Skip to content
17 reacties
1665 weergaves

Tips tegen lekken

Ik heb al een tijdje iets met een jongen maar als hij in me klaarkomt lukt het mij niet om naar de wc te gaan zonder eerst het bed onder te lekken met zijn zaad.
Als we bij mij zijn is het geen probleem, ik was mijn bed, en dan is er ook geen stress, maar meestal is het dan ook niet eens nodig. Maar als ik bij hem ben, begint hij me bij voorbaat al te waarschuwen, begint de stress al, en standaard gaat het dan fout. Hij gefrustreerd omdat hij zijn bed weer moet wassen.
Dit speelt al wat langer, en gisteravond na de seks brak het me een beetje op, iedere keer doe ik heel erg mijn best, probeer alles om het te voorkomen.. hij begon ook weer over zijn ex die het wel kan. Op dat moment wil ik eigenlijk gewoon dat hij me vasthoud en zegt dat het niet uitmaakt.

16 jaar
7 jaren geleden

17 Reacties

  • Wij kennen haar vriend niet en dat hij een lompe hork in bed is wil niet zeggen dat hij dat overal is. Als de topicstartster er heil in ziet om de relatie voort te zetten, moet ze dat lekker zelf weten.     Lekken is vervelend maar vgm ook heel normaal, mijn ex vond het ook zwaar irritant maar ik zat er niet echt mee. Het beste advies is om een handdoek eronder te leggen of het op zijn buik te dumpen als jullie net klaar zijn (zal ie alleen niet leuk vinden). Als ie weer een keer over zijn ex begint, is het wel handig dat je in zo'n situatie aangeeft dit niet prettig te vinden. 

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Je leest het wel, iedereen vind die jongen een ego, een nietsnut, uitmaken met hem, jij bent meer waard! Of blijf je naar zijn gezeur luisteren ? Ik had het wel geweten! Of jij hou van vernederd te worden? Bij mij hoeft ie niet te beginnen dan krijgt ie maar een ding, en dat is de zak!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ts hier weer. Dank voor jullie reacties! Ik denk dat ik een handdoekje ga proberen. Niet eens zo'n gek idee.
    @jongen 17: ik heb tot nu toe met 5 jongens geneukt, dus heb al best veel ervaring met sex en weet wanneer een jongen lekker is in bed. Hij is wel de eerste die me kan klaarneuken en als hij niet zeurt over z'n zaad is dat echt heerlijk. En we hebben het naast de sex ook heel gezellig en hij is daarnaast ook nog eens heel knap, dus wil ik hem zeker niet dumpen.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vriendin neemt haar voorzorgen tegen dit soort onplezierige after-sex verrassingen maar soms gebeurt het toch nog. Tip: niet te diep klaarkomen. Dan blijft het geen uren hangen. Als het toch weer zo is, voel ik me altijd weer schuldig omdat ik natuurlijk de dader ben. Dan heeft ze idd behoefte aan liefdevolle woordjes. Tip 2: Reserveslipje achter de hand houden.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • wat een lul! Het is zn eigen kwakkie. Moet hij maar een condoom gebruiken.
    Als ik jou was ging ik snel op zoek naar iemand die wel om je geeft.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vriendin vindt het ook niet leuk zo'n onverwachte vloedgolf achteraf. Ze haalt de douchekop er af en spoelt zich dan schoon met lauw water. Een tip van haar moeder.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Onbegonnen werk, sperma binnenhouden. Bij mij loopt er altijd gelijk al wel een golfje uit. Maar, handdoekje onder me als we neuken en klaar. Zijn pik is ook nat daar is dat handdoekje goed voor.   Lastiger vind ik het dat ik nadat ik weer aangekleed ben, kan maar zo een kwartier of langer nadien zijn, ineens een golf zaad uit me voel lekken, in mijn slip dus. Dat voelt gewoon niet fijn. Heb vaak maar een inleggertje in, maar het blijft niet fijn. Tja, neuken maakt wat los.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor mij hoef je hem niet te dumpen. Hij komt wel over als een egoïst en een vrouwonvriendelijke zeurkous. Je kan proberen te schaven aan zijn houding. Maar er is duidelijk werk aan de winkel. En die vlekjes op het laken? Dat heb je bij elk stel. Dat hoort er gewoon bij.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Idd DUMPEN! Wat denkt hij wel zeg!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik zou hem dumpen wat een eikel

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon dumpen zo iets doe je niet als vriend. ''ik heb het echt heel leuk met hem, en ik heb nog nooit zulke lekker sex gehad als met hem''. FF serieus je bent 16? Ik neem aan dat je niet veel ervaring hebt met andere jongens. En als je lekkere sex met iemand hebt dan is het toch geen reden om bij hem te blijven? Kom op zeg zo'n eikel is het gewoon uitmaken!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • TS hier. Ik heb het echt heel leuk met hem, en ik heb nog nooit zulke lekkere sex gehad als met hem, dus wil hem niet dumpen. Een condoom zit er niet in, want dat vind hij niet lekker met neuken, dat kan ik me ook goed voorstellen. ik hoop van andere te horen hoe die dat doen om sperma binnen te houden, of dat het onbegonnen werk is.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Idd mensen. Na de seks over je ex beginnen lullen is buitengewoon tactloos. Zoiets is dodelijk voor de liefde. Wat een ongemanierde pummel. Schaam me in zijn plaats.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat een eikel. Laat hem er maar voor zorgen dat er altijd een handdoek klaar ligt...

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Uitlekken van sperma kan ik ook niet tegenhouden, of anders moet hij een condoom gaan gebruiken. Zo simpe is dat, als ik naar jouw verhaal leest had ik met hem uitgemaakt!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is toch normaal? Snap niet dat hij daarover zo frusti doet. 2 tips: of hij komt klaar op jou en niet in jou maar dat zal hij minder leuk vinden. Of, zoals wij, washandje tegen aan houden tot aan de wc.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon een (papieren) handdoekje erbij houden? Maar de beste oplossing hier is gewoon die jongen dumpen, wat een eikel. Jij doet niets fout, als hij zijn bed schoon wilt houden dan moet hij er maar een extra deken onder leggen. En zeker niet boos op jou worden en over zijn ex lullen.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten