Skip to content
13 reacties
2015 weergaves

Vertel je over het aantal sexpartners?

Als je een relatie krijgt en je vriendje vraagt naar je sexverleden, vertellen jullie dat 100% naar waarheid, of is voor sommigen liegen voor bestwil.     In dit dilemma zit ik nu dus. Ik heb me in het eerste jaar van m'n studie veel jongens gehad waarmee ik heb geneukt. Er waren maanden dat ik met zes nieuwe jongens naar bed ging. Moet ik dit mijn nieuwe vriendje wel vertellen?

18 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Sex is voor mij ook heel belangrijk en ik wil het ook veel. Ik ga nooit een exclusieve relatie aan met een meisje omdat ik graag afwissel met sexpartners. Als een meisje me vraagt hoeveel sexpartners ik heb gehad zeg ik eerlijk dat ik het niet weet maar dat het er veel zijn. Het zijn er misschien wel 80. Daar schaam ik me niet voor. Ik vind het eerlijk gezegd ook wel cool om met zoveel verschillende meisjes te hebben geneukt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ik vertel 100% de waarheid, waarom zou ik liegen. Sex is voor mij wel belangrijk en ik heb het dan ook met meerdere bedpartners gehad. Daar heb ik ervaring mee opgedaan en daar geniet mijn vriend die dat minder heeft heel erg van.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriendje heeft ook veel bedpartners gehad. Ik vind dat helemaal niet erg. Sterker nog: hij heeft heel veel ervaring met sex en is daardoor heel goed in bed 😊. Hij is ook gewoon heel lekker, dus heel populair. Ik vind het daarom heel fijn dat hij voor mij heeft gekozen.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb precies het zelfde probleem, ben vanaf dat m'n relatie uit ging ook helemaal los gegaan. in begin wel. wat erger natuurlijk, omdat alles nieuw is dan nu. Ik zit ergens rond de 21 bedpartners (ik zal het eerlijk gezegd ook niet echt meer weten) maar ik zal dit nooit vertellen tegen een potentiële persoon met wie ik een relatie zal krijgen. De meeste meiden die wel houden van een one night stand, die gaan na verloop van tijd ook graag een vaste relatie krijgen. Als ik weet dat het puur uit lust is zeg ik het eerlijk en krijg ik het vaak ook eerlijk terug. maar wat maakt iemand z'n aantal en verleden nu uit?? het gaat er toch om dat die gene dan trouw is en dat die persoon en relatie dan leuk is?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Love me two times baby
    Love me twice today
    Love me two times girl
    I'm goin' away
    Love me two times girl
    One for tomorrow, one just for today
    Love me two times I'm goin' away

    Love me one time
    Could not speak
    Love me one time
    Yeah, my knees got weak
    Love me two times girl
    Last me all through the week
    Love me two times I'm goin' away

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • ksnap je dilemma, en vind het belachelijk dat dit überhaupt een dilemma moet zijn: ieder moet toch zelf weten op welke manier je je seksualiteit uit? Kijk in de media hebben bepaalde mensen het steeds over godsdienstige opvattingen van bepaalde nieuwkomers, maar een flink deel van dit land is zelf nogal bekrompen als het om de vrouwelijke seksualiteit gaat, en jouw bericht bewijst dat alleen maar.   En verder, vind het zelfs geil dat je al zoveel jongens heb gehad. En volgens mij ben je bepaald niet de enigste meid die zo is, alleen kunnen meiden daar niet voor uit komen zoals ik al zei.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Echt niet dat ik het ooit vertel, daarvoor zijn het er teveel. Ik zou zelfs echt na moeten denken hoeveel precies.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou t gewoon vertellen. Waarvoor zou je je idd schamen. Je hebt gewoon lekker veel ervaring opgedaan met het neuken met jongens en een leuke tijd gehad. Wat is daar slecht aan? Ik zou als jongen blij zijn net een vriendin met zoveel ervaring ;).

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Je hebt dus ervaring, en niet weinig ook, en nu kies je voor hem. Voelt wellicht wat raar, maar dat is toch ook een keuze waarop hij best trots mag zijn. Ik was zelf maagd toen ik een relatie kreeg en neuken ging, zij had al drie jongens in zich gehad. Noort geheimzinnig over gedaan, en dat heeft nooit vreemd gevoeld, of 'tweedehands' ofzo.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hij accepteert mijn verleden, of hij doet het niet?

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Bovendien is het toch ook niks om je voor te schamen?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben het eens met J23, ik zou zelf als ik die jongen was ook gewoon de waarheid willen horen. Stel dat hij er later achter komt wordt hij waarschijnlijk ook erg boos.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Stel jezelf de vraag of je een relatie wil beginnen met een leugen. Wat als het ooit echt serieus wordt tussen jullie? Wanneer ga je hem dan de waarheid vertellen?

    Kortom, ik zou gewoon eerlijk zijn en open kaart spelen.

    23 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten