Skip to content
53 reacties
7793 weergaves

De penis grote()

Kijk heel veel mensen hier liegen over hun lengte van hun penis maar ik vraag me af hoe groot zou je hem willen hebben of is hij nu al groot genoeg

14 jaar
8 jaren geleden

53 Reacties

  • ben 1m 65cm

    16cm lang

    12.5cm in omtrek

    vind ik prima

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Leeftijd - Gemiddelde lengte penis
    12 jaar - 7 tot 10.4 cm
    13 jaar - 8,7 tot 13,6 cm
    14 jaar - 9,8 tot 14,6 cm
    15 jaar - 11,8 tot 15,3 cm
    16 jaar - 12,5 tot 15,7 cm
    17 jaar - 13,5 tot 15,9 cm
    18 jaar - 13,7 tot 16 cm

    Dit lijstje kon ik vinden dus met die 8 cm stijf zit jij goed.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Slap 7cm stijf 8, 5cm. Lijkt mij normaal voor m'n leeftijd??

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • ben m 1.85 en 17 cm als stijf en 8 cm als slap

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ben zo'n 1.77 en 14cm

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • 1m 90 slap 5 cm erectie 11 a 12 cm

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 1.59 meter en mijn lul is slap 5,5 cm :-C en stijf 9/10 maar ik heb er nooit last van dat ik te diep stoot

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Erect is mijn penis ongeveer 7 a 8 cm. Niet erg groot maar ik ben ook maar 155 dus er kan nog van alles gebeuren huehue.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi jongen van 18. Dat klinkt heel vervelend. Wat triest dat zelfs volwassenen je bleven pesten. Die leraar zou ontslagen moeten worden. Het lijkt er op dat je veel pech hebt gehad. of ik juist veel geluk. Ik ben nog nooit gepest met mijn grote piemel. Mensen kijken wel en kinderen uit mijn klas maken wel eens grapjes en geven me een bijnaam, maar dat is niet vervelend bedoeld.
    Ik hoop dat jij nu niet meer gepest wordt!!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen schaam je je niet dat je twijfelt over mijn reactie ik heb het daar heel moeilijk mee gehad 

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Goed van het meisje van 21 jaar, dat stukje "leuk voor de jongetjes om te weten". Als je een grote hebt moet je namelijk echt voorzichtiger zijn. Ik ga de maten van mijn piemel niet zeggen en ik heb er helemaal niks aan om hier op te scheppen of te liegen. Maar ik heb sinds ongeveer een half jaar een vriendin en we moesten echt oefenen en voorzichtig doen om er voor te zorgen dat seks voor haar fijn was. Mijn piemel is echt lang en te diep stoten is een groot risico. Ook door de dikte ging het eerst lastig. Door het formaat was het ook moeilijk voor mijn vriendin om te ontspannen. Gelukkig zijn we het nu allebei gewend en gaat alles heel erg goed. Ook een grote slappe is helemaal niet zo fijn. Dus, aan iedereen die graag een grote(re) piemel wil, het kan echt lastig zijn. Wees gewoon tevreden met wat je hebt.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 15, overdrijf je niet een beetje...

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 18 jaar, die er een cm bij wil heeft nu 16cm piet ik heb doordat ik zo groot geschapen ben in het verleden, pogingen gedaan tot zelfmoord alleen al omdat hij zo groot was ook tijdens het sporten en wij mochten geen strakke sportbroek onder een voetbalbroekje van school dus de kans was erg groot dat hij langs mn benen viel, tja dan krijg je dus opmerkingen van lange lul en dergelijke maar ook van de leraar sport op school, uiteindelijk heb ik van de huisarts een briefje gekregen dat ik op die school geen sport meer behoefde te volgen, die leraar heeft me wel al die jaren blijven treiteren, ook bijv, in een volle schoolkantine door de microfoon te roepen langslul dit is misschien iets voor u.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb in het verleden ook al eens een post geplaatst over toen en nu nog steeds mijn te grote penis ik ben 1.95m lang weeg 78kg, verder erg open in karakter maar 2 jaar geleden ben ik me erg gaan schamen over mn piet op mn 15de ben ik noodgedwongen besneden moeten worden, hopelijk hoef ik niet uit te leggen wat dat is omdat mn piet erg ging groeien en ik de dagelijkse wasbeurt niet meer kon doen zonder erg veel pijn dit omdat alles aan het groeien was en de opening naar mijn mening dreigde te verkleinen mijn piet meet 22x5 cm zonder erectie en ruim 23x6,5 met erectie. Kom niet zeiken van je kan in porno films meespelen want daar ben ik niet van gediend, sinds kort ga ik wel eens naar een homosauna ook daar krijg ik begerenswaardige blikken maar seks durft men niet denk ik. Men praat honderd uit tegen me aan de bar of in de wirhlpool maar aanraken durven ze ook nog maar wanneer ik een harde krijg gaan ze lopen. Dat heb ik nu al 3 keer meegemaakt en dus ook jongere homo's hebben er moeite mee, ik ben in het verleden al naar het Radbout ziekenhuis en het Catharina ziekenhuis geweest en het enige wat ze kunnen zeggen is we kunnen een hormonenkeur voorschrijven maar krimpen of verkleinen kunnen we de piet niet!!!!!!!!!

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben plm. 1.69 en mijn penislengte plm. 16 cm. Een cm meer kon leuker zijn. Maar ben tevreden met mijn 16 cm.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • 15-16 cm, prima dus ( rond de 14-15 is gemiddeld )

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn penis is 20-21cm in erectie. ben ik natuurlijk erg blij mee, maar soms zit ie erg lastig (en een erectie is vrij moeilijk te verbergen)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 1,86 en mijn penis is 12/13 cm in erectie. Ik dacht eerst dat dat klein was als je van boven keek. Maar af en toe kijk ik in de spiegel en denk ik dat ik mij niet hief te schamen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • 14 cm. ik vind het prima

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Aan het WILLEN HEBBEN van je penis lengte kun je niks aan doen... alleen dromen. Vele jonge "kinderen" overdrijven op deze site omdat het niet te controleren valt. Je moet blij zijn met wat je hebt, en als Hertog Jan het doet is dat mooi meegenomen. Wat een gelul over de perfecte penis lengte. Net zoals vrouwen zich volspuiten met troep om maar geen rimpels te hebben of dikkere tieten of een overdreven dikke reet willen hebben, ik haak af bij die trutten.... puur natuur. Ik kan wel nog even doorgaan, maar ik stop nu

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten