Skip to content
8 reacties
1255 weergaves

naakt strand

ik ben een jonge van 18 jaar en wil eens naar een naakt strand gaan maar heb altijd snel een stijven en die blijf ook lang stijf. voor het minste dat ik weer iemand naakt zie word hij weer hard ookal probeer ik niet aan seks fzo te denken.
zijn er jongens die dit ook hebben?
wat vinden meisjes hier van?

18 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik ga soms wel eens naar het naaktstrand, is echt heerlijk. Helaas wel altijd alleen, zou ook graag met anderen een keer gaan..
    En een stijve valt wel wat mee, je bent er gauw genoeg aan gewend dat je bloot bent en dat anderen bloot zijn. En als het wel gebeurd, gewoon negeren.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Als Amsterdammer zou ik ook andere woorden gebruiken maar alleen als ik iemand goed ken.

    Alleen moet je wel rekening er mee houden dat niet iedereen het netjes vind om over je lul te hebben zeker niet als het iemand is die klein geschapen is.

    Maar op het nudistenstrand kom je best wel veel mannen tegen die ook een erectie rond lopen maar kijk gewoon naar een over bejaarde vrouw of man dan gaat het vanzelf snel over.

    Zie je die niet zo snel dan denken aan bijvoorbeeld Patty Brard of Patricia Paay al mag die er best wezen als zeg ik het zelf en homo zijnde.

    Overigens moet je wel als hetero zijde wel weten waar je wel en niet moet zijn voor dat je het weet sta kje op een stuk waar (te) veel homo`s rond lopen zelf heb ik door me geaardheid daar alleen geen probleem mee als het een leeftijd genoot is maar 99,999% zijn het bejaarden :(

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik haat het dat iedereen het hier heeft over een plasser. Noem dat eens een pik, piemel, lul of leuter aub. Plasser is echt iets voor kleuters.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • hoe groot is je plasser dan jongen 15 en moet je daar een geschoren plasser hebben ? wil er een keer met vrienden heen maar durf niet goed.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • iedere jongen heeft soms een stijve plasser dus ook op het naturistenstrand. als ik het heb ga ik vaak even de zee in en is het meestal snel voorbij maar een enkele keer ook niet en dan schaam ik me ook wel een beetje maar nog nooit heeft iemand er iets van gezegd maar ik zie ze wel kijken dan want hij is dan erg groot.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben met mijn ouders op een naaktcamping geweest vorig jaar, en ik had de helft van de tijd een harde plasser. eerst probeerde ik het te verbergen, maar later maakte het me niets meer uit. Niemand zei er iets van, en ik zag ook andere jongens die soms hard waren.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @TS Ik denk dat je in je hoofd teveel bezig bent van `ik ben naakt, ik ben naakt` en om je heen zie je heel veel naakt. Je moet je goed afvragen of een naaktstrand voor je dan niet teveel prikkelt, anders loop je daar niet met het prettige gevoel wat naakt zijn kan geven.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Niks van aantrekken man. Die meiden, en zeker de oudere vrouwen, zien niks liever dan een jongeman met een stijve pik. Gewoon doen dus. Zolang je er maar niet constant aan loopt te rukken ofzo.

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten