Skip to content
3 reacties
1306 weergaves

Grote penis en 13 jaar??

Ik wou het al lang kwijt maar niet tegen iemand die ik ken dus daarom hier Ik ben namelijk heel onzeker geworden over mijn penis na een gebeurtenis van een half jaar geleden toen ik nog twaalf was: We gingen met de familie naar het zwembad wat we wel vaker doen toen we kwamen was het erg leeg en iedereen had z'n eigen hokjes maar toen we terugkwamen niet en ging ik met m'n nichtje van 14 in een hokje ( onze familie is erg close we zien elkaar wel vaker naakt) eerst stonden we met onze rug naar elkaar toe en toen ik mijn zwembroek uitgedaan had draaide ik me om in hem weg te leggen daardoor zag mijn nichtje mijn penis wat wel vaker was gebeurd alleen hadden we elkaar al een tijdje ( een paar maanden) niet zo gezien ik dacht dat ik niet echt veranderd was maar zij zei direct wooooh! En ik vroeg wat is er en toen zei ze dat ik wel een erg grootte penis had ik had toen niks meer gezegd en me snel aangekleed. Ik had er al lang niet meer aan gedacht totdat mijn moeder naar mij toekwam en vroeg of ik mijn penis wou opmeten ik schaamde me er erg voor toen ik de maten had doorgegeven zij mijn moeder dat hij wel erg groot was voor mijn leeftijd en dat we misschien naar de dokter moesten Dit zijn de maten van die keer: 12cm slap 19.5cm stijf 13 cm omtrek Ik heb er ook veel problemen mee Hij glijd snel uit mijn onderbroek waardoor hij stijf word en je dat duidelijk ziet Wat moet ik heermee doen? Een andere onderbroek? Wat moet ik tegen mijn familie/moeder zeggen? Is hij echt te groot? Zijn er meer kinderen die dit hebben? Mijn moeder zij ook dat hij misschien te groot zou worden voor seks klopt dat? Help me asjeblieft Het is echt ik heb nergens overgelogen!!!!

13 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Hoi TS,

    Hij is inderdaad lekker groot, maar dat heeft meer voordelen dan nadelen hoor. :-)

    Ik had op jouw leeftijd ook al een hele grote (~18cm slap / ~23cm stijf, ~16cm omtrek). Ik viel op school ook behoorlijk op daardoor, vooral tijdens het douchen en zwemmen etc., maar heb daardoor juist geleerd om me nergens meer voor te schamen en er zelfs een beetje trots op te zijn. Het is dan wel geen verdienste, maar je hebt 'm toch maar mooi. ;-)

    De problemen met ondergoed en zwembroeken herken ik heel goed. Ik draag nu meestal elastische heup-boxers, zogenoemde "briefs". Ik doe m'n pik horizontaal naar één kant, anders past hij niet. En als hij stijf wordt wil hij er inderdaad wel uit een zwembroek of onderbroek.

    Wees niet bang voor problemen met seks, dat heb ik nooit ondervonden. De meeste meiden (en sommige jongens) vinden het juist opwindend.


    Om je niet gelijk overvallen met een hoop informatie houd ik het hier maar even bij voor nu. Heb je nog vragen, stel ze gerust. Ik beantwoord ze graag, en ik vind het zelf ook leuk om met een 'lotgenoot' te praten, zo vaak komt dat ook niet voor.

    Groet,

    S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • PS: kijk ook eens bij onderwerp : Vragen van jongens - fors geschapen of uiterlijk.

    Daar staat ook veel informatie en ervaringen m.b.t. dit specifieke 'probleem'. Het staat wat door elkaar, maar desnoods zoek je maar even op trefwoorden.

    Groet,

    S.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • 19 cm is al echt bovenmaats en aan 13 jaar moet dat uitzonderlijk zijn geloof ik.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten