Skip to content
5 reacties
603 weergaves

ik wil dingen ontdekken

Waarschijnlijk zien jullie het al aan er titel. ik wol eigenlijk een beetje gaan uitzoeken hoe alles in elkaar zit. ik zoek regelmatig dingen op een zit ook regelmatig op forums. ik heb net iets meer dan en maand een vriendje en weer niet goed wat ik moet doen. we hebben zelfs nog niet geknuffeld, maart duurt ook weinig. is er een manier om dat wel te durven of moet ik wachten op het moment? ik zoek ook weleens sex video's op op YouTube. ik krijg dan en raar gevoel. maar ik vind het, nou ja niet echt leuk, maar Finn om naar te kijken. ik kom dus veel te weten en ik weet dadelijk hoe alles in elkaar zit, maar ik durf het zelf niet te doen... is door een bekend probleem? hebben meer mensen van mijn leeftijd hier last van of hadden mensen hier last van? heeft iemand tips enz.?

12 jaar
7 jaren geleden

5 Reacties

  • ze praten in real nog niet eens echt met elkaar als ik het goed opvat ? en dan heb je het al over lichamelijk en seksueel contact? ga eerste een beetje afspreken enz en leuke dingen doen zoals naar de bios enz `verkennen` en sex komt later wel als je ouder bent

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • goed idee van meisje 13 jaar ga met hem zwemmen ga samen in een kotje en ondek mekaar

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien moet je samen gaan zwemmen en dan samen omkleden. Dan kan je misschien wat bij elkaar zien. En ga eens gezellig op zijn schoot zitten dan knuffel je al half. Dan doe je gewoon je arm om hem heen.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • dankje @meisje 17, bedankt voor je antwoord. weet iemand ook hoe ik meer contact kan krijgen met m'n vriend en dingen wel kan durven? in m'n vorige bericht stond auto correctie aan... sorry. ik wilde daar zeggen dat ik weinig doe met hem. we hebben veel contact via app maar in het echt durven we beide weinig te zeggen. ienand meer tips?

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, dat is heel normaal voor jouw leeftijd. Je bent nieuwsgierig en wil weten hoe dat is, maar eigenlijk wil je het nog niet doen. Twee tips: 1) wacht tot je zeker weet dat je het echt wil. Als je het puur uit nieuwsgierigheid doet, of omdat je denkt dat het tijd is, dan wordt het zeker een teleurstelling. 2) bedenk dat die seksfilmpjes die je op internet ziet niks te maken hebben met hoe mensen echt seks hebben. Die filmpjes zijn altijd heel erg overdreven, meet heel veel gehijg en enorm grote piemels, en meestal doen ze het op zo'n manier dat het er "spannend" uitziet, maar niet leuk is om te doen. Ik zou me geen zorgen maken. Je bent nog hartstikke jong en hebt nog alle tijd om dingen te ontdekken

    17 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten