Skip to content
7 reacties
4479 weergaves

Condooms action

Zijn de durex condooms van de action te vertrouwen en gebruiken jullie deze ook?

17 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Action wordt door veel mensen naar beneden gehaald wat de Action zeker niet verdient. Action verkoopt condooms van het merk durex voor een lage prijs dat wilt niet zeggen dat ze oud dan wel overjarig zijn. Ook bedrijven zoals durex hebben vaak overproducties en die grote partijen willen ze ook graag kwijt en daar komt de Action om de hoek kijken die koopt zulke partijen op en deze condooms zijn dezelfde die je ook bij dure drogisterijen koopt. Tip kijk naar de houdbaarheidsdatum als je ze koopt en als je een onbekend merk koopt kijk dan of het Europese keurmerk CE op de verpakking staat dan weet je zeker dat je een goed profijt koopt.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Er zijn veel verschillende kwaliteiten condoons, maar je kunt er vanuit gaan dat er in Nederlandse winkels alleen maar goedgekeurde condooms in het schap liggen. Het enige wat je in de gaten moet houden is de uiterste gebruiksdatum. Bij de action kopen ze vaak partijen spullen op voor een habbekrats. Ik geloof niet dat ze over datum zullen zijn als je ze koopt, maar misschien kun je ze geen jaren meer bewaren. Koop er dus niet meteen 500 haha omdat ze zo goedkoop zijn.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik gebruik diverse condooms, ik vrij best veel met verschillende meisjes. Ik koop ze in gewoonlijk in groot formaat, veel tegelijk, zodat ik er altijd wel een paar bij me heb. Nooit hele dure, maar eigenlijk altijd voordelige (huis) merken. Ik heb al verschillende keren vrienden er mee geholpen die niets bij zich hadden. Nooit enig probleem gehad met een gebroken condoom of zo. Ik moet wel zeggen dat ik vrij rustig vrij en eigenlijk nooit er op losram.... Maar ik denk dat een meisje wat geregeld vrijt er goed aan doet een spiraaltje te nemen of aan de pil te gaan (of iets anders, als dat er is) voor extra zekerheid!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Zijn gewoon goede condooms die van durex dan wel he die andere ken ik niet en zou ik ook zeker niet pakken

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Staan de letters CE op de verpakking, dan hebben ze de CE-markering en voldoen ze aan de voorwaarden die door de EU gesteld zijn en mogen ze dus in Nederland verkocht worden. Je kunt er dan vanuit gaan dat ze veilig zijn.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien nog even naar de uiterste gebruiksdatum kijken?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ze van een betrouwbaar merk zijn, jij zegt dat ze van Durex zijn, dan wel ja. Action verkoopt in dat geval gewoon de condooms van Durex zelf, en die zijn prima.
    Ik geloof sowieso niet dat er in ons land en buurlanden onveilige condooms zomaar in winkels verkocht zullen worden, die zijn heus wel getest.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten