Skip to content
19 reacties
1621 weergaves

Iedereen lijkt wel homo op dit forum

Hey, ik kijk al een paar maanden naar dit forum en vooral bij de categorie 'Seks enzo', maar wat me enorm opvalt is dat zo'n beetje iedere jongen op jongens geilt en dat veel jongens strings/slipjes dragen maar even serieus: doen jullie jezelf voor alsof jullie gay zijn? want in mijn omgeving ken ik werkelijk NIEMAND die homo is en hier lijkt iedereen het wel...

17 jaar
7 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik ben hetro dus niet iedereen is homo

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft Waalse roots. Haar vader doet dat ook wel eens bij mij. Altijd weer even schrikken maar ze zegt dat het betekent dat ik helemaal aanvaard ben in de familie. Goedgekeurd zeg maar. Oja, een oudere man mag dat doen bij een jongere. Nooit andersom. Nog zo'n ongeschreven macho-regel.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Haha, lijkt me veel spannender als dat domme handen schudden. Dan worden we mss wat minder bekrompen in sex.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben maar wat blij dat het bij ons niet gebruikelijk is om elkaar zo te begroeten.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Haha, 'doe dit nooit bij onbekenden' Maar het is me duidelijk THX.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Yep wat is een ballenknuffel? Moeilijk uit te leggen. Tja, gewoon zoals het is dus, wie naast je staat in de douche graait onverwacht naar je ballen tot je au! roept. Dat is het gewoon. Maar is ook niet ongewoon in zuidelijke landen. Gewoon onder vrienden of mannelijke familie. Niet meteen op straat maar als begroeting. Geen handdruk of highfive, nee, ff stevig ballen knijpen. Zelfs in Wallonië is dit niet ongebruikelijk. BIJ VRIENDEN OF FAMILIE. Doe dit NOOIT bij onbekenden! Je moet ook zelf heel macho zijn voor je dit zonder "blikschade" kan doen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ff voor de duidelijkheid he, wat is een ballenknuffel? Niet iedereen weet dit en ik ook niet.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou jongen22, wij hebben echt wel een regulier team, hoor. Maar varkentjes heb je overal. Onlangs moest ik zo'n ballenknuffel incasseren en dan nog van de grootste meidengek van onze ploeg. Een hele stevige knuffel. En omdat ik niet op m'n kop laat zitten, heb ik hem een nog stevigere terug gegeven. En voor je het weet, ben je plots toch redelijk gay bezig. Mss heb je toch gelijk dat het alleen maar dollen is.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik denk toch wel dat het in heel veel gevallen gewoon dollen is. Natuurlijk zullen er bij zitten die stiekem verlangen naar meer. Sowieso lijken die ballenknuffels en tegen benen aanzeiken al vrij ver te gaan en niet iets dat in een regulier team gebeurt. Ik zelf ken overigens een aantal mensen die wel degelijk 100% straight zijn. Die wilden om de dooie donder niks te maken met naaktheid van het eigen geslacht of homoseksualiteit (niet homofoob). Die zouden dat soort grapjes en stoeineigingen ook absoluut niet gemaakt hebben.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Onder hetero wordt volgens De Grote Van Dale verstaan, mannen of jogens die uitsluitend seks met het andere geslacht hebben. En het is pure onzin om te stellen dat die niet zouden bestaan Via toetsing met chatten heb in zelfs de indruk gekregen, dat ze in de meerderheid zijn.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Volle 100 procent hetero bestaat vlgs mij niet. Als je ziet wat hetero jongens allemaal doen in de douches? Stoeien, met handdoeken slaan, doen alsof ze je neuken wanneer je je zeep wil oprapen, klappen op je billen, zelfs vriendschappelijke ballenknuffels en tegen je benen zeiken. Mij maak je niet wijs dat dit alleen maar meligheid en teamspirit is. Het is latente homoseksualiteit. Daar is niks mis mee maar geef het dan ook gewoon toe.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey @jongen20 en anderen, zou wel es willen hoe dat nou werkt. Kijk, ik ben gay, dus ik deed en doe het met jongens. Maar zoals jij zegt, dat je eerst met jongens deed, al is dat dan voor jou experimenteren, en je nu volledig op meiden valt. Ik weet dat in de pubertijd dingen veranderen, je mening bijvoorbeeld, en ook je seksuele voorkeur kan veranderen. Ik geloof eigenlijk niet zo dat je nu echt alleen maar 100% hetero bent, vooral als je het wel volop met jongens gedaan hebt. Ik ken nu ook jongens, van me leeftijd en jonger, die echt niks van jongens moeten hebben. Als je volledig hetero bent doe je het niet met jongens volgens mij. Mijn vraag is dus; als je het eerst met jongens deed kan je dan als je ouder bent volledig hetero zijn? Wie weet het antwoord?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Sorry hoor, maar als je op de leeftijd van 12 à 14-15 j. experimenteert met een andere jongen ben je daarom niet gay. Ik spreek uit ervaring, want op die leeftijd was ik zelf alleen gefixeerd op jongens : ik wou hen zoenen, hun piemel zien en eraan voelen als het kon. Dat gebeurde allemaal discreet zonder het bijzijn van derden. Ik vond dat spannend en opwindend. Maar bij mij was dat gewoon een fase, een periode van seksueel ontwaken. Niks mis mee, omdat die andere jongens geen bezwaar hadden, wel integendeel. Maar nu kan ik enkel nog opgewonden raken van een vrouw.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Allemaal mss wel waar wat ik hier lees. Het is hier anoniem he, dus hier kan iedereen zitten, dus ook pedo's. Maar ja, weet je, ze vragen maar denk ik dan, want ik ben net zo anoniem, dus wat is er dan zo erg aan? Ik kan hier niet gechanteerd worden, toch? En ik weet uit ervaring dat er mega veel jongens zijn die gwn experimenteren met andere jongens. Deed (en doe) ik ook. Dan ben je idd niet gelijk gay, simpel toch? Gay wordt vaak geroepen, maar ik denk gwn dat de meeste jongens nieuwsgierig zijn, net als ik dat werd toen ik 11 was. Ik denk dat meiden het onder elkaar het ook best vaak doen. Doe er gwn nou es ff niet zo moeilijk over. Experimenteren is heel normaal en geil.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je wat langer op dit forum zit, ontwikkel je een "neus" voor pedo's. Opzettelijke spelfouten, onwaarschijnlijke geile seksverhalen, teveel seksuele bagage voor een 13 of 14-jarige en vooral het hengelen naar intieme ervaringen van jongeren.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat diegene boven mij zegt vermoed ik zelf ook vaak.

    Niet alleen de jongens verhalen maar ook bij de meiden.
    Zitten verdachte reacties tussen maar ook verhalen die echt verzonnen lijken.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Mag ik nogmaals proberen enkele hardnekkige vooroordelen uit de wereld te helpen? Wie fantaseert over hoe "het" met een andere jongen zou zijn, is daarom niet gay. Wie het ooit echt gedaan heeft, is daarom ook nog niet gay. Strings en slipjes zijn niet gay. Ik draag ze omdat mijn vriendin me graag zo ziet. Niet om andere mannen op te hitsen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Allemaal fantasietjes van pedo's

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Het lijkt er op dat veel jongens in "real life" niets te maken willen hebben met homozaken, maar diep in hun hart zouden ze wel eens willen experimenteren met andere jongens. Het is op een forum als deze natuurlijk makkelijker om daarover te praten dan in de eigenvriendenkring. En zoals in ieder forum moet je de verhalen soms ook wel met een korreltje zout nemen.

    21 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten