Skip to content
14 reacties
593 weergaves

Te klein?

Hoi, ik heb een penis die slap 5 cm is en stijf 12 cm is. Ik schaam me er een beetje voor omdat ik denk dat mijn penis te klein is. Alvast bedankt.

14 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • Zoals eerder al aangegeven, je penis is niet groot, maar binnen wat 'normaal' genoemd wordt. Plus, groeit wellicht nog wel ietsje. Enne, lengte is een, maar omvang is twee, en veel meiden vinden dát belangrijker.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Weet je wat het is? Een penis is een penis en al is je penis 800 meter of 5 cm het blijft een penis. Lengte doet er niet zoveel toe.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Helaas heb je niets te zeggen over Hoelang je je piemel wilt hebben, zit 'm in de genen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Kijk eens op https://www.gezondheidsnet.nl/seks-en-soas/gemiddelde-penislengte-in-kaart-gebracht Daar staat: Bij 95 procent van de mannen is de lengte van de penis in hangende toestand tussen de 6,5 een 11,5 centimeter. In opgewonden staat is dat tussen de 10,5 en 16 centimeter. De onderzoekers vonden geen aanwijzingen voor rassenvariabiliteit en ook leek de penismaat niet afhankelijk van testikelgrootte, schoenmaat, leeftijd en vingerlengte.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hahahahahah jullie late me zo hard lachen?????????? Jaloerse boys????

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ma hahahaha kind ga lego spelen ofzo hoper, en neen jaloers?? Wat kan ik in godsnaam met 19 cm in mijn broek doen ik heb wat ik heb en das al meer dan genoeg :) maar bon als jij gelooft dat je 19 cm hebt en bij de 1% van de wereld hoort die zoiets zou hebben, op je 14 jaar dan nog dan is dat goed voor je :)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Wss heb je de lat van 30 cm omgekeerd vast kindje van 14 :) je begint bij de nul te meten niet van de 30 ;) eigznlijk meet je maar 11 cm, en dat is ook goed! Veel plezier ermee

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hahaha jonge van 18 het laat me lachen met die reactie van e. Wss zou je zelf ook zo een grote willen en als je het niet gelooft dan ben je zwaar jaloers dus ja lol

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik word echt gek van die fake kindjes dat altijd de lul van 20 cm hebben op de forums om stoer te doen terwijl ze int echt 14 cm max zijn ofzo ;) serieus stop eens met mensen schrik aan te jagen, uw penislengte is normaal en zal nog groeien, topicstarter dat is ook normaal dat je je zlrgen maakt maar absoluut kverbodig en neen mensen met penislengted van 19 cm bestaan niet en dan al zeker niet met de leeftijd van 14 jaar! :) nog een prettige dag

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • 12 cm is al best aardig hoor en hij groeit echt nog wel wat. Een vagina is idd ook niet heel diep dus maakt het ook niet veel uit

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Die groeit nog wel kijk maar naar mij 14 jaar en 19 cm ;) Dus komt wel goed

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Een vagina is ook niet zo heel erg diep, dus dan hoeft je penis ook niet zo lang te zijn…

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Die groeit nog wel

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hallo. Je hoeft je niet te schamen! Jou penis zal nog doorgroeien tot je ongeveer te 21. En 12cm is vrij normaal in Nederland!!! Groetjes:)

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten