Skip to content
7 reacties
174 weergaves

Vreemdgaan

Ik heb al meer dan n jaar met m'n vriendin en denk dat het voor altijd is, het gaat gewoon steeds beter. Maarrrr als ik om me heen kijk en terug denk naar voor haar mis ik die tijd ook wel ( chillen en fixen enzo ) ik zou gewoon nog een keer zo'n avond willen mee maken dat k kan doen wat k wil en daarna nooit meer iets met andere te doen. Beetje vaag denk ik ? Maarja ik kan jullie tips wel gebruiken. Wat zouden jullie doen?

18 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Als je haar echt zo leuk zou vinden zou je daar niet eens aan denken

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jonge 15, ten eerste er staat in de titel vreemdgaan waar op in antwoord dat dat dom is dus ik zeg niet dat hij het heeft gedaan ik zeg als je vreemdgaat ben je het meest trieste persoon. Dus ik weet niet wat je lult maar ik geef hier vgm juist best wel goed advies

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 17, verkeerde leeftijd in gevuld of stoot op je hoofd gehad? Lees het verhaal nog een keer en ga dan een reactie plaatsen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je vreemdgaat ben je het meest trieste persoon dat er bestaat zo iets doe je iemand niet aan dat je er al overnadenkt alleen gatverdamme smeerlap ik hoo dat jij later een vrouw hebt waar je heel erg veel van houd en dat ze dan fk hard vreemdgaat kijken wat het met je doet.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn ex vriend was ook vreemd gegaan, in zijn auto vond ik condooms verpakking open! Hij verklaarde dat hij meer spanning wil en daarom was hij vreemd! Nu hebt ie mij niet meer en is nu alleen.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Sommigen doen dat ja, voordat je echt besluit helemaal samen te blijven, samen wonen, trouwen, kinderen, al die dingen, nog even allebei vrij zijn en dingen doen die daarna misschien niet meer kunnen. Dat moet je wel beide willen, en goed afspreken.. Zoiets stiekem doen, is echt geen goed idee. En als je het idee dat jullie béide nog even "vrij" zijn niet prettig vind, dat jouw vriendin dus ook wat met een ander mag doen, dan zou ik het zelf ook echt niet gaan doen, dat is niet eerlijk en wijst al op problemen in de relatie.

    Ik zou het eens bespreken met je vriendin, misschien als een serieus gesprek, of een grapje en dan afwachten wat zij antwoord. Ik zou wel zeker eerst duidelijk maken dat je van plan bent bij haar te blijven, dat je niet zomaar verveeld met haar bent nu en regelmatig wat anders wil. Ook zoiets gebeurd wel, maar dat zou ik pas proberen als je elkaar echt al goed en lang kent en er geen relatieproblemen problemen of onzekerheden zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Gewoon niet doen,
    Ga anders met haar nog andere dingen doen (rollenspel etc.) om het nog spannender te maken

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten