Skip to content
5 reacties
143 weergaves

De perfecte vriendin?

Heii jongens en meisjes Ik wil graag niemand te Leur stellen vooral m'n vriend niet dus speel ik het perfecte vriendin Pijpe leekt me vies wou ik ook nooit maar omdat hij het wou deed ik het en ik was er ook aardig goed in...buiten neuken vond ik zelf ook wel spannend ik heb een echte mooie reet al zeg ik het zelf en ik heb cub c85 waar ik wel trots op ben vroeger was ik altijd dik door dingen die ik heb mee gemaakt ik ben heel streng naar m'n zelf ga kijken maar eigenlijk verlang ik naar een vriend die ook echt naar me vraag dingen die me echt dwars zitten.meer naar m'n verleden vraag .hij is altijd bang voor ruzie of discussie terwijl ik echt overal een goeie antwoord op wil.passen gewoon nie bij elkaar of?.hij is dan ook bijna achttien en ik ben 15 ook beetje kut want wie weet wil hij al kinderen over paar jaar en ik nie aangezien hij veel over kinderen praat wat is voor jullie de perfecte vriend?of vriendin?

15 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Aahw dankje 17xx

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • De perfecte vriend is voor mij iemand bij wie ik helemaal mezelf kan zijn. Iemand die me accepteert en van me houdt zoals ik ben en bij wie ik me op mijn gemak voel. Daarnaast is de perfecte vriend voor mij ook iemand met wie ik wat interesses deel en die een vergelijkbare manier van denken heeft. Natuurlijk hoeft hij niet precies hetzelfde te zijn als ik (dat zou misschien juist niet leuk zijn, omdat je elkaar dan nooit kunt aanvullen), maar wel iemand met wie ik redelijk wat overeenkomsten heb. (Sowieso blijkt het idee dat tegenpolen elkaar aantrekken een mythe te zijn.)

    Als ik jullie relatie zo hoor, heb ik niet de indruk dat die op deze manier zal blijven werken. Je hebt duidelijk het gevoel dat je je aan hem aan moet passen en jezelf weg moet cijferen voor hem (bijvoorbeeld dat je hem pijpt terwijl hij dat eigenlijk niet wil). Dat is geen goed teken in een relatie, want dat houd je uiteindelijk hoogstwaarschijnlijk niet vol. Als je met deze jongen door wilt gaan, zou ik echt open tegen hem zijn en eerlijk aangeven waar je grenzen liggen - als hij echt verliefd op je is, zou hij dat moeten accepteren. Verberg dus niet voor hem wat je wel en niet wilt. Als hij je niet aanvaard zoals je bent, dan wil dat niet zeggen dat jij of hij iets verkeerd doet, maar eenvoudigweg dat jullie waarschijnlijk toch niet bij elkaar passen. In een relatie hoort geen van beide partners zich ertoe verplicht te voelen dingen te doen die ze eigenlijk niet willen; integendeel, beide moeten elkaars grenzen aan elkaar aan kunnen geven en die van elkaar accepteren.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • De perfecte vriendin is vanuit elk perspectief anders. De perfecte vriendin is degene die je een gelukkig gevoel geeft wanneer je haar ziet, degene naar wie je uren kunt luisteren, degene waar je bijna elk moment van de dag aan denkt. De perfecte vriendin is degene op wie een eerlijke jongen of dame verliefd is geworden en zijn of haar moeite voor doet. Het maakt niet uit of je er niet uitziet als een super model of een pornoster of wat van fysiek dan ook, het maakt niet of je karakter aardig of stoer of spontaan of zelfs een beetje arrogant is, het maakt niet uit of je bepaalde dingen in bed wilt doen en het maakt ook niet uit of je de aller slimste bent die goed gebruik weet te maken van interpunctie. Als je significante andere jou echt wil en echt verliefd op je is en het dus ook echt waard is voor jou, dan vind hij of zij je perfect zoals dat jij bent. Lieverd je bent al de perfecte vriendin, wees alsjeblieft gewoon jezelf en wacht op degene die jou weet te waarderen voor wie of dat jij bent.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ohw wat jammer dat ik je moet teleurstellen!whatever Back to the point

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind dat de perfecte vriendin op z'n minst fatsoenlijk kan schrijven. Dus iemand die gebruik maakt van oubten, komma's etc.

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten