Skip to content
15 reacties
3562 weergaves

Onderbroek

Hallo, ik ben een jongen van 14 en ik wil niet dat mn moeder bij het wassen vlekken in mn onderbroek ziet. Kan je een spermavlek ook gewoon met heet water weghalen, waarna ie daarna in de was gaat?

14 jaar
8 jaren geleden

15 Reacties

  • Toen ik de eerste keren in m'n leven klaar kwam en sperma spoot had mijn moeder dat wel gezien toen ze die onderbroeken in de was deed. Ze kwam naar m'n kamer en zei dat het heel normaal was en ze een doos tissues bij me zou zetten zodat niet elke dag m'n ondergoed vol sportvlekken zat. Wij konden daar gelukkig heel open over praten.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat lijkt me niet gezond en geen goed advies.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Je kan ook de buis dichtknijpen vlak voor het klaarkomen. Druk met je vingers stevig op het punt vlak achter je ballen, het perineum of hoe noemt dat? Dus daar waar ergens je prostaat zit. Dan kom je nog wel klaar, maar er komt geen sperma uit. Of je kan het ook afknijpen met je bekkenbodemspieren. Nadeel: je hebt de eerste tien keer een gevoel van pijnlijke "blauwe ballen". Dan moet je daarna samentrekoefeningen doen met je bekkenbodemspieren om daar weer vanaf te geraken. Schijnt een oude oosterse techniek te zijn volgens onze yogaleraar. Waar yoga al niet goed voor is. :)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Klinkt misschien raar maar je zou toch iets van een zakdoekje ofzo ertussen leggen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wil niet lullig doen maar ik denk dat je moeder wel eerder een onderbroek met sperma vlekken heeft gezien.
    Ook denk ik dat ze wel weet dat je aan je pik ligt te rukken ze zou zicht eerder zorgen maken als je dat niet zou doen.
    Maar koop een pak papieren zakdoekjes en zet een plastiek vuilniszak op je kamer en gooi ze daar in.
    Zogenaamd ben je verkouden of heb je een allergie maar dan moet je geen moeder hebben die vraagt of je soms een tweede neus hebt :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe vaak trek je je af? Want jongens krijgen meestal minder natte dromen als ze regelmatig rukken. ;) Groeten! 

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom schaam je je voorje moeder, ze heeft sex gehad om jou te krijgen dus ze weet hoe het gaat en elke jongen tossen de 13-15 trekt zichzelf af. sommige zelfs jonger als 13 en geloof me dit weet elke ouder.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 18 je kunt het niet altijd opvangen in een wc papiertje. Ik slaap altijd in een boxer en ik heb regelmatig een natte droom en als ik die heb ben ik altijd te laat om het op te vangen en zitten er dus vlekken in mijn boxer. Ik gooi deze gewoon in de wasmand mijn moeder is wel wat gewenst ik heb namelijk nog 3 oudere broers.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 18 jaar misschien is het bij jou thuis anders om dat je een vrouw bent.
    maar moeders kijken niet in onderbroeken van haar man of zoons en dochters, kom nou.
    ik zou als ik jou was maar eens inleg kruisjes kopen blijven jou onderbroeken ook schoon, als je last heb van afscheiding
    dan zorg je toch voor bescherming, en een goeie hygiëne.
    ik vind dat een domme opmerking van je moeder, ik heb er geen ander woord voor.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja je kan de sperma in je onderbroek wel uitwassen, bijvoorbeeld tijdens het douchen. Deed ik vroeger ook.
    Maar dat was geen heel goede aanpak omdat de natte onderborek juist opviel in de wasmand, en dat roept weer vragen op. Ik had toen ook de neiging om gelijk mn onderbroek aan te doen als ik was klaargekomen.
    Pas later ben ik tissues gaan gebruiken om het sperma op te vangen zodat niet alles in mn onderbroek zat. En tsja, er zal misschien nog steeds weleens een klein vlekje inzitten, maar zolang je het niet te gek maakt zal het niet opvallen. Niemand is echt geinteresseerd in de vlekken in andermans onderbroek.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Een normale moeder vindt het waarschijnlijk vreemder als er géén vlekken in zitten. Dit hoort er gewoon bij op jouw leeftijd.

    De moeder van het meisje van 18 hierboven lijkt me een uitzodering. Zo doe je dat niet met pubers die vaak toch al onnodig met schaamtegevoelens kampen.

    Dus gooi gewoon in de was die handel zou ik zeggen.

    Heet water kan de stof beschadigen, en ik heb zelf gemerkt dat wegspoelen uit de douche of wasbak makkelijker gaat met KOUD water. Bij heet/warm water gaat het juist plakken.

    Dus als je toch zelf wilt klooien, wat ik je niet aanraad, zou ik koud water pakken en een beetje wasmiddel. Liefst BioTex omdat het biologische vlekken beter oplost. Anders Vanish of oxi axi whatever.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 17, daar kun je je soms toch in vergissen.. Sommige moeders doen dit wel, en soms zullen ze je daar ook voor het hele gezin mee confronteren. Ik wil ts niet bangmaken ofzo, maar ik zeg het maar even. Ik heb eens een tijdje af en toe erg veel afscheiding gehad, en dan waren mijn onderbroeken al snel erg "vies", en daar heb ik gewoon in de woonkamer een preek over gehad, over persoonlijke hygiëne enz.. niet fijn.

    Maar de meeste moeders zullen dit waarschijnlijk opmerken, maar gewoon negeren hoor. Het kan tenslotte geen kwaad.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet bang zijn, je moeder kijk echt niet in je onderbroek hoor   Ze zal gewoon de hele was in de machine doen zonder er in te kijken   Ik heb bijna iedere dag vlekken in mijn onderbroek.   Ik heb gezien hoe mijn moeder mijn onderbroeken in de machine   Deed,maar zij kijk niet in mijn broeken hoor.   Dus geen paniek.   En als je, je eigen aftrek veeg je gewoon je pimel goed schoon.   Laat het even weten hoe het verloopt.   Gr H

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Kun je geen wcpapiertjes ofzo gebruiken om je zooitje in te doen? Net zo makkelijk. Zo niet, je kunt je onderbroek in lauw/warm water laten, en dan na een tijdje met de hand een beetje uitwassen. Of direct uitwassen maar dat werkt denk ik minder goed. Maar als je moeder dan een natte onderbroek vind, hoe leg je dat dan uit? Of verstop je die, en doe je ze in de was als ze droog zijn?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • idk, probeer het uit

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten