Skip to content
4 reacties
365 weergaves

Meest vernederde blunder bij masturbatie/sex?

Ik vroeg me af wat jullie meest vernederende sex/masturbatie blunder is geweest.

De mijne gaat al een tijdje terug naar de basisschool. We waren op school kamp en ik zat met een paar meiden in de douche. Een van hun zei wat over vingeren en ik wist helemaal niet wat dit was en dat het raar was als je dat overal maar deed. Ze ging dit dus doen in de douches daar en ik heb toen ook meegedaan. Ik vond het heerlijk en toen ik die dag erop in de gezamelijke zaal op een bankje zat leek het me leuk om het nog eens te doen. Dus ik ging midden in de zaal gewoon met mijn hand in men broek mezelf vingeren. Een lerares kwam ineens superhard aangerend en gaf me een hele preek met waarom jedat niet moet doen. Echt beschamend achteraf erop terug denkend.

17 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Mijn broertje is 13 jaar @jongen 17

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 15 hoe oud is je broertje en wat zei hij

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Op kamp zat ik met 3 andere jongens in een kamer alleen eentje die ging fappen en naast me op bed zitten... ik duwde hem met zn kop tegen de muur... niet dat ik iets tegen homo's heb maar vraag dan eerst ff

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was mijn vriendje aan het pijpen en hij gaf aan dat hij ging komen dus liet ik zijn lul uit mijn mond gaan. Hij ging komen over mijn borsten. Net op het moment dat zijn zaad uit zijn pik vloog kwam mijn broertje de kamer binnen lopen. Echt genant.

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten