Skip to content
13 reacties
596 weergaves

Zin in seks

Ik ben een meisje van 14 en heb al zin in seks. Is dat raar zo vroeg al? En ik wil dus heel graag seks maar ik weet niet hoe, want ik ken niemand op mijn leeftijd die al seks wil. Iemand tips?

14 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • K heb t zelfde hoort

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @ meisje 14 jr : heb je al iemand gezocht voor seks?

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb eigenlijk ook wel zin in seks en heb ook wel zin om het vrouwelijke lichaam uit te proberen en ik denk dat meer mensen dat wel hebben maar het is idd wel iets waar je niet zo gouw over zou willen praten.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Op jouw leeftijd is het helemaal niet zo gek dat je hormonen al door je lijf gieren. En dan heb je gewoon \in in seks. Heb je al een vast vriendje en is hij ook al zo ver, dan kun je samen de eerste stap maken. Maar heb je nog geen vast vriendje dan vind ik het niet verstandig dat je met Jan en alleman de koffer in duikt... Je zult je dan toch een beetje moeten beheersen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • kunt bijv vragen om meer info, of je gaat verder via snapchat, daar kun je volgens mij alleen foto's sturen die je ter plekke hebt geschoten, dus je kunt iemand niet bedriegen met foto's van anderen. En ouders zien hun kinderen sowieso nog lange tijd als kind die zullen nooit blij zijn, en daarom doen veel tieners stiekum aan seks zolang ze nog thuis wonen. Dus wat dat betreft is je situatie niet andere dan andere tieners.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19 als ik via chats met mensen afspreek ken ik die personen niet, dus misschien is de persoon achter de computer wel heel iemand anders dan dat hij zegt wie hij is. En ik denk niet dat mijn ouders heel blij zijn als ze erachter komen dat ik al seks wil hebben!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe bedoel je gevaarlijk? En hoezo ouders erachter komen? Zoveel meiden van 14 hebben seks, en voor zover ik weet doe je dat zolang je thuis woont sowieso stiekem ten opzichte van je ouders, dus snap je vraag niet helemaal

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen19 is dat niet gevaarlijk? En wat als m'n ouders er achter komen?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Redelijk normaal lijkt me. Sex met jezelf (vingeren) kan ook gewoon. Met een ander moet je wel voorzichtig zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben 13 bijna 14 en heb ook bijna altijd zin in sexs als ik een mooie of een meisje die ik goed zie of erover praat krijg ik een erctie dus het is wel normaal

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • gewoon naar chats of datingapps gaan, dan kom je genoeg jongens tegen die ook seks willen

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • De meesten zijn niet zo open tegen anderen over seks, dus iedereen beweerd maar dat ze geen seks hoeven en niet masturberen maar stiekem is het vaak wel zo. 14 jaar is een heel normale leeftijd om al seks te willen hebben. Of je dat al zou moeten doen, moet je zelf bepalen. Voel je je er echt klaar voor en weet je hoe het veilig gedaan word? Dan is er helemaal niks mis mee, naar mijn mening..
    En hoe je seks krijgt, geduld hebben tot je een lieve jongen of meid vind die je heel aardig en aantrekkelijk vind en dan proberen te zien of deze persoon zich ook zo voelt.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Is wel wat vroeg kun je beter mee wachten

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten