Skip to content
9 reacties
2565 weergaves

Geluid tijdens sex

Ik vroeg mij af of jullie veel geluid maken tijdens de seks?
Zelf vind ik het heel prettig wat mijn vriendje bij mij doet en ik kreun daarom veel.
Hoe zit het bij jullie, maken jullie veel geluid of alleen als je klaarkomt misschien?

17 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • ik kreun wel, maar niet super luid, tot ik klaarkom.... Maar mn vriend is echt wel super luid, niet dat ik dat erg vind ;) maar het is wel schaamtelijk als je vader stuurt of t ff wat stiller kan. Ik vind het wel leuk als mn vriend zo luid is, dan geniet ik er zelf ook meer van. Maar 1 keer commentaar krijgen bij mij thuis was genoeg, nu doen we het alleen nog maar bij zijn vader thuis, die vind dat niet erg dat we zo luid zijn ;)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • ik kreun ook wel, maar niet overdreven hard. zelf heb ik er trouwens niet zo'n moeite mee gehoord te worden. Niet dat ik 't er om doe, maar in het heetst van de strijd boeit het me toch niet

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Volgens mijn vriendin maak ik geluid genoeg en zeker op het moment van klaarkomen. Zelf gaat ze meestal ook behoorlijk uit d'r dak! De oehh's en aahh's en kreunpartijen zijn niet van de lucht bij ons beiden. Heerlijk om dan klaar te komen met liefst nog wat geile woorden er bij.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik maak wel redelijk veel geluid. Mijn vriend alleen op het moment dat ie klaarkomt:p
    Ik heb wel eens een jongen gehad die helemaal geen geluid maakte toen die klaar kwam, vind het juist geil als een jongen dan geluid maakt:p

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe een beetje huh, huh en op 't eind aaaahhh. Maar mijn vriendin die kreunt de pannen van het dak. En bij het ontbijt zit de hele familie met een vette grijns ons op te wachten. Dan heb ik een mix van schaamte en trots.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn vriendinnetje en ik vinden het echt heel spannend als we stilletjes moeten zijn (omdat anderen het zouden kunnen horen).

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben zelf ook redelijk luidruchtig. Mijn vriendje iets minder. Hij kreunt/hijgt wel en zegt af en toe wat geile dingen (heel opwindend), maar maakt niet heel veel geluid en laat zich wat dat betreft niet zo gaan als ik :p

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik maak wel geluid ja. Wanneer er niemand thuis is veel, wanneer er wel iemand thuis is zo weinig mogelijk. Maar altijd wel een beetje.
    En ik vind het ook wel geil als mn vriendje geluid maakt tijdens de sex.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik geef een luide zucht als ik klaarkom en soms begin ik te lachen.

    Sommige meisjes zijn heel stil en anderen worden luider als ze opgewonden beginnen te worden tijdens de seks.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten