Skip to content
9 reacties
476 weergaves

Konten

Als ik ga zwemmen probeer ik altijd zoveel mogelijk konten van meisjes of vrouwen zo onopvallend mogelijk aan te raken. Doen meer mensen dit??

15 jaar
8 jaren geleden

9 Reacties

  • Dat doe ik ook wel eens in een zwembad. Gewoon bij het wachten op de wildwaterbaan en "perongelijk" tegen de billen van een meisje aanbotsen. Of even "perongelijk" met je hand langs gaan

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi Jongen15.
    Dat klinkt lekker om te doen zeg!
    Ik doe dat ook weleens in een druk gedeelte....gewoon ff ertegenaan botsen oerongeluk.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen16
    haha, daar kregen ze de kans niet voor. Gwn hard wegzwemmen nadat je dat had gedaan. Natuurlijk kwamen ze ook wel achter je aan maar zo nodig zette ik het dan op een gillen en dan keek iedereen en lieten ze het wel uit hun hoofd. T was wel een openbaar zwembad heej. Jongens die vervelend deden werden t zwembad uitgezet.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • meisje van 21; en nam die jongen dan geen wraak door bij jou hetzelfde te doen? En hoe vond jij dat dan?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen16
    Ja, dat is wel gebeurd idd en daarna hard wegzwemmen.... Maar je moet wel weten bij wie je dat doet. Die jongens hielden hun handen onder water ook niet thuis. Bij zo'n balspel waar je met je rug naar hen toe net voor ze stond, grepen ze je om je middel en drukten hun piemel tegen je kont. Of ze duwden je onder water en pakten je borsten. Het kwam van 2 kanten dus. Maar als wraak heb ik wel eens iemand in zn short bij zn piemel gepakt, haha. Die was echt heel verbaasd en wist eerst niet hoe te reageren.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • meisje van 21; ging je toen ook met je hand in hun short? En wat deden die jongens dan? Wil dat wel es weten

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • hahaha, ik herken dat. Toen ik 15 was ofzo en we gingen zwemmen met vriendinnen kwamen we natuurlijk in het zwembad ook vaak de jongens tegen van school. En bij balgooien in het water waar wij dan in het midden stonden gingen we dan wel eens met onze rug tegen zo'n jongen aanstaan zogenaamd on de tennisbal eerder te kunnen vangen. Maar bij sommige jongens gingen mijn handen dan achter mijn rug en pakte ik ze bij hun ballen en penis..... Wisten ze ook niet wat ze moesten doen.... Lekkerrrrrrr

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Cool! Totdat iemand je opmerkt en heel erg boos wordt.
    Wat jij doet is over het algemeen niet echt acceptabel, je bent nog jong en dan is zulk gedrag nog niet zo bestraft, maar een wat oudere jongen kan zo ineens in elkaar geramd worden omdat een vriendje en zijn groep jouw dit bij zijn vriendin zien doen. Of door de meid zelf, natuurlijk.
    Ik denk zelf dat jij gewoonweg nog een hoop zult moeten leren om je volwassen te kunnen gedragen. Dat is oké, maar doe geen idiote dingen waar je anderen alleen maar mee lastig valt.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Aanraken? Nee, dat is fout. Ik ga niet zomaar aan meiden zitten. Kwestie van respect.

    23 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten