Skip to content
17 reacties
1782 weergaves

Sneakers/voetbalschoenen fetisj

Zijn er mensen die ook, net als ik een fetisj hebben voor sneakers en voetbalschoenen? Ik lees op internet dat dit vooral voorkomt bij homosexuele mannen maar ik ben geen homo, vind alleen jongens/herensneakers en voetbalschoenen opwindend.

20 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • ik draag sneakers in de zomer maar ze stinken wel doordat ik stinkvoeten heb

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Oke, misschien kan een en ander verband met elkaar hebben, maar nu wordt hier een beeld neergezet, dat als je van een bepaalde fetisj houd, je gelijk gay bent. Dat lijkt me onmogelijk. Je fetisj heeft natuurlijk niet zo veel te maken met je geaardheid. Wat wel mogelijk is dat veel gays dergelijke fetisj kunnen hebben.

    En TS, ik ben gay. Kijk, als je gay bent dan hou je van boys (lijkt me logisch :) en je kan er verliefd op worden maar je kan absoluut niet geil worden van meiden. Nou, dan kan je pas zeggen of je gay bent of niet. Eigenlijk heel simpel dus. En dat je het niet prettig vond wat gast bij je deed zegt niks. Niet iedereen vind ongevraagde aanraking prettig, dus het zegt niks of je wel of niet gay bent. xxx

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi! Ik heb ook een fetish voor sneakers en sokken, en voetbalschoenen in mindere mate denk ik. Ik ben wel homo, ben ook een paar jaar geleden gaan twijfelen nadat ik las dat de meesten homo waren. Ik heb me verder ook nooit aangetrokken gevoeld tot meisjes, dus dat speelde ook wel mee ;)

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hee TS hier, ik ben blij om te zien dat er toch wel wat reacties zijn gekomen op mijn topic. Nu heb ik laatst het volgende meegemaakt.. Ik was afgelopen weekend naar de Toppers in de arena in Amsterdam. Daar lopen best wel wat homo/bi jongens rond. Op een bepaald moment van de avond sloeg n jongen die ik niet kende me zachtjes op mijn kont. En 3/4 minuten later nog een keer. Ik vond het op dat moment eigenlijk helemaal niet prettig. Echter toen ik daarna nog eens omkeek naar de jongen die dat bij mij deed vond ik wel dat hij er leuk uitzag. Alleen dat hij aan me zat vond ik totaal niet prettig. Wat zegt dit nu? Ben ik dan toch niet homo/bi? En wat zegt dit in relatie tot mijn fetisj, ik heb zelf nu het idee dat mijn fetisj echt helemaal losstaat van mijn geaardheid.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen19 zie jij ergens een probleem dan? En het gaat hier totaal niet over mode maar over een fetisj. Dus wat je schrijft is denk ik wat overbodig.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • sneakers zijn toch hip en in de mode bijna iedereen draagt ze
    waarom daar probleem van maken ?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat een jongen van17 jzegt, ik heb het zelfde, wel ben ik iets verder gegaan, en mijn fetisj is zelf pantys dragen en heel soms in openbaar!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja mee eens @jongen19! Vaak hebben ze wel hun eigen mening klaar als het afwijkend is van de norm. Ze proppen je dan vol met shit opmerkingen en meningen de eigenlijk nergens over gaan. Ik heb wel eens in een forum gezegd, en nu zeg ik t weer: "Zo gauw je iemand bestempeld als idioot als die iets anders denkt dan jij is het geen mening meer."

    Doe je eigen zin zolang je een ander niet tot last bent of benadeeld.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn fetisj is net als de jongen van 16 plassex (en natte kleding).   Niemand is weird met zijn fetisj, ieder zo zijn ding en dat moet gerespecteerd worden

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb het zelfde alleen met vrouwenn/meiden sneaker, sportschoenen en snowboots (de gebruikt vind ik het geilst)

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS ik hou van plassex, ook door de geur en zo. En ik kan dan ook wel voorstellen dat jij de geur van nieuwe sneakers geil vindt, al is dat wel weer wat anders dan. ;)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey, oke dan TS, duidelijk verhaal! Thx. Ik kan me er zeker wel wat bij voostellen nu. En idd, het maakt echt niks uit als je zo'n fetisj hebt dat je wel of geen homo bent natuurlijk. Kijk, als je alleen naar jongens kijkt, en je word enkel van jongens geil dan ben je echt wel homo, ik ben het ook en weet dit al sinds me 12e doordat ik met me beste vriend ging tongen. 

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ha de topicstarter hier. @jongen16 eigenlijk vind ik alles geil aan sneakers en voetbalschoenen. Er naar kijken, ze aantrekken vind ik al geil (zowel bij mannen als vrouwen, dat maakt niet uit). Ja, wat vind ik nu zo geil aan de schoenen. Euhm: de geur (vooral als ze net nieuw zijn) -> ik ruik aan de sneakers en voetbalschoenen, ze likken, soort van 'sex' met ze hebben/mezelf afrukken met de penis in de sneakers/voetbalschoenen, vaak met n sportbroekje aan. Eigenlijk dus niet anders dan wat andere fetisjisten (kunnen) doen met hun fetisj voorwerp.. Ik ben alleen gewoon aan het twijfelen of ik hierdoor homo ben, niet dat dat iets uit zou maken maar ik wil gewoon een stukje duidelijkheid. @jongen16 ben wel benieuwd welke fetisj jij dan hebt ;)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Vind geil als meisjes pantys met sneakers aan lopen, mijn fetisj.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Oke dan @jongen15... Dus als ik het ff goed begrijp geeft je dat een warm gevoel. Jaja, ik snap 't (niet). En klopt, iedereen heeft een...euh... ding.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb dat zelf niet maar ik wordt altijd geil als ik het koud heb ook al ben ik geen homo maar iedereen heeft zo zijn ding toch

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Toch ff een vraag @jongen20, ik heb ook bepaalde fetisj, en ik vind je, misschien daarom wel, niet weird. Je kan echt met ontiegelijk veel dingen een fetisj hebben en er geil van worden. Maar kan je uitleggen waarom je nou precies geil wordt van Sneakers en zo? Ik ben dan wel gay en het klopt idd dat het meestal homo's zijn met die fetisj. Het is misschien een hele moeilijke vraag, maar probeer het eens te verwoorden.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten