Skip to content
53 reacties
7911 weergaves

Aantal sexpartners

Ik ben een meisje van 17 en ben al naar bed geweest met 21 verschillende jongens. Is dat heel raar en te veel? Op zich valt het wel mee want ik ben begonnen met neuken toen ik 15 was en ongeveer maar een keer per maand heb ik sex met een nieuwe jongen. Ik vind het gewoon heel lekker om vaak met andere jongens naar bed te gaan, want elke jongen neukt weer anders. Het is elke keer ook weer heel spannend hoe als je met een nieuwe jongen sex hebt. Ik kan niet zonder ☺️.

17 jaar
6 jaren geleden

53 Reacties

  • @ jongen 22 hierboven

    Als jij straks met je kop tegen een muur knalt ( of erger nog ), dan zul je misschien zelfs niet meer in staat zijn een 'standaard' leven te leiden, maar zullen anderen dat voor jou bepalen, terwijl ze je pamper verversen.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat is kwaliteit kerel, daar kom je straks achter als je 50 bent. Dan heb je een leven gehad of het was gewoon standaard.

    De meeste leven een standaard leven, in de tienerjaren al een vriendin, daarna huis, 2 a 3 kinderen, stationcar en het enige wat er gebeurd is die 2 weken op vakantie naar Frankrijk per jaar en suf lullen of de kinderen, en nog 1x p.j. batsen met de kerst.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @Jongen 22 hierboven

    Jij bent blijkbaar één van de velen die (nog) niet begrepen hebben, dat het in het leven niet draait om kwantiteit. Om dit te illustreren een uitspraak van wijlen Johan Cruyff : ' Als een speler mij na de match komt zeggen : " Coach, ik heb veel gelopen en hard gewerkt ! ", dan zal ik hem zeggen : " Dan heb je niet goed gespeeld !!" '.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • In het leven draait het om een paar dingen, hoeveel geld je hebt, hoeveel wijven je hebt geneukt, hoeveel landen je hebt bezocht etc...anders heb je gewoon een standaard leven en ga je straks dood zonder iets bijzonders te hebben neergezet...

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje van 17 en dan 48 sekspartners.... Is wel heel erg veel hoor! Voor mij is seks toch echt iets heel intiems, en zeker voor jullie, meisjes, het intiemste wat er bestaat. Voor mij is seks toch nogsteeds iets dat eigenlijk in een huwelijk thuishoort. Het zo iets speciaals, echt tussen mij en haar, iets waarvoor je naar elkaar ook dankbaar bent en iets is dat je ook echt samen bind.... Met zoveel bedpartners denk ik dat je seks, en jezelf, wel heel goedkoop maakt, en dat het mooie en diepe er van helemaal verdwijnt. Gewoon jammer om te horen, dus!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind 21 best veel op jou leeftijd. Ik snap de spanning maar zeker als meisje (ook al is dit niet fair ) moet je toch oppasen dat je niet een naam krijgt. De heren scheppen toch vaak op met .. ik was met haar in bed etc . Voir je het weet ga je door het leve als iemand die makkelijk in het bed te krijgen is. Aan de andere kant 1x paar maand is niet veel maar als het iedere keer een ander is wel. Ook een groit voordeel van een wat langere (sex) relatie zal zijn dat hij je lichaam beter kent en de sex echt beter word.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 22.. ok. En ik hou nou eenmaal van jongens en mannen. Jij hebt jouw mening, ik de mijne. Lijkt me niets om het altijd met de zelfde jongen seks te hebben.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 17. Niets 'menselijks' is mij vreemd. Hiermee heb je alvast stof tot nadenken.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 22 Als je het triest vindt als iemand er op los neukt, zoals jij het noemt, waarom lees je het dan?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 20

    Er met zoveel mogelijk mensen op los neuken noem jij 'open-minded' ?
    Ik durf wedden, dat jij nauwelijks weet wat dit woord betekent, anders zou je het in deze context niet bezigen. En waarom opeens godsdienst erbij sleuren en dat in één moeite verwarren met ethiek ? Het lijkt er soms op alsof we sinds de prehistorie niets hebben bijgeleerd. Ik vind dit eerder triest dan grappig !

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Grappig dat v15 meer openminded is dan sommige andere, oudere, mensen hier. De Dutch bible band? :)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja ik zie het probleem ook niet. Als je het lekker vind en je doet t veilig is het toch geen probleem? Ik ben ook al met 5 meisjes naar bed geweest

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind dat niet raar, als jij je er goed bij voelt en er zelf geen spijt van hebt kan dat gewoon.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, ik bedoel presteren. Ik doe het ook niet om te scoren. Ik ben gewoon jongensgek.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat bedoel je met 'presenteren' ? Of is het 'presteren' ? Dat je overigens bepaalde minimumeisen stelt is nogal wiedes. Je zou ook kunnen zeggen, dat hij/zij - cliché ! - 'er goed moet uitzien'. Maar als je écht hogere eisen stelt, gaat de teller automatisch een pak minder hoog scoren.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik stel wel eisen hoor. Ik ga echt niet met Jan en alleman naar bed. Ik knap af op slechte hygiëne, overbeharing en als ze niet kunnen presenteren.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vrees, dat genoemde 'tellers' zich geen zier aantrekken van de kwaliteit van hun contacten. Of, zoals men ook wel zegt : ' Een goed varken vreet alles ! '.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • @ jongen 21

    Dat kan en daar is niks mis mee. Wat de tellers misschien niet voldoende beseffen is, dat kwantiteit niet hetzelfde betekent als kwaliteit. Net zoals het aantal volgers op Facebook geen garantie is voor de kwaliteit van die zgn. 'vrienden'.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Om eerlijk te zijn staat de teller bij mij nog op 0. Zijn er meer jongens en meisjes die nog niet hebben geneukt?

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Aan de tellers : proficiat ! En ... iets gewonnen ?

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten