar ik had en heb altijd voldoende aanspraak.

    Doe niet te krampachtig als je 'op jacht' gaat, je moet vooral niet desperaat overkomen. Dus wees attent, maar loop de meiden niet als een hondje achterna. Zij willen óók wat hebben om op te jagen, dus play it cool, en zorg ook dat je wat interessants hebt om over te praten. Check ook wat haar interesses zijn, en praat niet teveel over jezelf, tenzij ze iets vraagt. Vrouwen vinden aandacht leuk, dus geef haar aandacht en laat merken dat het om haar gaat, niet om jou. Dan komt het vanzelf wel goed.

    En je broertje is gewoon vrij vroeg, dat zegt niks over jou.

    Succes!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb geduld. jouw tijd komt heus nog wel.

    Je kan je misschien wel een beetje aanpassen. Meer uitgaan, lekker avondje stappen met vrienden. Wie weet wie je tegenkomt?

    Maar ik zou het niet overdrijven. Je moet je niet anders voor gaan doen dan je bent. Doe waar jij je goed bij voelt, anders is het toch een soort van bedrog. Zowel naar het meisje toe als naar jezelf.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ts. Het vriendinnetje van m'n broertje is ook 14 jaar. Ik vind ook dat het gewoon moet kunnen dat ze neuken op die leeftijd. Hij is wel een stoere gast: altijd coole kleding (vette shirts, lage broek met brede riem), gel in z'n haar, zingt in een bandje. Misschien moet ik me ook een beetje aanpassen zoals hij is?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • is wel lullig voor je dat je jongere broertje al lekker leert neuken .hij zal zich al wel een echte kerel vinden. ik heb zelf ook nog niet geneukt en ben ook wel jalours op hem maar onze tijd komt ook wel en aftrekken is voorlopig ook lekker toch.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 21, volgens mij stond jouw reactie er nog niet eens toen ik dat typte. En anders had ik het daar in ieder geval totaal niet over... Het was enkel goedbedoeld advies naar de topicstarter.
    Ik vind de leeftijd van zijn broertje niet relevant. Als hij redelijk volwassen is voor zijn leeftijd, en zijn vriendin ook, en ze veilige seks hebben en hun school e.d. er niet onder lijdt, is het naar mijn mening geen probleem dat zij soms blijft slapen. Dit moeten de ouders bepalen. Maar het is vervelend voor de ts, dat is begrijpelijk. Helaas is het nu eenmaal zo.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 21 jaar Ik denk dat ze het gwn tegen de topicstarter had

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @ meisje 18 jaar;

    Tegen wie heb je het?
    Als je het tegen mij hebt wil ik je adviseren mijn stukje nog eens goed te lezen. Heb ik ergens geschreven dat iemand van 14 geen vriendinnetje zou kunnen hebben? Dat beweer ik toch helemaal niet.

    groetjes

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Sommigen komen nu eenmaal sneller iemand tegen waar het mee klikt dan een ander, dat is gewoon geluk/pech. Of misschien is hij gewoon een stuk zekerder, socialer, praat hij meer en gaat hij meer met anderen om, dan jou. Zo vind je ook sneller iemand. Dat betekend niet dat hij beter is, of het beter doet, dan jou. Jullie zijn dan gewoon anders. En jij hebt misschien ook wel hogere eisen aan een vriendin, oftewel je neemt niet zomaar iemand.
    Jij vind echt nog wel iemand hoor. Probeer met mensen om te gaan, gesprekken te starten, wees niet wanhopig.. Dan kom je uiteindelijk iemand tegen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • En hoe oud is het vriendinnetje van je broertje dan wel niet?
    Welke ouders laten hun zoon van 14 al enkele malen per week samen slapen met een vriendinnetje. Welke ouders van een meisje van .. jaar laten haar al enkele malen per week gaan slapen bij een vriendje ????
    Sweet dreams boy!!

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten