Skip to content
12 reacties
158 weergaves

Relatie of niet?

Zouden jullie het doen met iemand waar je geen relatie mee heb?

15 jaar
7 jaren geleden

12 Reacties

  • In het verleden heb ik vaak van vriend gewisseld.. maar ik ben daar toch van terug gekomen. Ik vond al die aandacht best leuk en de seks was soms ook best lekker maar ik voelde me gelijktijdig ook eigenlijk wel een beetje gebruikt, en dat de nadruk erg op de seks gericht was en niet omdat we zo gek op elkaar waren. Ik voelde mijzelf vaak "goedkoop",gemakkelijk in bed te krijgen. Ik kreeg er een beetje een hekel aan en had het gevoel dat jongens maar op een ding uit waren. Na een tijdje alleen heb ik nu weer een hele goeie, speciale vriend. Wij houden echt van elkaar en ik moet zeggen ook de seks is nu heel anders. Wat mij betreft geef ik me veel meer over aan hem en is het iedere keer iets dat ons meer aan elkaar verbindt. Er gaat niets boven een vaste relatie, met liefde!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik nog speciaal houden, en niet je (ontmaagding) verliezen aan een random persoon.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja hoor, vind ik ook geen probleem. Ik heb zo vaak sex met meisjes als ik geen relatie heb. Dat is alleen maar lekker en goed voor je sexervaring.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wanneer ik single ben dan heb ik vaak sex met een paar jongens uit de beurt of anders met mijn vriend

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • ik ben is met een vriend gaan zwemmen hij is ook 13 jaar ik had al gehoord van mijn vriendinnen dat sexs zo leuk was voor zwemmen hadden we een apart kotje genomen ik zag tijdens het zwemmen iets lekker in zijn zwembroek dus vroeg ik hem zou jij het met mij willen doen hij keek en zei ja natuurlijk graag zelfs we zijn naar kotje gegaan 

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, ik wel.     Ik had laatst een meisje bijna zo ver dat we elkaar ergens zouden ontmoeten. We zouden gekleed gaan zwemmen en meer.....

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • wrm niet het is jou keus ik zou het niet doe denk maar dat licht ook aan je voorkeur (ik ben hetro)
    IT'S YOUR OWN CHOICE ;)

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • ja waarom niet je moet toch geen relatie hebben om sexs te hebben ik ben een keer gaan zwemmen met een vriend hij is ook 14 jaar tijdens het zwemmen zagen we 2 mooie meisjes we gingen er naar toe het was een tweeling ze vonden ons ook heel leuk zijn naar een kotje gegaan van vier en daar hebben we het gedaan was super leuk

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • 't Is wel gebeurd dat ik iets heel intiems heb gehad met iemand zonder dat er sprake was van een relatie.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou dat persoonlijk niet doen, denk ik. Ik vind seks zelf eigenlijk te intiem/privé om met iemand te hebben met wie ik geen relatie heb. Ik wil zeker niet oordelen over anderen die dit wel doen, maar zelf heb ik daar geen behoefte aan.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • seks en liefde gaan vaak samen, maar dat hoeft niet. Je kunt gewoon seks met iemand hebben zonder dat je een relatie met die persoon hebt. Iedereen heeft wel behoefte aan seks en de oplossing is dan;; "Friends with benefids...."

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Waarom niet? Ik heb jongens en meisjes in bed gehad. Zou niet weten wat er verkeerd aan is. Geniet er van, je bent maar één keer jong.

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten