Skip to content
35 reacties
14172 weergaves

Zitten jullie wel eens naakt op omegle?

Ik ga soms op omegle kijken of er meisjes zijn die iets willen laten zien in ruil daarvoor laat ik ook wat zien doet iemand dat ook weleens of is dat raar?

15 jaar
7 jaren geleden

35 Reacties

  • Ik zat een keer op omegle en ik kwam een jongen van de zelfde leeftijd als ik tegen, hij vroeg of ik wat wilde laten zien dat wilde ik eerst niet, ik vertrouwde hem niet. Uiteindelijk zij ik dat wij het tegelijkertijd moesten doen, hij trekte zijn broek uit, hij was ook wel knap want toen liet hij ook zijn gezicht zien. Ik ben gewoon hetro maar ik vond hem toch wel aantrekkelijk. Dus toen gingen we samen aftrekken, hij trekte zelf al zijn kleren uit. Daarna gaf hij zijn skype. Ik zocht hem op met een nep acc omdat het misschien toch niet helemaal veilig was maar nu trekken we soms op elkaar af.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vraag altijd: Ben jij een meisje Snap me : loud306 . En dan meteen weg gaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een webcam hebben we niet maar ik heb wel eens geprobeerd om gewoon te praten met de woorden jongen 13 homo. Gewoon om eens te praten met iemand die even oud is en ook gay is, over hoe hij er mee omgaat. Maar er werd niemand gevonden en ik kreeg dan zomaar iemand in het engels dus sloot ik de venster maar. Er zijn maar een paar personen die weten dat ik gay ben en ik heb zoveel schrik om mijn vrienden te verliezen als iedereen het weet. Mijn beste vriend weet het maar die blijft gelukkig mijn beste vriend.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • eerst ging ik aleen kijken om mooie meisjes te vinden maar toen werd kleren uit doen een spelletje en zat ik ook naakt voor de webcam en nou vind ik het steeds leuker om mezelf te laten zien aan onbekende meisjes

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dat ook al gedaan naakt fotos gestuurd naar meiden en er terug gekregen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • deed ik vroeger wel eens maar tegenwoordig zitten er geen meiden meer op

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen22 ik hou me persoonlijk best veel bezig met computers en alles dr op en dr aan zover ik weet is dat niet een ding in nederland om heel eerlijk te zijn heb ik er zelfs nooit van gehoord wat mij wel logisch lijkt is VPN gebruiken

    Oh en nee ik dat nooit gedaan voornamelijk omdat ik het idee had dat je dan door 50 mannen moet en dat vermoord lichtelijk de sfeer

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje21 : hoe kunnen die mensen jouw IP adres vinden? En hoe kunnen ze met jouw IP adres weten waar je woont? Ikzelf ben een Belg, dus misschien dat dit in Nederland anders is, maar hier krijgt elke internetmodem om de 24 a 48u een ander IP adres (dus een vast IP adres bestaat niet voor gewone abonnementen, wel bij bedrijfsabonnementen). Vandaag krijg je dit adres, morgen een geheel ander adres. Een IP adres dat vandaag in Antwerpen in gebruik is, kan morgen in Luik zitten en omgekeerd. Dus onmogelijk om jouw echt adres te koppelen aan een IP adres hier?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Op Omegle ben ik iemand van 32 tegen gekomen Dus als die rare dingen wil doen wegklikken Doe ik oom

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Zelfs als je TOR gebruikt, nooit je gezicht of duidelijk herkenbare omgeving laten zien. Gebruik als achtergrond een laken.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje 21 Je kunt toch altijd gewoon op TOR browser dat is geheel anoniem

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet slim. Iedereen kan achter je Ip adres komen. Zo achterhalen vieze oude mannetjes waar je woont..

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ik doe het ook wel eens.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Doe ik ook wel eens, maar inderdaad onherkenbaar, ook de omgeving

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe ook wel eens webcam-chat, maar zonder gezicht en met als achtergrond ene opgehangen laken. Het spannende er van vind ik dat je met de meest vreemde dingen kunt worden geconfronteerd.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Doe ik ook wel eens met een kale witte muur en zonder gezicht

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja heel vaak maar je ziet nooit meer gezicht Of ik doe dirty talk met jongens

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Soms, met alleen een witte muur achter me tot m'n borst, dus geen gezicht

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee ruurlijk niet

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zit ook vaak op omegle en typ dan in naakt en nederlands enzo geen engelse woorden alleen nederlands werkt echt en dan vraag ik om snapchat want dat is beter

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten