Skip to content
13 reacties
1868 weergaves

Grote borsten voor mijn leeftijd

Hoi Ik ben 13 jaar en heb nu al cup d80 dat is toch wel veel te vroeg om zulke grote borste te hebben en me kont is ook best groot ben rond me 10 ook al ongesteld geworden is dit raar of hebben meer mensen dit

13 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Grote borsten? Dat is toch geweldig? Willen jongens je lekker neuken en in je kont knijpen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jij kan er niks tegen doen alleen tegenwoordig moet je er blij mee zijn want sommige krijgen niks geen haat op die mensen maar niemand kan er iets aan doen en ken zelf ook mensen die op hun 9e al een menstruatie kregen en ook al in groep 8 cup D hadden

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou willen dat ik tieten had ik heb cup A ?? ben er ni onzeker over

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het heel mooi als je grote borsten hebt.   ook is het helemaal niet erg als je wat kleinere borsten hebt.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Het maakt veel uit of je grote borsten hebt en pas 13 bent. Ik had ook al vroeg grote borsten, en altijd heb ik het gevoel gehad dat eerst mn borsten binnenkwamen en dan pas ikzelf. En eigenlijk is dat nóg steeds zo, alleen heb ik er nu vaker lak aan. Steeds vaker maak ik er zelf maar alvast een opmerking over, kijk ik bijvoorbeeld even naar beneden en zeg ik iets van 'zo, jullie zijn gezien, nu is het mijn beurt'.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • het is gwn goed meschien ben je wel sexy.jongens vorden veliefd op je

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja daar heb je gelijk in als je maar aardig ben

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat maakt het eigenlijk uit of je grote botten hebt of niet als je maar aardig bent het gaat niet om je uiterlijk maar om je innerlijk natuurlijk maakt het wel een beetje uit maar niet veel

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Grote borsten of een grote lul je wordt er vaak mee gepest en uitgelachen. Je moet maar denken dat men gewoon jaloers is.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 15 dat zeg je niet tegen een meisje als een meisje misschien dik is kan ze wel knap zijn

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Allereerst excuses als dit misschien offensive is maar het kan komen door als je dik of mollig bent dat het overbodige vet dan ook in je borsten gaat zitten en dan worden ze groot. Nogmaals ik weet het niet. Het is alleen een suggestie

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo daar...je kunt er niet veel aan doen aan je grote borsten...hoop dat je er geen last/pijn van hebt...persoonlijk vind ik grote borsten wel mooi...ik zou nu blij zijn en als je er echt last van hebt kun je op latere leeftijd er iets aan laten doen grtjes

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Je bent al vrij vroeg, en hebt groter dan gemiddelde borsten, maar raar hoef je jezelf niet te noemen. "Anders" kan, maar je kunt er nu eenmaal weinig aan doen.
    Ik kan me heel erg voorstellen dat het lastig, op zo'n jonge leeftijd al zulke grote borsten en andere "sexy" kenmerken te hebben. Ik zou zelf geen te sexy kleding en makeup dragen, enkel om nog een beetje jong te blijven, niet gelijk al die aandacht van mannen over je heen te hoeven krijgen.. Maar dat moet je zelf bepalen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten