Skip to content
5 reacties
7666 weergaves

Kan dat echt?

Toen we een feestje hadden, was ik neergeknield wat met mijn hond aan het stoeien. En die sprong ineens op me en begon te neuken. Omdat de aanwezigen er om begonnen te lachen, liet ik hem even zijn gang gaan. Wat opmerkingen uitlokte als "hij wil hem echt nemen, lijkt me best wel lekker" kunnen we hem niet van je lenen?" Toen ik even later met hem op mijn kamer was, bleven die kreten maar door mijn hoofd spoken En werd ik bevangen van de gedachte, dat dit best wel eens lekkerder zou kunnen zijn, als het aanbevolen anaal vingeren. En zit nu gevangen in het dilemma van dit al dan niet uit te proberen. En wil graag weten wat jullie mening daar over is.

14 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Bedankt voor jullie advies, Ik denk nu ook dat ik me te veel op heb laten jutten, door die geile opmerkingen. Speciaal de vraag "kunnen we hem niet van je lenen" maakte de gedachte in me los van "jeee het schijnt echt te kunnen. Omdat ik nog geen echte seksuele ervaring heb, werd ik bevangen van de drang tot experimenteren. En het scheelde maar weinig of ik had er aan toe gegeven. Dierenmishandeling kan ik er niet in zien, omdat de hond zelf aangeeft het te willen doen. Maar ook al gun ik hem dat, de andere argumenten hebben me er van weerhouden.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Om heel eerlijk te zijn liet ik onze hond vroeger ook aan mijn piemol likken als ik masturbeerde en ik vond het ook zalig als ie daarna de sperma van mijn piemol oplikte. Ik was toen 12 ofsow.

    Maar het is geen goed idee wat je wil. Je kunt er misschien ook nog nare ziektes aan overhouden, het kan misschien ook pijn doet als de hond te wild tekeer gaat en als iemand je zou betrappen zou je daar de rest van je leven mee zitten. En idd wat iemand al zei, je maakt de hond ook in de war en dan gaat ie ook tegen je aanrijden op momenten dat het echt niet kan.
    En het kan ook gebeuren dat je op een gegeven moment zelf wil experimenteren met neuken en als dat met een hond is is dat natuurlijk je reinste dierenmishandeling. DOE HET DUS NIET !
    Als je echt zo graag wil experimenteren dan zou je dat nog beter met je vrinden kunnen doen ipv met de hond. Het feit dat je vrinden die ene opmerking maakten moet je natuurlijk niet al te serieus nemen, maar het geeft wel een klein beetje aan dat zij er misschien wel open voor staan om ook te experimenteren.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Met je hond is dat niet echt slim nee.. Ten eerste illegaal hier, en het word algemeen als níet ok gezien, dus als iemand er achter komt..
    Maar daarnaast, zo'n hond weet niet wanneer het wel of niet ok is om seks met je te hebben. Voor een hond is sex ook prettig. Het lijkt me niet handig als je ouders zich ineens af beginnen vragen waarom de hond jou steeds wil berijden.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • En nog een toevoeging op mijn vorige bericht, je kan je hond daarmee ook nog dominanter maken. Oftewel denkt hij een stuk hoger in de "roedel" (het gezin) te staan dat hij hoort, en dan krijg je een onprettige hond..
    Ik zou het voor jezelf, maar ook voor de hond niet doen, hij zal ook in de war raken.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Zeker niet doen, sex met dieren is niet normaal!!!!

    22 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten