Skip to content
8 reacties
2965 weergaves

Klaarkomen zonder condoom

Ik en mijn vriendin hebben vaak sex, en ze slikt sinds een week de pil. Is er een risico op zwanger worden als ik in haar kutje klaarkom zonder condoom? Kan ze hierbij zwanger raken, of zitten hier geen consequenties aan wanneer ik zonder condoom in haar klaar kom?

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Zoals meisje van 20 beschrijft doe ik t ook.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriendin en ik hebben zijn smoorverliefd op elkaar en nu een jaar samen. Wij doen het ook zonder condoom. Wij vinden dat ook veel lekkerder.

    Wij willen heel graag kinderen, maar willen daar toch nog eventjes mee wachten tot wij beiden volgend jaar onze studie hebben afgerond. Dan gaan we ook trouwen.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriend mag zonder condoom, als ik sex heb met anderen moeten die altijd een condoom om, ook al ben ik aan de pil. Toch als het andere jongens zijn, met andere meiden uiteraard niet. Ik heb er zelf altijd enkele condooms bij me.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik vaginaal/anaal contact heb met vrienden, gebruik ik (al heb ik een spiraaltje) altijd een condoom.
    Alleen pijpen/slikken doe ik zonder.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • TS hier. We hebben allebei een soatest gedaan en we hadden niets. We hebben nu ook alleen sex met elkaar. We doen het nu zonder condoom. Ik vind dat echt veel lekkerder en makkelijk dan met. Ik zou niet meer met willen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij deden het eerst ook altijd met condoom. Maar nu ik de pil slik zonder. We hebben de eerste 3weken nog wel condoom gebruikt maar vanaf toen zonder. Wij vinden dit veel fijner, minder gedoe en ook heel veilig ik wil echt nog niet zwanger worden! Je moet natuurlijk wel trouw slikken, elke dag, maar het is de moeite waard!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • De pil is een zeer betrouwbaar middel tegen ongewenste zwangerschap, maar beschermd niet tegen SOA's enz. Als jij of je partner daar niet zeker van zijn, toch maar een condoom gebruiken.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Er is een risico op zwangerschap.
    https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/zwangerschap/32495-zwanger-worden-terwijl-je-de-pil-slikt-is-het-mogelijk.html

    En je moet er wel voor zorgen dat jullie beiden SOA vrij zijn. Alleen een condoom verhindert besmetting.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten