Skip to content
3 reacties
172 weergaves

wat bedoeld hij ?

Hee jongens/meiden ik zit met een vraag die ik graag beantwoord wil hebben.. Ik heb nu bijna een maand met een andere jongen als voorheen. Hebben het altijd heel gezellig met een beetje muziek, kletsen en op me bed hangen. Laatst merkte ik op dat hij wrss opgewonden was toen hij mij boven op zich had gedraaid. Toen ik weer in zn armen lag begon ik hem te kietelen, omdat hij daar niet tegen kan. Hij pakte me hand zodat ik het niet meer kon doen en vervolgens legde hij het op zijn geslacht (btw kleren gwn aan enz). Wat bedoeld hij hier mee ? Graag tips, advies of eigen ervaring hier mee :)

16 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • @jongen19 bedankt voor je reactie.. Indd had ik een vermoeden wat tie wou, maar hij heeft het nooit echt uitgesproken ofiets dus ben er gwn niet op in gegaan & bedoel we hebben net 1,5 maand ofz. @meisje21 Klopt maar ik vond het eerst lastig om er echt een gesprek over aan te gaan, aangezien ik hem elke dag op school tegen kom. Vandaar dat ik eerst via hier vroeg om te weten hoe jullie dachten. Uiteindelijk hebben we nu een gesprek erover gehad en duidelijk dingen naar elkaar toe uitgesproken.. Opzich wel fijn nu Bedankt voor de tips het meisje van de vraag ;)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom vraag je dat aan ons terwijl de enige die daar zekerheid over kan geven die jongen is....

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je weet wel wat hij wilde, je vriendje legt niet zomaar jouw hand op de bobbel in zijn broek.
    Maar dat betekent nog niet dat je daar op in moet gaan: als je je onzeker voelt of nog niet klaar om verder te gaan dan wat kietelen en plagen, dan heeft hij dat te respecteren!
    Als het je opgewonden heeft, op het moment zelf, of door er later aan terug te denken, zeg het hem dan gewoon.
    Ik vind dat je erg goed gereageerd hebt door er niet op in te gaan, volg je eigen gevoel, en babbel er over als je niet wil dat het opnieuw gebeurt... of net wel ;-)

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten