Skip to content
15 reacties
1513 weergaves

Trio!?

Ik ben een jongen van 13 ..ik werd gistere ( 18 maart) geappt door een meisje uit mijn klas ze vroeg of ik langs wou komen om haar en een vrindin van haar te helpen met huiswerk . We spraken eerst af in een speeltuintje waar we altijd chillen met onze vrinden . Ik wil geen echte namen gebruiken dus daarom noem ik het meisje dat mij appte E en die vrindin van haar N. Ik, E en N waren bij het speeltuintje en we gingen eerst ff wat lekker kopen en een beetje kloten. Daarna gingen we naar E's huis. Er was niemand thuis . Wij zaten op de bank ik zat in het midden en E en N allebij vlak naast me. Opbegevemoment begonnen ze een beetje aan mij te voelen en ze gingen een beetje tegen me aan leunen . Ze begonnen we ineens te kussen . Ik was een beetje overdonderd daardoor dus ik wist niet wat ik moest doen. N begon E uit te kleden en anders om. N vroeg aan mij of ik wat spannends wou doen en ik zij ja . Ze gingen elkaar tongen en daarna ook met mij. Toen kledde ze mij uit . We hebben toen een trio gehad . Dat was de eerste keer voor ons dat we seks hebben gehad. Toen dat allemaal klaar was na 3'5 uur. Ging ik naar huis en ik kreeg weer een appje van E. En er stond : kan je dit alsjebliefd aan niemand vertellen . En ps wij willen dit best vaken . Ik weet nu niet wat ik moet zeggen . Ik vond het heel leuk en lekker . Hebben jullie atvies of heb je ook zoiets mee gemaakt kan je het dan zeggen . Alvast bedankt groetjes een onzekere jongen van 13. Ps E en N zijn ook allebij 13 en het is helemaal vrijwillig gegaan bij ons allemaal

13 jaar
7 jaren geleden

15 Reacties

  • YOU LUCKY FUCK!?? Gast geen enkel meisje uit mijn klas kent mijn naam zo'n beetje

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Als jij het leuk en lekker vond en de meisjes ook zie ik geen probleem. Ben niet onzeker en volg je gevoel.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe kom je aan een condoom op je 13e? In de winkel mss? Heel makkelijk zelfs! En zeg niet gelijk dat het niet waar kan zijn. Ik heb met mijn vrienden, in totaal 4 met mij meegerekend, sex met elkaar, ja tegelijk met elkaar dus. Mss denk je ook wel dat ik dit verzin, maar toevallig is het wel echt waar. Dus die trio kan ook wel es echt waar zijn.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • J14

    Tuurlijk is dit nep.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe kom je ooit aan een condoom op je 13e? Ik betwijfel of dit echt is...

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • he jongen 13 jaar vertel je verhaal is verder

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jij hebt wel echt geluk hoor op je 13e al een trio ik denk dat veel jongens ( ik ook) daar alleen maar van kunnen dromen. Maar als jij je er goed bijvoelt moet je het gewoon blijven doen ( wel veilig!) Succes!!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • We hebben het niet met een condoom gedaan . Maar toen ik klaar ben gekomen hebben we niet echt seks in the pussy gehad wel pijpen en beffen. Ik vertel er ook niemand over . N en E hebben ook belooft het tegen niemand te zeggen . En we gaan het ook vaker doen . Morgen weer. Ik heb er zin in en ik neem een condoom mee. Groetjes van mij

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo luitjes S hier ik ben een beetje aan het twijfelen of dit verhaal echt is of niet maar is het echt is dan ben je er vroeg bij en dan ben je zo jongen die binnen een paar jaar op twee handen de meisjes niet kan tellen waar die mee naar bed is gegaan en daarom ben ik wel jaloers als het waar is dan maar let wel op dat je het op de goeie manier doet Ciao

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow goed bezig op je 13de al een trio wie wil dat niet ;) ik kan er niet aan denken een trio (omdat ik maar 1 vriendin heb XD) maar als je het lekker vind moet je het vaker doen toch... Maar doe het wel veilig k bedoel je wilt op je 13de echt geen vader worden, Good Luck

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hee, zeg niet zo snel dat iets niet waar is!!! Het zou zomaar kunnen he. Ik deed, en nog steeds, een trio met 2 jongens. Dus dit kan dus ook met twee meiden he. Ok als je 13 bent. En TS, ik zou het gwn vaker doen als je de kans krijgt, maar ja doe het dan veilig he, snap je, met condoom dus.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Lucky bastard!
    hoe heb je dat voor mekaar gekregen?
    Goed bezig!
    Maar nu serieus advies: als je een van die 2 als vriendin wilt, doe het dan niet! (of iemand uit de vriendengroep). De kans is groot dat ze het doorroddelen als je opeens met de ander hebt. Verder raad ik je aan om je smoel erover te houden! Tegen iedereen! Huh wat? Waarom? Omdat je dan overkomt als iemand die te vertrouwen is! Daarom! op die manier kun je met een beetje geluk nog meer wilde stoeipartijtjes scoren!
    Veel plezier ermee!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • yo, ten eerste, DUDE! ik ben ook 13 en kan me niet voorstellen zoiets te doen met 2 chicks waar ik niet echt iets voor voel, maar als jij door wil gaan moet je dat doen. wel vind ik het een beetje raar als je ze niet leuk vind, maar er is niks mis mee.

    ik hoop dat je vrienden niet te jaloers zijn!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • He man! Hoe kan het uberhaupt zover komen dat je al op je 13de een trio hebt? Heb je het wel veilig gedaan etc?! Mijn aDvies is om gewoon door te gaan met alle dagelijkse dingen en klusjes. Probeer normaal te doen tegen de wijfies en de anderen en ga vooral door met wat je doet! Veel succes en doe 't veilig he!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het leuk vond moet je het vaker doen

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten