Skip to content
10 reacties
17254 weergaves

Broertje pijpen

Ik masterbeer soms samen met mijn broertje en dan laten we elkaar klaarkomen. Net deden we het weer en hij wilde dat ik hem ging pijpen. Zal ik dat doen of niet? Ik heb nog nooit iemand gepijpt en wil het wel eens proberen maar ben bang dat ik iets verkeerd doe. Hebben jullie dit ook weleens met je broer of broertje gedaan?

16 jaar
8 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik heb een lieve zus en een leuke broer, tweeling, die een dik jaar jonger zijn dan ik. Maar neuken, nee echt niet. Ik weet wel dat zij tweetjes soms masturberen als ze samen zijn, maar verder dan dat gaan ze niet. Ze schamen zich niet voor hun naaktheid, maar willen alleen vrijen met hun vriend/vriendin. Ze masturberen elkaar trouwens niet, alleen dus dat ze zich laten zien als ze het bij zichzelf doen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 18, het zal je maar gebeuren dat je ligt te rukken en je oudere zus komt binnen, wordt er kennelijk heel geil van en pijpt me vervolgens klaar. Of dacht je dat alleen knullen geil kunnen zijn?!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Vraag me echt of er iets waar is van deze verhalen van mensen die seks hebben met broer of zus... Kan me niet voorstellen dat ik zelf zoiets zou doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Geil

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @topicstarter

    Mijn broertje is 14 en hij is meestal degene die naar mij toe komt en het vraagt.
    Ik heb hem gepijpt en hij heeft mij gebeft en we zijn van plan om dit vaker te doen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 15 dat vind ik wel te ver gaan dat jullie sex hebben. Maar in principe vind ik dat als je het er beide mee eens bent dat het dan moet kunnen maar dit is gevoelsmatig fout in mijn ogen.

    @topicstarter Hoe oud is je broertje? Want dat maakt ook uit. En in principe vind ik dat als je het er beide mee eens bent dat je dan zo ver moet kunnen gaan zolang jullie het er maar beide mee eens zijn. Maar denk er wel om dat je alles veilig doet en dat jij over 2 jaar meerderjarig bent en ik weet niet hoe oud je broertje dan is maar dan kan het ook echt strafbaar zijn als jij iets met je broertje doet. Dus is niet aan te raden om er een gewoonte van te maken. Maar voor af en toe zie ik er weinig problemen in.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • INCEST!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Lijkt me wel wat

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik trek mijn broer van 18 ook wel eens af wanneer we samen douchen en hij vingert me dan en heb wel eens overwogen om hel te pijpen, maar vind het eigenlijk een stapje te ver gaan.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Met je broertje.. Ik wil dan niet zo ver gaan om te zeggen dat dit altijd absoluut verkeerd is, experimenteren is normaal en begrijpelijk, maar ben je daar in ieder geval dan niet wat te oud voor? Het lijkt me niet gezond, met je eigen familielid seksuele dingen doen als je duidelijk geen kind meer bent, en weet wat seks e.d. inhoud. Ik zou het niet meer doen. Ook voor je broertje is dit niet goed. Ook zeker niet verder gaan dan dit. Wacht hiermee tot je iemand vind die geen familie is, waarmee je zulke dingen wilt en kunt doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten