Skip to content
22 reacties
3309 weergaves

Naaktfoto's

Ik maak veel naaktfoto's en stuur die naar jongens die op hun beurt terug sturen. Vooral via snapchat. Het doet me veel pijn maar de aandacht van de jongens doet me goed waardoor ik door blijf gaan. Ik doe alles en maak van alles foto's en filmpjes. Iemand die weet hoe ik kan stoppen zonder dat het me te veel pijn gaat doen, omdat ik dan geen aandacht meer krijg?

16 jaar
8 jaren geleden

22 Reacties

  • doe ik ook

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik stuur zelf heel vaak naaktfotos in ruil nooit met mijn hoofd erop. Ik heb 1× gehad dat ik het naar de verkeerde persoon stuurde en die screende meteen ik was helemaal in paniek en even kreeg ik er een terug dus daar heb ik heel veel geluk mee gehad dus sinsdien check ik het vierdubbel.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het alleen voor aandacht doet ben je wel erg zielig een meisje bij mij op school heeft een naakt foto gestuurd naar een ander meisje en die heeft hem online gezet en ze zit pas in de eerste de hele school heeft het gehoord en lacht haar valikant uit omdat ze niet veel heeft. En niet een van de knapste is

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Grootste nadeel van omegle is dat je niet weet wie er werkelijk aan de andere kant zit.
    Veel zullen tuurlijk wel een cam hebben, maar dat kunnen ook valse beelden zijn.
    Andere spreken je aan via tekst only, je hebt dan geen idee wie je voor je hebt.

    Ik snap dat het spannend is maar je moet ook niet vergeten dat je fotos en videos in principe dan in handen zijn van een vreemde.
    Het helpt als je gezicht niet te zien is natuurlijk maar misschien heb je wel een litteken of moedervlek etc., waardoor je herkent kan worden.. tegenwoordig kun je weinig risicos nemen online.

    Zelfs hier vertrouw ik sommige opmerkingen niet, mensen die meteen willen weten of je online bent etc., dat is gewoon verdacht.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja inderdaad zet iets op wat je gezicht bedekt

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Aandacht kun je ook op andere manieren krijgen en je weet nooit waar die foto's en fimpjes terecht komen. Ik kan je geen advies geven over hoe je daarmee moet stoppen maar zorg in elk geval dat je nooit herkenbaar bent. Gezicht buiten beeld of van mijn part een masker op.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dat ook mee gemaakt dat ik foto's van mijn penis op internet had gezet op insta ik dacht dat ik met een meisje aan het chatten was maar dat was dus niet ik had zelfs filmpjes er op gezet dat ik klaar kwam en ik dacht echt dat het een meisje was omdat ik allemaal filmpjes kreeg van vingeren en squerten dat Meisjes nat klaar komen gewoon spuitend maar het bleek gewoon een vuile vieze pedo te zijn dus LET GOED OP !

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje14 hoevaak zit je op die site?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey meisje14, ik ben morgenavond ook op omegele, lijkt me erg spannend om met je te chatten. Liefs x

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongens van 19,19 en 16. Ja, gisteren was ik even een uurtje op omegle.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van deze naaktfotos....als het fijn voelt dat maak je toch gewoon fotos of filmpjes

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje14 ben jij nu ook op omegle dan ?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ben je nu op omegle ?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 14 ben je nu op omegle

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Meestal zijn het wat oudere jongens op omegle. Ik hoop je een keertje tegen te komen @jongen14

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Tot op Omegle dan !

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het ook leuk en geil om aandacht te krijgen van jongens. Ik ga dan op omegle. Daar zijn heel veel jongens. Ik laat nooit m'n hoofd zien. Alleen maar m'n kut en soms borsten. Ik wil echt niet herkend worden.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is niet zo erg om te doen als je gezicht er maar niet op staat. 

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je de foto's zo maakt dat je gezicht niet te zien is, dan kan het best. Dan kan nooit iemand zeggen dat jij dat bent.   Ikzelf doe dat ook wel eens.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind een andere manier om je zelfvertrouwen hoog te houden, die minder risicovol en schadelijk voor je is. Vorm een vriendengroep, doe veel leuke dingen, spannende dingen, vind een hobby waarmee je jezelf kunt "bewijzen" en trots maken.
    Je hebt al die aandacht van andere helemaal niet nodig om je goed te voelen, wat maakt het nu uit wat anderen denken? Alleen jij kan jezelf wat waard laten zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten