Skip to content
8 reacties
183 weergaves

Samen slapen

Mijn vriendin (13 jaar) en ik slapen soms samen in het weeken of sommige dagen in de vakantie. Maar een paar weken geleden waren mijn ouders op vakantie en heb ik een week bij haar gelogeerd. En we hebbben ook al seks gehad. Onze ouders kennen elkaar wel al heel lang. En we zijn al meer dan een jaar samen. Is dit raar dat we dit nu al doen ?

14 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Jullie zijn er inderdaad vroeg bij. Maar je klinkt heel verstandig en ik denk dat je ouders ook intelligente en ruimdenkende mensen zijn.

    Samen in bad is ook hartstikke leuk en gezellig. Ik ging met m'n vriendje ook samen onder de douche bij zijn ouders, en we liepen wel vaker bloot door en rond het huis. Als je ouders of de mensen waar je bent heel relaxed en ruimdenkend zijn is het niet gek, en voelt het ook meteen goed.

    Als je bij mensen bent die dat niet snappen en er raar over doen zou het ook niet doen, dan praat je er niet eens over denk ik.

    Ik vind het goed hoor, die openheid. Was iedereen maar zo ruimdenkend.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • We gaan ook soms samen in bad en dat vinden ze ook goed. Toch vind ik het wel raar dat we dit mogen want niemand van mijn leeftijd die ik ken mag dit al.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is heel verstandig geredeneerd. Beter zo dan stiekem inderdaad.

    Ik had nog geen vriendin op die leeftijd, maar wel een vriendje waar ik mee experimenteerde. Zijn ouders waren ook heel ruimdenkend. We sliepen bloot in zijn tweepersoons bed als ik daar logeerde, dus ze wisten wel dat we meer deden dan alleen slapen, maar dat was nooit een probleem. Ik voelde me echt heel vrij als we daar waren. Mijn eigen ouders waren juist heel streng, maar dat had alleen een averechts effect.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja idd, mischien is het ook wel omdat ik haar al zo lang ken en haar ouders mij ook al zo lang kennen dat ze het toelaten dat we seks hebben. Ze hadden het ook wel gezegd dat we het anders mischien stiekem gingen doen en het dan waarschijnlijk niet velig was geweest. Ze vonden het ook heel volwassen van ons dat we er zo open over prate. Topicstater

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Okay, hartstikke leuk toch? Je boft met zulke ouders en vriendin!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicstarter, We hebben niet elke keer seks als we bij elkaar blijven slapen, we hebben het nog maar 2x gedaan en allebij met een condoom. Onze ouders weten het want we hebben het er met haar ouders en de mijne over gehad.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is niet raar hoor. Doe het alleen wel veilig. Je kunt samen ook leuke dingen doen zonder te neuken, want ze is nog wel erg jong natuurlijk. En anders wel een condoom gebruiken.

    Zijn jullie ouders zo ruimdenkend of weten die het niet?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind jullie wel een beetje jong. Doen jullie het toch maar veilig dan.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten